2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bakalım siz nasıl geçirceksinizaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

sağolun biraz rahatlattınız.bende tam bu sayfaya bakıyordum

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/176715-gogus-kafesi-2.html

aynen canım sorma ya. dün evden çıkmadan eşim aşağı indi ben de apar topar nete girdim:)) ama kapı çalınca çıkmak zorunda kaldım :)) ne hallere düştüm sizin yüzünüzden anla yani. haber verecektim yoksa. dün eşim izinliydi g.antep e gittik. bebeğe sampuan falan aldık. yükte hafif pahada ağır bi gün oldu. çarşıda falan dolaştık arabalara baktık. ama alamadık. esraya sormadan almam dedim:) hatta eşime de söyledim bunu. malum bu konuyu çok araştırmış dedim. ama esracığım bu ayın sonu nasıl gelir bilmem

:roflol::roflol:
ay şu halimize bak,resmen sorumluluk duyuyoruz birbirimize:)) benim eşim doktoruma şikayet ediyor,her akşam kahveye takılıyor diye:))) hatta doktorum da alıştı,bak işte yatarken canı sıkılmaz diyor:))

alışveriş yaparken güzel ama eve dönünce yorgun ve batmış hissediyor insan kendini:) güle güle kullansın kuzucuk
mini mini şeyler acaip pahalı..bit kadar şampuan bile dünya para,ben o fiyata hem şampuan hem saç kremi alırım kendime:)) bizi zeytinyağı sabunuyla yıkamış annem,kazık kadar olana kadar da öyleydi,bak bi saç var bende 3 kişi nasiplenir :roflol:
yok yeni doğan ıslak mendili falan aldık,anneme soruyorum ne mendili,hazır bez yoktu diyor:)))
sağlıcakla gelsin de bebişler,imkanlarımızı sonuna kadar zorlayıp alcaz anlaşılan:)
bu arada araba için aldığımız yerle konuştum,nasıl unuttum söylemeyi..
adama dedim bana verdiğiniz fiyatı verseniz,hesap numaranıza yatırsalar olur mu diye..
o da internetle aynı fiyata gelir çünkü kargo parası taa mersine çok tutar dedi..bir bak piyasa fiyatlarına,hatta özelcanbebenin sitesine de bak,o fiyatlardan %20 indirim yapıyorlar..kargoyla da görüşürüz olmazsa kaç liraya gelirmiş sorarız..böyle daha ucuza gelirse yardımcı olurum ama taksit olasılığı olmuyor böyle olunca..
siz model konusunda karar verin,en uygun nasıl olacakmış,araştıralım hayatım..
ay destan yazdım bee delikafadulden

kahve yorumuna bayıldım. kaydirigubbakcemile5 ailemden çok sizle görüşür oldum. eşime sizin kadar hesap vermiyorum :roflol: bu arada araba için sormuşsun sağol. biz de nakit düşünüyoduk dün ama pek bi indirim yapmadılar max 350-400 e kadar verebiliriz. sana kraft viva ile duo yu soracaktım ben asıl. sen bakmışsındır. ben de şu özelcana bakayım:dance:

yesica ben artık ıslak mendil kullunmıyorum su ile yıkıyorum beyin tümörü yapıyomuş ya o yüzden allahım korusun tüm bebişleri:Saruboceq::Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kahve midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

biz burdayız da sen nerdesin kaçak günaydınlmazpuyorumnanaktan

yesica ben artık ıslak mendil kullunmıyorum su ile yıkıyorum beyin tümörü yapıyomuş ya o yüzden allahım korusun tüm bebişleri:Saruboceq::Saruboceq:

ah be canım dün izin günüydü eşimin. bugünse yerimden kalkamıyom hem yorgunluktan hem kabızlıktan. az önce o kadar sansılandım ki doğuruyom sandım. canım o kanserojen maddelerin olmadığı hiç mendil yok mu bilmiyorumkismile

hani geçenlerde bi link vermiştim ordaki yorumcular yazmışlar ne aldıklarını ama şüpheliler bende şüphe duymaktansa su ile yıkayım diyorum hep bu tembellikten valla annelerimiz gibi saatlerce bez mi yıkıyoruzguclubacismile

tamam da her zaman nasıl yılıycaz kış mevsiminde ne yapacaz. ben araştıracam bu mevzuyu. sadece sulu olanlar var onlar kullanılabili bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…