Pamik 70-75 e kadar baktim göremedim canim mesajini sen biliyosan ayni mesajdan alinti yap bida yolla canimmyerimseniben
kıııııııııııız kaytarmak yok oturarak kıl bakiiiiim anam kocama bakın otur sonra yaparsın diyo yemeğiakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
yaa canım ben oturarak kılamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ohaoldumsmile kaytarmak olurmu canım hamişiz hrralde bu aya kadar zate hep sünnetleriyke kıldım ALLAH kabul eder girme bakim aramıza sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyy ben smile yerim yüzüde kızarırmış canım ben hep oturarak kılıyodum hepsini o yüzden kız aranıza girermiyim aaaaaaaaaaaa aşk olsunguclubacismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlarr bi bakıyım dedim ne var ne yok diye.. bardak kırdım mutfakta. buzdplabını da temizleyim dedim ama içindekileri dışarı çıkardım geldim oturdum yine.
neyse ya aman ne arıyosam unuttum ama hatırladığım kadarıyla yazayım sılacım bendede guatr vvardı demiştim ama ben 3 sene öncesine kadar ameliyat oldum benimki nodüler gutardı o yüzden ameliyat oldum ameliyattan sonra levetiron yazdı dokyor ama ağır geldio ilaç bana o yüzdenm uzun zman kullanamadım kontorollerde hormon seviyelerim normal çıkınca başlamadım bida normalde ilaç içmeyi seven biri değilim ama aksi gibi bu hastalıkta ömür boyu hap kullanılması gereken bi hastalık ama emliyatta triod bezlermnj tamamını aldırmadığıma pişman oldum canım ya ameliyattan sonra bi şişlik vardı hala geçmedi geçer dedi doktor ama iyi temizlemedimi ne hamile kaldığımdan beri doktorum bana bir kere test yaprtı kadın doğumcu normal dedi bende bi daha test yaptırmak gereği duymadım ama bu ayda demzmi sen t3 t4 üne baktırıyomuusn diye şimdimi sölenir be adamlmaz: kızdım tabi hemen gittim ssk ya ameliyat olduğum hastaneye yaptırmak için test ama saat gelene kadar fenalaştım bişeyler yemek zorunda kaldım aç karnına olucak testi tok karnına oldum doktor normal demiş ben gidemedim bi daha guatr doktoru normal demiş yani şimdi kadın doğumcuma kendi doktruma göstericem bakalım o ne dicek
yaz kızlar bi de ne dicem size bazılar çocuğum hareket etmiyor dyk korkar bende bazen öle oluyorki üst üste üst üste tekmeliyor korkuyorum ya acaba bişeymi oluyor yavrum içerde boğuluyormu ALLAH KORUSUN bağınamı dolandı diye türlü türlü şeyler aklıma geliyor malum artık alanı daraldı ama maşallah benimki pata küte vuruyor hemde üst üste bana acaba bi skıntusımı var diyorum bende bazen
kızlar bakakaldınız heralde ekrana neden cevap yazmıypsunuz hadiii koçiş gelcek şimdi hepten yazamıcam bende sizeeeeeeeelmaz:
Canim benim guatr annemde varmis bendede var.Ama ben bu zamana kadar kac kez gittimse biri buyuk biri kucuk 2 taraftada guatr var dediler ama ne ilac verdiler nede baska tedavu uyguladirlar.Bende anlamadim gitti.
Sen ameliyat falan olmussun senin durumun daha ayri.Ama insallah allahin izniyle bebegine bi zarari olmaz canim icini ferah tut boshayallersmile
Benimkiside birazdan gelcek isten corba var sadece yicek evde bende biseyler hazirliyorum canim yemek icin mutfaktan gelip yaziyom anca
canım az önce verdiğin isimde bi site bulamadım. linki var mı?
bu arada herkese selammmmm bayanlar bizzzzzzz geldikkk 29+3 haftalık olan kızımmm 1.350 gr ve 37 cm maşallah suyum, kan degerlerim, tansiyon ve sekerim cok iyi.. kızımız bu ay yüzünü göstermedi gerci kafasını rahime sokmus kıcı bize dönuktu hiççç göremedik..
spora devam etmemi söyledi hımmmmmm aklıma gelen baska bir sey yok suan
2 kg almısım bu ay
iki hafta sonrada sabah 11:30 da NST'ye giricem ilk defa bu ay catı muayenemi de yaptı o da çok iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?