2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fıstıklar pc gözümü yordu,yatağıma gidiyorum artık..
iyi geceleeerr,allah rahatlık versinopuyorumnanaktan
görüşürüz yarın

Günaydınn Sedef maviş kızın nası oldu?

günaydın hala aynı ya gece zırt pırt uyanıyo gözlerim acıyo uykusuzluktan gündüz vakti uyuyamıyorum benim ani misafirlerim çoktur o yüzden buda benden kaynaklanıyo galiba sıcakkanlı oluşumdan zannederim :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
demir ilacımı içtim,kahvaltı için beklemedeyim:)
akşam sakindi,sabah kimler kalkmış bakayım dedim:) herkes iyidir inşallah..
sedef sen yine uykusuzsun anlaşılan,sana biraz enerji yollayalım

çocuk yer ediyo ondandır ama üşütmemeye dikkat et o daha kötü oluyokaydirigubbakcemile5

yaa hiç sorma göğsün hemen altındaki derimi desem göğüs kafesimi desem çok acıyo.bazen evde kıvrandırıyo.ben ilkinde bu kadar zorlanmamıştım.gerçi onda çalışmıyordum.ev hanımıydım.sonradan işe girdim

günaydınn yerimseniben

belki bebişin kilolu olur ondan mı acebbilmiyorumkismile

canım önceki hamileliğinde nasıldı bilmiyorum ama o göğüs kafesindeki ağrıdan son bir haftaya kadar acaip çektim,elimle itip kakıyordum kızımı ama inat edip yine koyuyordu ayağını..şimdi aşağıya indi sanırım biraz,o yüzden rahatladım..şimdi de mideme saldırıyor,hoop tüm mide asidim ağzıma:))
azıcık sabret,bir haftaya iner aşağıya,rahat edersin.. doğunca da o ayaklarını ısırırız:)

sedef sana da allah kolaylık versin,diş zamanı azıcık nazlanacak kelebeğin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…