ben de kaçıyorum yarın doktordan sonra gelirim gızlaröpüyom hepiniziiii
ayy ne güzel biride benim eve bi el atsa ne güzel olur vallahiiii kaynanamlar gitti gideli hiç bi şeye ellemedim vallahii eşim yarın evde ben süpürürüm dedi ama içim durmuyokiii benimmmberrak hoş geldinnn
sedefim nasılsınnnnnnn
ay reklamlarda evi makina tuttum banyoları klorakladım (bu arada üzerime çok yakısan ve annemin hediye ettiği kırmızı yakası el işi olan kıyafetimi kloraklamısımçok üzüldüm offf )
dünde annemin künyesini kaybettiğimi fark ettim hala söyleyemedim allahtan sahteydi ama güzel bi sahteydi :)
tozlarım yarım kalmıstı tozları aldım
dolabım karısmıstı onları katladım geri koydum oooohhhhhhhh az işim kaldıııııı
slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı
ayyy bin gölll nasıl ya inanamıyorum sidemi asker eşisiniz biz tokat ziledeyiz şuan bin göle tain çıktı ilçeler sanırım 20 gün sona belli olacak canımı kocam çok sıktııı eş götürülmeyen yerler varmış 2 çocukla kaynanamlarda napıcam ben yaaa delircem vallahiii çok mu kötüüüü yerleri var:uhm:evet eşim asker ben de öğretmenim biz bingöldeyiz buraya çok yakın elazığ güzel bir yer hayırlı olsun
elazığ merkeze burdan bi arkadaşta gidiyo çok memnun çok güzelmiş diyolar göbek atıyo kadın allah yardımcınız olsunevet canım demiştim daha önce eşim asker diye.ankara daydık.bugun tayinlerimiz acıklandı ve elazıg merkeze gidicez.bakalım bebekle nasıl tasınıcaz.biraz zor olacak ama artık annemlerle halledicem eşya toplama işini. cok işim varrrrrr. ama ilk önce dogum yapıp izmirde kalıcam daha sonra esyaları toplayacagım bakalım nasıl olacak hemsom.
erzurum yazmıştık çıkmadı bize çok güzel hayırlı olsunsevgili berrak80 aynı durumdayızbizimde erzurum çıktı bebişim 35. haftada tam doğuma gelecek herşey.allahtan sen çalışmıyosun benim bide kendi tayin işlerim var.bide bebeğe kim bakacak derdi Allah yardımcımız olsun.şükrediyorumki hakkari şırnak tunceli çıkmadı şükürler olsun orada bakıcıda bulamazdım.
allahtan ev hanımıyım annem öğretmen babam astsubaydı benim bilirim ne demek oldunu bakıcı bulmanın zorluklarını allah yardımcın olsun hayırlı insanlarla karşılaşırsın inşallahevet benim eşimde jandarma komando biz çok çektik burda ben hep yalnızdım bazen çalışmak asker eşleri için gerçekten bir olumsuzluk gibi geliyor şimdi benimde okulum mecburen değişiyor bende yeni bir düzen bakıcı hepsi çok kafa yaorucu mevzular
jandarmanın kaderiiii modern çingeneleriz bizevet benim eşimde jandarma biz izmirden gidiyoruz siz??
desene zor günler beni bekliyoevet bizde jandarmayız iki yıldır biz bingöldeyiz buraya da bursadan geldik başta bende çok zorlandım ama insan alışıyor benim ilk doğumdu sizler yine tecrübeliymişsiniz ama çok zor yeniden düzen kurmak eşimi çok seviyorum çok şükür ama jandarmaya kimse kız vermesin olmaz mı:)
günaydın hamilelikten bende uyuyamıyodum şimdi bingöle nası gidcekmiyim gidemicekmiyim nası taşıncam derdi sardı beni ağlıcamda susamam bidaha diye ağlamıyorum vallahiii:gitme:bherkese günaydınugün ilk günaydın bizden olsun.
bizde uyuyamadık kalktık valla sol yanım ağrıdı neyse buna şükür gece uyudum birazzzz
Canim nst de karnina 2 tane yuvarlak bisi koyuyorlar ve uzerini kemer gibi biseyler tutturuyolar.biri bebegin kalp atislarini biride senin sancilarini ölcuyo.
Böyle bisey yapildiysa nst odur canimm
iyi geceler canım
bende anne donlarından aldım büyük boy çokda rahattı denedim. ben bezde aldım pedde aldım koydum
gecelik -atlet-kilot-çorap-terlik-emzirme sütyeni-göğüs pedi-bez-ped-kırmızı taç-havlu kağıt-ıslak mendil şimdilik bunları koydum başka bişi koydummu kiiii unuttumbilmiyorumkismile
casper 33, mrb, canım, hasta bezi koydum demişsin. Bunların büyüklükleri hakkında bir fikrin var mı? Ben de alıcam da hangi boyunu almak gerekir karar veremedim, canım yaa...:uhm:
evet bizde jandarmayız iki yıldır biz bingöldeyiz buraya da bursadan geldik başta bende çok zorlandım ama insan alışıyor benim ilk doğumdu sizler yine tecrübeliymişsiniz ama çok zor yeniden düzen kurmak eşimi çok seviyorum çok şükür ama jandarmaya kimse kız vermesin olmaz mı:)
size de hayırlı olsun.bugun o kadar cok erzurum a tayini cıkan duydumki :) erzurum merkez mi canım :))
hala hazır değil mi çantalar yabenim bi ay oldu hazır bekliyooo
günaydınlarrrrrrrrrrrrr delikafadulden
kızlar bişi sorucam :1shok:
bende sezeryan olucam inşlh.ama karar veremedim devlet hastanelerindeki epidural sezeryanın fiyatı ne kadar peki bilginiz var mı sigorta hiç karşılamıyor mu ..
devlette bundan istiyom deyince yapıolar mıfisfisfis
yavrum burda özel hastane yok :1ninca:
ben ölürüm o zamn mecbur yapılır galiba kaydirigubbakcemile3
burası cizre yasakkelime yasakkelime
nebilim doktor yaıcak doktor isteyince yapar :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
Black ne isler yapiyon gene sesin cikmiyoo :sinifsinif:
Sakin canta hazirliyom deme hayatta inanmammm :roflol:
geliyim hazırlayayım çantalarınızı uyuşuk patlak göbüşler sizi
bu arada herkese günaydınnnnnnnnn cadılar nerdesinizzzzzzzzzzz
ben bugun kesin gidiyorum kızımın şekerlerini almaya
günaydınlarrrrrrrrrrrrr delikafadulden
kızlar bişi sorucam :1shok:
bende sezeryan olucam inşlh.ama karar veremedim devlet hastanelerindeki epidural sezeryanın fiyatı ne kadar peki bilginiz var mı sigorta hiç karşılamıyor mu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?