bir tünaydın dıyıp kacmaya geldım ben yıne... :) nasılsınız bakalım...
niye kaçıyon kız tünaydın:mymeka:
tamam da her zaman nasıl yılıycaz kış mevsiminde ne yapacaz. ben araştıracam bu mevzuyu. sadece sulu olanlar var onlar kullanılabili bence ya
bahar temızlıgıne kalkıstımo yuzden hızlaaaa utulerımın basına donmem lazım...bırde kocişime yemek yapıcam ıse gıtmeden yesın dıeeee
tünaydın annişler naber?benim boğazlarım çok fena.dikkat edin kızlar hastalık mevsimi geldi.bütün kış hasta olmadım,şimdi oldum.
tünaydın annişler naber?benim boğazlarım çok fena.dikkat edin kızlar hastalık mevsimi geldi.bütün kış hasta olmadım,şimdi oldum.
meraba çirkinler napıyonuz:ecrin_bebek:
merhaba canım.. çok geçmiş olsun. 80 lik nenem benim gibi söylenmiyor. ne hastalık arasan var şimdi bende :roflol::roflol:
hep dıyorum tıp ılerledıkce bız daha cok hastalıklı oluyoruz...
tembellikten kızım bende dahil işleyen demir pas tutmazmış bi de bize bakguclubacismile
selam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz
oo merhaba güselim. eşim izinliydi antep e gitti. ufak tefek bişeyler aldık işte. özledim valla ya.selam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz
slm kızlar ben geldim bugün sağlıkocağına gittim bebişin kalp atışlarına baktılar kanımı aldılar kanım çok düşük ya doğuma kadar kan iğnesi yaptıracağımmafoldumben
ben sımdı boyle yorgunum vs dogurunca napıcam dıyorum evı sanırım kı bısıy goturur artık :)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?