2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hazır mı alacaksın canım? kendin yapmıyo muydun

günaydın canım yok ya 80 tane hazır alıcam 80 tane de kendim yapıcam :) off ne bileyim kararsızım hala biberon şekilliler çok hoşuma gitmişti ama internetten sipariş vermiştim karton kutuları almayayım demiştim ama dun gece de pişman oldum almadıgıma ooffffff şu kararsızlıgım beni bir gün öldürcek

demekki tersi olucak sezeryan

bu arada herkese günaydınnnnnnnnn cadılar nerdesinizzzzzzzzzzz

ben bugun kesin gidiyorum kızımın şekerlerini almaya

petekten mi alacaksın?? bakalım hangilerinden seçicen:))) benim hepsinde gözüm kaldıııı...:))) neyseki 4 çeşide indirdim..:)) bakıyorum arada bazen diyorum hepsi benim vermicem kimseyeeeeeeeedelikafadulden

petekten mi alacaksın?? bakalım hangilerinden seçicen:))) benim hepsinde gözüm kaldıııı...:))) neyseki 4 çeşide indirdim..:)) bakıyorum arada bazen diyorum hepsi benim vermicem kimseyeeeeeeeedelikafadulden

evet canım petekten alıcam bende karısık kurusuk alayım çeşit çeşit olsun istiyordum ama maalesef bizim akrabaları biliyorum her çeşitten bir tane alayım derler.. gerisini sen anla..

yok canım ben olsamda öle isterdim ki daha önce yaptım...en iyisi o aslında..

ay ne güzel önce yapmıssın ben deli cahil cesareti ile yapıyorum ama bakalım doktor ne dicek epiduralsiz deyince çok güldü bana :))))

canım aynı durum bende de var. biz maşşallah her konuda birlikte ilerliyoruz. yani ilerleyemiyoruz. int sipariş ettiklerini bana da gönderebilir misin. hazırlarsa eğer. hangi model hangi site. ben de vermek istiyoprum artık off.
kızlar bi kafadan eksik ben miyim normal epuduralsiz doğum isteyen

ben de ne istediğimi bilmiyorum. epiduralsize nasıl karar verdin peki :roflol:

mehtapcım hayırdır diyelim hayır olsun. ben çoook doğurdum rüyamda. normal, epidural, spinal. tecrubelerimi paylaşabilirim:))

alatariellll geldin mi kıj. oğluşu gördün mü bakayım. dönmüş mü totosunu yavrum. heeee çabuk yaz iyi miiii?

mehtapcım hayırdır diyelim hayır olsun. ben çoook doğurdum rüyamda. normal, epidural, spinal. tecrubelerimi paylaşabilirim:))

erken doğum riskim olduğundan bir ara sık sık görüyodum sonra hiç bebek doğum falan görmez olmuştum..şimdi doğumda yakın ya çok düşündüm ondan herhalde...

iyi hepsini tecrübe etmişsin ee hangisi dsha iyidelikafadulden

en iyisi yumurtlamak :roflol:

yesicacım site www.nikahsekeri.tv

bir de birmaks.com var da adamlar çok garip 80 adet 5x5 kare kutu sipariş ettim adamlar 3 gün telefonlarıma çıkmadılar mail attım tık yok
onlardan vaz geçtim biberonlardan almaya karar verdim bugun sabah mesaj atmıslar siparişiniz kargolandı die.. ama benden ne para yatır havale yap dediler ne k.kartı ver dediler anlamadım!!

epidurale ise nasıl mı karar verdim kuzen öyle doğum yaptı benim sende yaparsın kızım dedi

hayırlarına dağıtmıyolardır. kapıda alırlar ödemeyi. sen nikah şekerleri. tv den sadece malzeme aldın hazır almadın de mi. ben de baktım bi türlü karar veremedim ya offf. badem şekerlimi lavantalımı yapıyosun.

o zaman ben de yapoayım şu epidurali :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

hahahyy senle benim sonumuz ne olacak çokkkk merak ediyorum.. :)

bak ben aldıklarımı link atayım sana

badem sekerli yapıcam ben çünkü 1.5 kg aldım gecen gün kilosu 9 tl idi şimdi yolda gördüğüm çocuga bile bir avuc vericem anca öle biticekkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

dur linkleri atayım

black canım bi de hazır sipariş edeyim diyorum ama isim kartına ne yazacakla. doğum tarihi belli değil ki??
ne çok soru sordum sana de mi?

slm kızlar sizlere tünaydın bana günaydın kafamı yastıkdan kaldıramıyorum 1 e geliyordu kalkdım kahvaltı yapıp hiç bi işe bakmadan burada buldum kendimi iyice tembel oldum ne güzel şeker falan seçiyorsunuz benim öyle bi derdim yok çünkü verecek kimsem yok hastanede çikolata alıp dagıtırız sadece heralde kimsesizlik ne kötü bi kahve içelim gel diyenim bile yok senağlama senağlama senağlama

bi elimizde şeker malzemeli diğerinde yarım yamalak hazırlanmış çanta içindekiler yollara dökülüyo öyle doğuma koşacaz. inan bize sezeryan deseler doğuma yetişemiycez:roflol:
o yüzden doğal akışına bırakıyoruz. epidulalli normal yapıyoruz.

günaydın canım. benim de kimsem yok ama olsun diye istiyorum. eşimin iş çevresi falan ki onlara tatlı dağıtılır. ama olur ya eve gelen olursa. ben mevlüdünü bile camide düşünüyorum. öyle bi cuma günü yaparız cemaat yer içer. yoksa çoğumuz gurbetteyiz.

black canım bi de hazır sipariş edeyim diyorum ama isim kartına ne yazacakla. doğum tarihi belli değil ki??
ne çok soru sordum sana de mi?

ay aşk olsun sorcaz tabi birbirimiza canımmmmm

ben sadece hoşgeldin kızım yazdırıcam tarih belli olmadıgı takdirde..
ya da hoşgeldin Asel, Miray adı ne olursa :)))

canım daha iyi işte kafadan 200 tl den kurtuldun

şaka kimse yanlız değil burda bizler varızzzzzzzzz

hahahahyyyy ya ağlancak halimize gülücez gibi geliyor bana

neyse kızlar ben kaçıyorum çıkmam lazım saat 2 de babak gelip alıcak abimle yesica akşam gel mutlaka sana da ben bugun sekil semal ceker yollarım fikir olur

senin kafanda ne var söle sen bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…