slm kızlar ben geldim bugün sağlıkocağına gittim bebişin kalp atışlarına baktılar kanımı aldılar kanım çok düşük ya doğuma kadar kan iğnesi yaptıracağımmafoldumben
sen bizi çağır hepimiz gelirizopuyorumnanaktan
merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan
ay telefonum 900lü hatlardan beter oldu,susmadı bir saattir,canım sıkılırken aramazlar da muhabbetteyken herkes arar kötükedihüso
ıslak mendil konusunda yıkamanın yerini tutmaz belki ama şu unibaby yenidoğan ıslak mendili var ya,sadece su ve pamuktan yapılmış..parfüm falan yok..
ilk ay ondan kullanırım sonra da elime bir bez alıp bura bura silerim poposunu :roflol:
üstüne de bi bepanten sürdüm mü tamamdır :roflol:
yesicacım,travel sistem değil de tek araba alacaksan mutlaka çift yönlü birşey al,küçükken sana dönük olması daha kullanışlı..ben 3lü aldım,çok beğndim diye ama çift yönlü değil..güneş-rüzgar tersten gelince çeviremem ama o da dayanıklı olmayı öğrensin:))))
kraft gayet güzel araba yapıyor,en azından türk malı:) aynı özelliklerde başka arabalardan daha uygun fiyatlı..dediğin arabalara hemen tekrar bakıyorum..
kabızlık için de sabah aç karnına ılık su iç bir bardak..bir de ben hayat boyu kabızdım ama hamileliğimin başından beri magnezyum alıyorum,çok şükür kabızlığı unuttum..hem erken doğumu hem krampları hem kabızlığı önlüyormuş..kullanmıyorsan doktoruna sorsana..gerçi normal bu durum der ama :roflol:
sağlıkocaklarından arıyorlar kontrol günün gelmiş diye biz özel hastanelere doktorlara tonlarca para veriyoruz ama onlar arayıpta kontrolünüz gelmiş demiyolar sizin doktorlar arayıp kontrolün gelmiş diyorlarmı kızlar
cok kıskandım kac gundur yokum bı allahın kulu sınatra neredesın demedı senağlama
mafoldumben
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan
sağlıkocaklarından arıyorlar kontrol günün gelmiş diye biz özel hastanelere doktorlara tonlarca para veriyoruz ama onlar arayıpta kontrolünüz gelmiş demiyolar sizin doktorlar arayıp kontrolün gelmiş diyorlarmı kızlar
ayy canım benim nasılsın demiştimmm ama cevabını bekliyodum :sinifsinif:
ya sız gelınnn basımın ustunde yerınız var temızlıkmı yaptırıcam askolsun...
sunun surası en yakın ıkımızız sanırım...kaydirigubbakcemile
ıyıyım canım ..takılayım ıstedım...sımdı zaten yıne cıkıcam ben ..ama bı daha geldıgımde neredeydın dıyın lutfen alınıyorum sempatiksalakcinni
cok kıskandım kac gundur yokum bı allahın kulu sınatra neredesın demedı senağlama
mafoldumben
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sabah ben girdim sen çıktın canım. ama ne hoş şimdi burdasın. valla böyle kalabalık olunca içim ısındı. ağrılarımı unuttumkaydirigubbakcemile5
ah canım benim. sen ev işi yapıyorum diye haber vermiştin o yüzden sormadık. ama sen işi bizden çok seviyosun sanki :umursamaz:
evet kıııııııız tanışırız birgünopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?