canım harikasın ya ne varsa yazmışsın. ben sana bişey deyim de şaşırma. doktora söyledim hatta magnezyumu da söyledim. ama şimdilik normal dedi :roflol: yarın kontrol var. boğazına yapışacam ya. geçen eşimin yanına uğramış. sizde her şey iyi gidiyo. bilinçlisiniz demiş. ben de dedim ki eşime sayesinde doktor oldum :roflol: bi de eşim bulantılarımdan sözetmiş. o ne demiş dersin . normal :roflol:
ah canım benim. sen ev işi yapıyorum diye haber vermiştin o yüzden sormadık. ama sen işi bizden çok seviyosun sanki :umursamaz:
yesica neler aldın ben merak ederimmm
geceliğini buldun mu?
ben cuma gunu ıstanbula gıdıcem bır ıkı gun orada kalıcam dondugumde ıs olsun ıstemıyorum hem doktorum ne dıycek bılmıyorum ...o yuzden yapıyım bısıyler dıyorum canım benım yoksa bende burda olmayı cok ıstıyorumbilmiyorumkismile
bir ay önce bakmıştı doktorum 10.6 dedi iğne yapılacak doğuma kadar dedi aslında çokta düşük değildi yaptırmadım ama benim normal doğum olacak belki kan kaybı çok olur yaptırmaya karar verdim peki sizin kan değerleriniz ne boyuttaoo merhaba güselim. eşim izinliydi antep e gitti. ufak tefek bişeyler aldık işte. özledim valla ya.
geçmiş olsun canım. kaç çıktı ki kan değerim?
bende bebek çantasını daha çok bebek çantası şeklinde değilde benimde kullanabileceğim büyük bi çanta aldımcanımcım dagiden alt üst pijama aldım.süslü bişey değil 50 TL
kapı süsü aldım 45 TL
hoşgeldin yazısı aldım bide küçük bişey 10 TL
bebek bakım şampuanı falan aldım 50 TL
bi çanta aldım kendime.(eşime bebek içn kullanırım yazdım ama olurmu bilmem)
2 tane emzirme sütyeni aldım basit penye olanlardan 20 TL
aklımdakiler bunlar şimdilik
kendimi iyi hissedersem hepsini çekecem :çok üzgünüm:
canımcım dagiden alt üst pijama aldım.süslü bişey değil 50 TL
kapı süsü aldım 45 TL
delikafaduldendelikafadulden
hakkaten sayesinde doktor oldun :)))))
acaba bu adama çok mızmız tipler mi geliyor ki:))))
az kaldı canım benim,geçiyor günler,tüm bu günleri unutup ikinci çocuğa hevesleneceğimiz günler gelecek :)))
bu arada bu normal doktorun,doğum şekli konusunda da normalci mi :roflol:
bir de arabalara tekrar baktım,sanki duo daha kullanışlı gibi,en azından çift yönlü..
işte ordaki fiyatlardan %20 düş,ederi o arabanın,fazlasını verme:)
canımcım dagiden alt üst pijama aldım.süslü bişey değil 50 TL
kapı süsü aldım 45 TL
ben cuma gunu ıstanbula gıdıcem bır ıkı gun orada kalıcam dondugumde ıs olsun ıstemıyorum hem doktorum ne dıycek bılmıyorum ...o yuzden yapıyım bısıyler dıyorum canım benım yoksa bende burda olmayı cok ıstıyorumbilmiyorumkismile
hastahane işini ne yaptın sinatra dünde sordum bilmiyorumkismile
dunkunu gormedım canım benım..bu cuma gıdıyorum ıste gıttıgımde konusucam ...sonra sanada herkesede haber verırım...ınsallah dedıgın gıbı olurda bende gobecık atarımmmkaydirigubbakcemile2
tamam ama yorma kendini. dönüşte aff yok sana ona göreelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?