hoşğeldin sılacımm mm a.s.
Hoşgeldin melisss a.s.
Kızlar en basiti bulamazsanız bile hiç göğüs kremi bepanten alın sürünnn eczaneden
çok ii geliyor zateb üstündede yazıyor çatlamış göğüs tedavisinde filan diye
Hosbuldum canim nereye kayboldunn bakimm
slm güzel annişlerropuyorumnanaktan
ben göğüs kremi lansinoh aldım çok ii diye duydum doktorum doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başla dedi emzirirkende silinmeye gerek yok..
ben kullanıyorum ama hiç fark etmedi hatta doğumdan önce başlamıştım
hoşğeldin sılacımm mm a.s.
Hoşgeldin melisss a.s.
Kızlar en basiti bulamazsanız bile hiç göğüs kremi bepanten alın sürünnn eczaneden
çok ii geliyor zateb üstündede yazıyor çatlamış göğüs tedavisinde filan diye
Burdaymdım canımm mesenden her zman denk gelmediğim bir arkadaş vardı bi süre onunla konuştum ama arada sizede takip etttim kaydirigubbakcemile3 ii siz gitmeden yetiştim ama kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
canım benim para nedir ki elinin kiri doktorum yazdı bende aldım şekercikHiç fark etmedi derken çatlakmı oldu daha bbeiş doğmadan senin göğüsler anlamadım faysadsını görmedinmi bepantenin yara tedavisinde iyidir bepanten melheminimi kullandın kreminimi ????????
Ben zaten idarelik demiştim ii gelmediyse paraya kıyıp alıcaksın oo bitkisel krremlerdenn tavsiye edilenlerden ..
Hoşgeldin sefedçimmmm a.s. votkam hazırmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ehoşgeldinn kafsinkaffff
bendede o kremden varrr ismi aklıma gelemdi yazamadım ama o kremi doğumdan sonra kullanıcamm dediğin gibi emzirebilyosun silmene gerek kalmıyor
ehoşgeldinn kafsinkaffff
bendede o kremden varrr ismi aklıma gelemdi yazamadım ama o kremi doğumdan sonra kullanıcamm dediğin gibi emzirebilyosun silmene gerek kalmıyor
Hosgeldin canimm olumunekankayizsmile
Talar son yazdigim linki eklesene canim profiline ticker olmamiss :umursamaz:
ben kullanıyorum ama hiç fark etmedi hatta doğumdan önce başlamıştım
ben her zaman inşallah banyomu yaparım ertesi günde tertemiz doğuma giderim diyodum ve öylede oldu bide hep cuma yada cumartesi doğum yapmayı istedim çocuklar okulu var ya okullarından kalmasınlar diye cuma gece doğum yaptım kızlar hamileyken güzel dualar edin hepside kabul oluyoOyy benimde dus almam lazim ama kalkamadim bi turlu.
Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile
Geldimm gülommm naber nasilsinn :1hug:
hoşbulduk sılammmolumunekankayizsmile
bugünü saymassak son 2 gün canım duygularını alalımbuyrunnnnnnnnn
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Oyy benimde dus almam lazim ama kalkamadim bi turlu.
Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile
canım benim para nedir ki elinin kiri doktorum yazdı bende aldım şekercik
olma mı pamiğim buranın heryerinde var bi koşu alır gelirim:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
Heycan
Korku
Panik
Bekleyis
ve
Mutlulukkk
Yeter sanirimmm bilmiyorumkismile
Ben zaten girdigimiz gunu saymiyom hic bugun bitti bile boshayallersmile
-tatlicadiarzu-:mymeka::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?