2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim bugün sağlıkocağına gittim bebişin kalp atışlarına baktılar kanımı aldılar kanım çok düşük ya doğuma kadar kan iğnesi yaptıracağımmafoldumben

oyy gecmıs olsun...ya saglık ocakları bu testlerı vs ozel hastaneden daha cok yapıyor ne hıkmetse...ıgne sokmaya meraklılardamı sureklı kan alıp ıgne verıolar yoksa bız ozel hastaneye gıdıyoruz zaten maddı yonden canlarını acıtıbilmiyorumkismileyoruz brde ıgne demeyelımmı dıyolar

merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan

sağlıkocaklarından arıyorlar kontrol günün gelmiş diye biz özel hastanelere doktorlara tonlarca para veriyoruz ama onlar arayıpta kontrolünüz gelmiş demiyolar sizin doktorlar arayıp kontrolün gelmiş diyorlarmı kızlar

canım harikasın ya ne varsa yazmışsın. ben sana bişey deyim de şaşırma. doktora söyledim hatta magnezyumu da söyledim. ama şimdilik normal dedi :roflol: yarın kontrol var. boğazına yapışacam ya. geçen eşimin yanına uğramış. sizde her şey iyi gidiyo. bilinçlisiniz demiş. ben de dedim ki eşime sayesinde doktor oldum :roflol: bi de eşim bulantılarımdan sözetmiş. o ne demiş dersin . normal :roflol:

ben doktoruma bıle cogu zaman ulasamıyorum kı...
su ana kadar sadece ıkı kez asıstanına not bıraktım bırkac aramada ulasamadım dıye o zaman lutfederek aradı...

merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan

sabah ben girdim sen çıktın canım. ama ne hoş şimdi burdasın. valla böyle kalabalık olunca içim ısındı. ağrılarımı unuttumkaydirigubbakcemile5

hakkaten kaç çıktı kan değerlerin?
benim doktorumun asistanı arayıp hatırlatıyor randevu saatini hatta benden istediğiniz bir şey var mı bile diye soruyor:))
bayılıyorum acaip şeker,bir gün yaprak sarma falan isteyeyim bari

cok kıskandım kac gundur yokum bı allahın kulu sınatra neredesın demedı senağlama
mafoldumben
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ah canım benim. sen ev işi yapıyorum diye haber vermiştin o yüzden sormadık. ama sen işi bizden çok seviyosun sanki :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…