ben izmirliyim ama esimin işi dolayısı ile ankarada ikamet ediyorum.ben bülent alp aydın a gidiyorum.cok iyi bir doktor akrapol hastanesinde
ankara da nerde oturuyorsunuz
aman maşallah kuzucuğa..
canım kordon konusunda aynı sorunu yaşıyorum.. su miktarını azaltabiliyor kordon dolanması,bolca su içip dinlen.. ısrarla yazıyoorum ki benim gibi yatmak zorunda kalmayın..benim yaramaz da 2 tur dolamıştı ama birini açmış,açabiliyorlar yani:) suyun normalse dert edecek birşey değil,inşallah doğuma kadar da çözer kuzucuğun..
ooo hemsoymusuz ne güselllll. tolga beyi bende cok duydum. sanırım bizim arkadasta onda dogum yaptı.
bizde beytepe de oturuyoruz merkeze yakın sayılmaz hatta dağın bası ama gidiyoruz işte :))
:1hug: ay yaşasın benim de ankarada yaşayan bir hemşom var artık topikte alkisalkisalkis
hastane tavsiyeleri bölümünde tolga beyin kk üyesi hastalarıyla toplandık,hiç şikayet duymadım,herkes çok memnun..inşallah doğumdan sonra da güzel şeyler yazarız buraya:)
hacettepede beytepe kampüsünde okudum,sen daha da yukarı taraftasın,ilk kar oralara yağar,son orada erirdi:)) şehrin ortasında ama uzakta gibi geliyor insana..
benden kısa sürede merkeze ulaşacağın kesin:))))
suyumda cokuntuler varmis ama korkacak bisey yok dedi.cocuk buyudukce derisi dokuluyormus,onun cokuntusuymus.evet aca biliyorlar dolanmayi ama benim kiz cok haraketli,dolanmayi artirmasin da :) bogulmaz dimi icerde?
eger normal dogum olsaydi dolanmayi dert ederdim ama zaten sezeryan olacak.ama senin yazdiklarin korkuttu beni.cumartesi kendi dr.ma gidicem,bakalim ne diyecek bu duruma.
evet hemen hacettepe nin üstündeyiz.jandarma okullar komutanlıgı lojmanlarındayız.
tahmin ettim de adresi deşifre etmeyim dedimdi:)))
eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile
1750 2gecelik sezeryan fiyatı..
kordon dolanmasa normal istiyordum,o da 1gece 1500tl..
akrapolde ne kadar ?
QUOTE=esssraaa;12659282]yok be,ülkenin en güvenli yeri,deşifre olsa noolacak :))
geldiğimiz günlere baksana koca koca paşaları hedef gösteriyorlar kimseye birşey olmuyor..
uff keşke yatmak zorunda olmasaydım,biz de ankara buluşması yapardık ne güzelllboshayallersmile
akrapolde de 1750 tl
ama bizim kurum hiç bir sekilde karsılamıyor %100 ünü biz ödüyoruz. ve bülent bey sağolsun 4500 tl imiş ama o da gata kökenli oldugu için indirim yaptı.
senin kurum ödüyormu yoksa sizde %100 ünü mü ödüyorsunuz
herkese iyi geceler bebeğiniz için hazırlıklar ne durumda bilmiyorum ama benim hazırlığım bitti sayılır siz de aynı fikirdemisiniz bilmiyorum ama çok pahalı herşey Allah maddi durumu iyi olmayanlara yardım etsin
sedefffff nerdesin kız,çık ortaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?