2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bherkese günaydınugün ilk günaydın bizden olsun.

bizde uyuyamadık kalktık valla sol yanım ağrıdı neyse buna şükür gece uyudum birazzzz

ayy ne güzel biride benim eve bi el atsa ne güzel olur vallahiiii kaynanamlar gitti gideli hiç bi şeye ellemedim vallahii eşim yarın evde ben süpürürüm dedi ama içim durmuyokiii benimmm
slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı

evet eşim asker ben de öğretmenim biz bingöldeyiz buraya çok yakın elazığ güzel bir yer hayırlı olsun
ayyy bin gölll nasıl ya inanamıyorum sidemi asker eşisiniz biz tokat ziledeyiz şuan bin göle tain çıktı ilçeler sanırım 20 gün sona belli olacak canımı kocam çok sıktııı eş götürülmeyen yerler varmış 2 çocukla kaynanamlarda napıcam ben yaaa delircem vallahiii çok mu kötüüüü yerleri var:uhm:
elazığ merkeze burdan bi arkadaşta gidiyo çok memnun çok güzelmiş diyolar göbek atıyo kadın allah yardımcınız olsun
erzurum yazmıştık çıkmadı bize çok güzel hayırlı olsun

allahtan ev hanımıyım annem öğretmen babam astsubaydı benim bilirim ne demek oldunu bakıcı bulmanın zorluklarını allah yardımcın olsun hayırlı insanlarla karşılaşırsın inşallah

evet benim eşimde jandarma biz izmirden gidiyoruz siz??
jandarmanın kaderiiii modern çingeneleriz biz
desene zor günler beni bekliyo
bherkese günaydınugün ilk günaydın bizden olsun.

bizde uyuyamadık kalktık valla sol yanım ağrıdı neyse buna şükür gece uyudum birazzzz
günaydın hamilelikten bende uyuyamıyodum şimdi bingöle nası gidcekmiyim gidemicekmiyim nası taşıncam derdi sardı beni ağlıcamda susamam bidaha diye ağlamıyorum vallahiii:gitme:

Canim nst de karnina 2 tane yuvarlak bisi koyuyorlar ve uzerini kemer gibi biseyler tutturuyolar.biri bebegin kalp atislarini biride senin sancilarini ölcuyo.
Böyle bisey yapildiysa nst odur canimm

ZEyhat'a da sana da tşk.ler. Benim dr. bana böyle bir şey yapmadı. Belki bu kontrolde yapar bilmiyorumkismile :uhm:

benimde ilk doğumum tecrübe falan yok anlıcaneyvahedigeldismile

günaydınlarrrrrrrrrrrrr delikafadulden
kızlar bişi sorucam :1shok:
bende sezeryan olucam inşlh.ama karar veremedim devlet hastanelerindeki epidural sezeryanın fiyatı ne kadar peki bilginiz var mı sigorta hiç karşılamıyor mu ..

devlette bundan istiyom deyince yapıolar mıfisfisfis

devlette bundan istiyom deyince yapıolar mıfisfisfis

yavrum burda özel hastane yok :1ninca:
ben ölürüm o zamn mecbur yapılır galiba kaydirigubbakcemile3
burası cizre yasakkelime yasakkelime
nebilim doktor yaıcak doktor isteyince yapar :lepi: hihoyyyt :sm_cool:

Son düzenleme:
Black ne isler yapiyon gene sesin cikmiyoo :sinifsinif:
Sakin canta hazirliyom deme hayatta inanmammm :roflol:

banane önce yesica hazırlasıııınnn :):):):):):):):):):)

geliyim hazırlayayım çantalarınızı uyuşuk patlak göbüşler sizi

ah ne dua ederimmm sanaaaaaaaaaaa

bu arada kızlar dun gece sizle konusurken abim geldi kalk kave yap bana dedi oyaladı beni gece üçe kadar muhabbet falan geri gelemedim çıkıyorum da diyemedim uğraşıverdi benimle aldı bilgisayarı önemden benle ilgilen die .. o yüzden kaçar gibi oldu..

canım ben devlet hastanesinde yıllarca çalıstım. Doktoruna deki ben size ne gerekiyorsa yapıcam özelmiş!!! gibi doğuma girmeden de güzel bir hediye yaptır vs.. bak o zaman dediklerin nasıl oluyor.. gerçi idealist bir doktorsa bunlara gerek yok ama genelde bıçak parası vs.. öyle yürür işler devlet hastanelerinde.

bu arada herkese günaydınnnnnnnnn cadılar nerdesinizzzzzzzzzzz

ben bugun kesin gidiyorum kızımın şekerlerini almaya

herkese merhabaaa..:)

benim bildiğim emekli sandığı hepsini karşılıyor..sigortada karşılar gibi geliyor bana...en azından bir kısmını karşılar...

kızlar bugün rüyamda(hayır olsun deyin bakimm) doğum yaptım hemde normal.dr a diyorum ki ohh sezeryandan kurtuldum normal yaptım...sezeryanı düşünmekten kafayı yicem ya ondan galiba..delikafadulden

benim elti normal doğum yapanların sesini duyup tırsınca dr sölemiş o da hemen sipinal sezeryana almış..yani dr istedikten sonra yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…