ben de normal istiyom. epidurali zaten son dakikalarda yapiyolarmış. o kadar sancıyı çektikten sonra iki ıkınacam çıkacak boşuna iğne saplatmaya gerek yok bence. bi de riskleri var. anne itemeyebiliyo bebeği vakumla çekiyolar falan. hem bebeğin kafasının şekli değişiyo hem de anne için çok rahatsız edici bi durumkızlar bi kafadan eksik ben miyim normal epuduralsiz doğum isteyen
göremedim kiiialatariellll geldin mi kıj. oğluşu gördün mü bakayım. dönmüş mü totosunu yavrum. heeee çabuk yaz iyi miiii?
slm kızlar sizlere tünaydın bana günaydın kafamı yastıkdan kaldıramıyorum 1 e geliyordu kalkdım kahvaltı yapıp hiç bi işe bakmadan burada buldum kendimi iyice tembel oldum ne güzel şeker falan seçiyorsunuz benim öyle bi derdim yok çünkü verecek kimsem yok hastanede çikolata alıp dagıtırız sadece heralde kimsesizlik ne kötü bi kahve içelim gel diyenim bile yok senağlama senağlama senağlama
http://www.birmax.com/indirimli.html
aşağıdaki kutulara güzel taşlı pullu kurdeleler almıştım onlarla sarıp kutuların kapaklarına bu kelebeklerden yapıstırıcam silikonm makinası aldım simli silikon aldım
kutuların sadece pembe ve beyazından istedim
---------------------
abim de bunu beğendi
http://www.nikahsekeri.tv/649-Kiz-Bebek-biblolari_81213.html
biraz daha süslerim bunu diyorum sence nasıl
ben de normal istiyom. epidurali zaten son dakikalarda yapiyolarmış. o kadar sancıyı çektikten sonra iki ıkınacam çıkacak boşuna iğne saplatmaya gerek yok bence. bi de riskleri var. anne itemeyebiliyo bebeği vakumla çekiyolar falan. hem bebeğin kafasının şekli değişiyo hem de anne için çok rahatsız edici bi durum
göremedim kiiidoktorum yarın gelin dedi telefonla konudtuk once yarın bakıcaz artık totosuna
neyse size ii sohbetler ben yatmaya gidiyom ay bebek gelince böyle miskin olursam yandım
neyse size ii sohbetler ben yatmaya gidiyom ay bebek gelince böyle miskin olursam yandım
canım kutular çok şık. pullu kurdelaları da çok beğeniyorum. iyi düşünmüşsün kelebekler küçük olsa bari. büyük olursa kutunun şıklığını gölgeler sanki.
ama şu biberonlardan pek hazzetmiyorum. ısınamadım bi türlü. gerçi her an fikrim değişebilir.
ben çok uygun fiyatlı hazır minnacık biblolu bi şeker buldum al dersen alacam :roflol: çok çaresizim bu kararsızlık öldürecek beni
http://urun.gittigidiyor.com/BIBLOLU-BEBEK-SEKERI-MODEL-1-0-90-KURUS_W0QQidZZ26300268 bak bi beğenecek misin
mrb kızlar
bişey soracam kızlar normalmi bu durum bilginiz varmı benim dünden beri akıntım var ama bugün daha çok geldi afedersiniz hem miktarı artmış hem koyu kıvamda açık sarı
hemşireyle konuştum koku kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir ama rengi kahverengi yada pembeye dönerse doğum başlangıcıdır dedi
doğuma yakın bu akıntılarda artma varmı sizde bir bendemi oldu
mrb zeyhat..
ewt akıntının bu haftalarda yoğunlaşması normalmiş vajina ve rahim ağzı kendini doğuma hazırlıyormuş, 26. haftadan itibaren bebeği saran "lanugo" adı verilen tüylü tabaka ve beyaz, kremsi madde olan "vernix caseosa" temizlenmeye başlarmış.
çok sağol canım rahatladım bende akşam sabah doğuracammı yoksa diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?