2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam da her zaman nasıl yılıycaz kış mevsiminde ne yapacaz. ben araştıracam bu mevzuyu. sadece sulu olanlar var onlar kullanılabili bence ya

valla araştır uygun bişey bulursan haber et ama herkes öyle yazmış ne biliim bi daha koyımmı istersen linki:uhm:

tünaydın annişler naber?benim boğazlarım çok fena.dikkat edin kızlar hastalık mevsimi geldi.bütün kış hasta olmadım,şimdi oldum.

bahar temızlıgıne kalkıstım o yuzden hızlaaaa utulerımın basına donmem lazım...bırde kocişime yemek yapıcam ıse gıtmeden yesın dıeeee

hehe bende bulaşıkları attım makineye eve de süpürge tuttum biraz dinleneyim dedim :kedi::kedi::kedi: ne iş yaptıysam bahaneye bak dayanamıyorum demiyomda:kedi::kedi::kedi::kedi:delikafaduldendelikafadulden

tünaydın annişler naber?benim boğazlarım çok fena.dikkat edin kızlar hastalık mevsimi geldi.bütün kış hasta olmadım,şimdi oldum.

ben hep bu kışı hasta atlattıgımdan zorlugunu bılırım... bırkac kocakarı ılacı ıle ama atlattım
mesela bırı eger bogazların yutkunurken acıyorsa hatta yutkunma zorlugun vs varsa bır pamugun uzerıne bır mıktar kı cumbul cumbul olmasın kolonya dok uzerınede yemege serper gıbı karabıber dok ve ensene bır tulbetle bagla gır yataga yat...bırkac saat ıcınde eger tabı o karabıberın yakmasına dayanabılırsen yataktan sapasağlam kalkarsın...ama bırkac saat cekıp yorganı yat dınlen ...
ıkıncısı ıse cogu kısınn bıldıgı bıtkı cayı ...aktardan temın edecegın butun hallerıyle havlıcan,zencefıl,tarcın,ıhlamur ve karanfılı bır guzel kaynat...karanfılde koyabılırsın ıcıne bırkac tane...onu ıc...ve sana onerım zencefılın acısı zaten zamanla cıkıyor karabıber gıbı onunda ıcınde yakıcı bır madde varkı o zaten ozu ve asıl faydası orada..o yuzden bır seferde kaynatıp malzemelerı atma bırkac gun uzerıne su koyup kaynatınca o acısını bırakıyor...bak super bır kıs cayıdır cocuklugumdan berı eksık olmamıstır hayatımda...
:Saruboceq:

merhaba canım.. çok geçmiş olsun. 80 lik nenem benim gibi söylenmiyor. ne hastalık arasan var şimdi bende :roflol::roflol:

selam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz

slm kızlar ben geldim bugün sağlıkocağına gittim bebişin kalp atışlarına baktılar kanımı aldılar kanım çok düşük ya doğuma kadar kan iğnesi yaptıracağımmafoldumben

ay telefonum 900lü hatlardan beter oldu,susmadı bir saattir,canım sıkılırken aramazlar da muhabbetteyken herkes arar kötükedihüso
ıslak mendil konusunda yıkamanın yerini tutmaz belki ama şu unibaby yenidoğan ıslak mendili var ya,sadece su ve pamuktan yapılmış..parfüm falan yok..
ilk ay ondan kullanırım sonra da elime bir bez alıp bura bura silerim poposunu :roflol:
üstüne de bi bepanten sürdüm mü tamamdır :roflol:

yesicacım,travel sistem değil de tek araba alacaksan mutlaka çift yönlü birşey al,küçükken sana dönük olması daha kullanışlı..ben 3lü aldım,çok beğndim diye ama çift yönlü değil..güneş-rüzgar tersten gelince çeviremem ama o da dayanıklı olmayı öğrensin:))))
kraft gayet güzel araba yapıyor,en azından türk malı:) aynı özelliklerde başka arabalardan daha uygun fiyatlı..dediğin arabalara hemen tekrar bakıyorum..
kabızlık için de sabah aç karnına ılık su iç bir bardak..bir de ben hayat boyu kabızdım ama hamileliğimin başından beri magnezyum alıyorum,çok şükür kabızlığı unuttum..hem erken doğumu hem krampları hem kabızlığı önlüyormuş..kullanmıyorsan doktoruna sorsana..gerçi normal bu durum der ama :roflol:

selam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz
oo merhaba güselim. eşim izinliydi antep e gitti. ufak tefek bişeyler aldık işte. özledim valla ya.

slm kızlar ben geldim bugün sağlıkocağına gittim bebişin kalp atışlarına baktılar kanımı aldılar kanım çok düşük ya doğuma kadar kan iğnesi yaptıracağımmafoldumben

geçmiş olsun canım. kaç çıktı ki kan değerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…