2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben izmirliyim ama esimin işi dolayısı ile ankarada ikamet ediyorum.ben bülent alp aydın a gidiyorum.cok iyi bir doktor akrapol hastanesinde

ben izmirliyim ama esimin işi dolayısı ile ankarada ikamet ediyorum.ben bülent alp aydın a gidiyorum.cok iyi bir doktor akrapol hastanesinde

ankara da nerde oturuyorsunuz

amanın ben de izmirliyim,ailem dikilide yaşıyor :) 8 yıl falan oldu ankaralı oldum artık:)
bülent beyi duyuyorum,iyi olduğunu söylüyorlar..
önemli olan doktoru sevmemiz zaten..
eryamanda oturuyorum,akay epey uzak kalıyor ama dediğim gibi doktorumu çok seviyorum,çoruma taşınsa giderim yani kaydirigubbakcemile3

ooo hemsoymusuz ne güselllll. tolga beyi bende cok duydum. sanırım bizim arkadasta onda dogum yaptı.
bizde beytepe de oturuyoruz merkeze yakın sayılmaz hatta dağın bası ama gidiyoruz işte :))

suyumda cokuntuler varmis ama korkacak bisey yok dedi.cocuk buyudukce derisi dokuluyormus,onun cokuntusuymus.evet aca biliyorlar dolanmayi ama benim kiz cok haraketli,dolanmayi artirmasin da :) bogulmaz dimi icerde?
eger normal dogum olsaydi dolanmayi dert ederdim ama zaten sezeryan olacak.ama senin yazdiklarin korkuttu beni.cumartesi kendi dr.ma gidicem,bakalim ne diyecek bu duruma.

ooo hemsoymusuz ne güselllll. tolga beyi bende cok duydum. sanırım bizim arkadasta onda dogum yaptı.
bizde beytepe de oturuyoruz merkeze yakın sayılmaz hatta dağın bası ama gidiyoruz işte :))

:1hug: ay yaşasın benim de ankarada yaşayan bir hemşom var artık topikte alkisalkisalkis
hastane tavsiyeleri bölümünde tolga beyin kk üyesi hastalarıyla toplandık,hiç şikayet duymadım,herkes çok memnun..inşallah doğumdan sonra da güzel şeyler yazarız buraya:)
hacettepede beytepe kampüsünde okudum,sen daha da yukarı taraftasın,ilk kar oralara yağar,son orada erirdi:)) şehrin ortasında ama uzakta gibi geliyor insana..
benden kısa sürede merkeze ulaşacağın kesin:))))

evet hemen hacettepe nin üstündeyiz.jandarma okullar komutanlıgı lojmanlarındayız.

canım hiç benimle kıyaslayıp korkma,benim hep azdı suyum..bir de dolayınca kordonu kritik sınırlara düştü su miktarı.. hatta 35.haftada sezeryana alabilirim demişti doktorum,dün gittik hala aynı suyum,ciğerleri gelişsin diye iğne verdi..böyle gitse keşke,azalmasın da kızım daha çok kalsın içimde:)
bu su azlığında benim hiç durmayan yaramaz kızım çözdüyse kordonun tek katını,senin ki çok daha kolay açar eminim..
içini ferah tut..
bolca su içip dinlenince yoluna girer herşey..
hep pozitiftim ama hamilelik beni temelli polyanna yaptı kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile

eyvahedigeldismile

yok be,ülkenin en güvenli yeri,deşifre olsa noolacak :))
geldiğimiz günlere baksana koca koca paşaları hedef gösteriyorlar kimseye birşey olmuyor..
uff keşke yatmak zorunda olmasaydım,biz de ankara buluşması yapardık ne güzelllboshayallersmile

1750 2gecelik sezeryan fiyatı..
kordon dolanmasa normal istiyordum,o da 1gece 1500tl..
akrapolde ne kadar ?

QUOTE=esssraaa;12659282]yok be,ülkenin en güvenli yeri,deşifre olsa noolacak :))
geldiğimiz günlere baksana koca koca paşaları hedef gösteriyorlar kimseye birşey olmuyor..
uff keşke yatmak zorunda olmasaydım,biz de ankara buluşması yapardık ne güzelllboshayallersmile[/QUOTE]

korkuyorum yakında pasa kalmıcak.senağlama
gecmiş olsun yatarak mı geciriyorsun hamileliği

1750 2gecelik sezeryan fiyatı..
kordon dolanmasa normal istiyordum,o da 1gece 1500tl..
akrapolde ne kadar ?

akrapolde de 1750 tl
ama bizim kurum hiç bir sekilde karsılamıyor %100 ünü biz ödüyoruz. ve bülent bey sağolsun 4500 tl imiş ama o da gata kökenli oldugu için indirim yaptı.
senin kurum ödüyormu yoksa sizde %100 ünü mü ödüyorsunuz

herkese iyi geceler bebeğiniz için hazırlıklar ne durumda bilmiyorum ama benim hazırlığım bitti sayılır siz de aynı fikirdemisiniz bilmiyorum ama çok pahalı herşey Allah maddi durumu iyi olmayanlara yardım etsin

korkuyorum yakında pasa kalmıcak.senağlama
gecmiş olsun yatarak mı geciriyorsun hamileliği[/QUOTE]

aa o kötüymüş işte,bizim ssk ödüyor,yoksa dediğin gibi hepsini ödesek 4500 falan olur..
test-tahlil muayene falan da %30 unu ödüyoruz..

son bir aydır dinlenmeye özen gösteriyordum ama son 15 gündür nerdeyse kalkmadan yatıyorum..öncesinde fink atıyordum,bir gün evde durmuyordum..ondan çok zor geliyor yatmak:)
zaten nerde görülmüş bir izmirli evde otururken değil mi:))

iyi geceler canım,allah güle güle kullanmayı nasip etsin herşeyinizi:) benim de bitti sayılır,prş odamız geliyor,doğum çantama kadar hazırladık..ufak tefek birşeyler kaldı tabi.. ama kesinlikle haklısın,bebek eşyaları pahalı,el kadar şeyler dünya para:)
allahım herkese yardımcı olsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…