korkuyorum yakında pasa kalmıcak.senağlama
gecmiş olsun yatarak mı geciriyorsun hamileliği
sen napıyon ne var ne yok bugün hiiiiiç halim yoktu çok bitkin bi halim vardı:1no2::1no2:
neyse hadi size iyigeceler çok uykum var:a015:
muayeneler ne kadar peki? çok şaşırdım,ilginçmiş,ssk bile ödüyor,ordu daha fazlasını yapar diye tahmin ederdim:)
aman sen ve bebişin iyi olsun da insan fedakarlık yapıyor,yatman gerekmez allahın izniyle ama öyle bile olsa hiç koymuyor insana,söyleniyorum ama kızım iyi olsun yatarım seve seve:) çalışmadığım için daha kolay,çalışanlara dua ediyorum,onların işi çok zor..
doktorundan çok memnun olmasan bir de akayla konuş derdim,belki ödüyordur sizin kurum ama memnunsun doktorundan..
bu arada bebek şekerini aldınız mı?Bir de ben cam biberon aldım siz hangisini tercih ettiniz?
biz sadece askeri hastane ve gata da para ödemeden muayene oluyoruz malesef.gata ve askeri hastanelerde berbat ..akrapol hastanesine de bir arkadasımın tavsiyesi üzerine basladım.bülent beyden dehset memnunum. muayene ücreti 85tl.dogumda da sezeryan veya normal hiç fark etmiyor bizde dedi.birde cok rahatlatan bir doktor.
akrapolde ssklılar içinde 750 tl fark ödüyorlar bilgine
hımmm ille bizim hastanede doğur yoksa ödersin diyorlar :))
ama haklılar be canım,mevcut çok kalabalık,hangisine yetişsin ordu..
ssk farkı 750tl çok iyiymiş ama hastane araç,doktorumuzu sevince allah kocişlere güç versin,ödesinler :))))
selam canım,bugun sessiz ortalık,yarın sorarız hesabını :)Slm kizlarr sabahtir kac kere geldim selam verdim verdim ciktim cunki kimsecikler yoktu.Nerde bu kizlar ya bugun anlamadim gitti bilmiyorumkismile
amin allah hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin de .doktora güven cok önemli güvendiğin için bence de bırakmak sacma zaten ne kaldı sunun surasında
selam canım,bugun sessiz ortalık,yarın sorarız hesabını :)
ay hakkaten az kaldı:)) 33.haftadayız bizzzemuszemus
masallahhhhhhsenin cok az kalmıs benim var daha
sen de 30.haftadasın canım,senin de birşey kalmamış
Slm kizlarr sabahtir kac kere geldim selam verdim verdim ciktim cunki kimsecikler yoktu.Nerde bu kizlar ya bugun anlamadim gitti bilmiyorumkismile
bana daha cok varmıs gibi geliyor.:)) bi de su son 2 haftada göbeğim biraz cıktı.herhalde ondan olsa gerek.6.5 kilo aldım.sen kac kilo aldın ??
6,5 kg almış yaa,maşallah :)
12 kg aldım nerdeyse..anne kız tombul kelebekler olduk:))
ama bende bir boğaz bir boğaz anlatamam:)))) hiç bulantım falan da olmadı..
tabi vitamin-demir-kalsiyum-magnezyum hepsi bir olup onlar da kilo almama yardımcı oluyorlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?