2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi kafadan eksik ben miyim normal epuduralsiz doğum isteyen
ben de normal istiyom. epidurali zaten son dakikalarda yapiyolarmış. o kadar sancıyı çektikten sonra iki ıkınacam çıkacak boşuna iğne saplatmaya gerek yok bence. bi de riskleri var. anne itemeyebiliyo bebeği vakumla çekiyolar falan. hem bebeğin kafasının şekli değişiyo hem de anne için çok rahatsız edici bi durum

alatariellll geldin mi kıj. oğluşu gördün mü bakayım. dönmüş mü totosunu yavrum. heeee çabuk yaz iyi miiii?
göremedim kiii doktorum yarın gelin dedi telefonla konudtuk once yarın bakıcaz artık totosuna

canım bende sendenim kaydirigubbakcemile
ne gelenim olucak nede gidenim şutarafagitti
yani gurbetlik gerçekten zoriş -tatlicadiarzu-
offf offfff :1shok:

canım kutular çok şık. pullu kurdelaları da çok beğeniyorum. iyi düşünmüşsün kelebekler küçük olsa bari. büyük olursa kutunun şıklığını gölgeler sanki.
ama şu biberonlardan pek hazzetmiyorum. ısınamadım bi türlü. gerçi her an fikrim değişebilir.
ben çok uygun fiyatlı hazır minnacık biblolu bi şeker buldum al dersen alacam :roflol: çok çaresizim bu kararsızlık öldürecek beni

http://urun.gittigidiyor.com/BIBLOLU-BEBEK-SEKERI-MODEL-1-0-90-KURUS_W0QQidZZ26300268 bak bi beğenecek misin

ne görünmez totymuş bu. kız bi de öyle diyorum. yüzünü göstermez totosunu görürseniz tam komedi olur. :roflol: 16 gün toto için beklemiş olursun

ay saglık ocagına gitmem lazım takip için hiç halim yok pazartesine bırakacam galiba eşim sorarsa unuttum derim artık :)))

kızlar karnım felaket gergin . oğlum az önce içimde esnedi mi ne yapyıysa. bi acı hissettim ki anlatamam. derim jiletle çizildi resmen.ayy bi baktım yırtılmış ya hem de olay anında. siz de de gerginlik var mı

mrb kızlar

bişey soracam kızlar normalmi bu durum bilginiz varmı benim dünden beri akıntım var ama bugün daha çok geldi afedersiniz hem miktarı artmış hem koyu kıvamda açık sarı

hemşireyle konuştum koku kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir ama rengi kahverengi yada pembeye dönerse doğum başlangıcıdır dedi

doğuma yakın bu akıntılarda artma varmı sizde bir bendemi oldu

yesicacım şekerlerini beğendim hem fiyatıda uygun ama bunların lavantalı mıknatıslı olanını hazırlat bence magnet daha kullanışlı ve muhafaza edilmesi daha kolay:lepi:
bende bunları beğendim ama annem ist.dan alıp getiricek bi bak istersen:

http://bebeksusuvenikahsekerleri.blogspot.com/2010/03/bebek-sekeri-modellerimiz.html
http://4.bp.blogspot.com/_nr9GzeSvvk8/S6KFETCmQnI/AAAAAAAAAAs/I8-XxgG_DBc/s1600-h/DSC06179.JPG

mrb zeyhat..
ewt akıntının bu haftalarda yoğunlaşması normalmiş vajina ve rahim ağzı kendini doğuma hazırlıyormuş, 26. haftadan itibaren bebeği saran "lanugo" adı verilen tüylü tabaka ve beyaz, kremsi madde olan "vernix caseosa" temizlenmeye başlarmış.

çok sağol canım rahatladım bende akşam sabah doğuracammı yoksa diye korktum

kızlar ben geldım kontrolden benım cirpi oglum kilo almış zemuszemus 2650 olmuş herşey yolunda onumuzdekı haftada alttan kontrol var aboooooooooooooooooow

çok sağol canım rahatladım bende akşam sabah doğuracammı yoksa diye korktum

rica ederim canım ne demek sen yinede takip et tabi ama nişan olayı daha farklı koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renklerde oluomuşboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…