2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullanıyorum ama hiç fark etmedi hatta doğumdan önce başlamıştım

slm güzel annişlerropuyorumnanaktan
ben göğüs kremi lansinoh aldım çok ii diye duydum doktorum doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başla dedi emzirirkende silinmeye gerek yok..

Hosgeldin canimm olumunekankayizsmile

Hiç fark etmedi derken çatlakmı oldu daha bbeiş doğmadan senin göğüsler anlamadım faysadsını görmedinmi bepantenin yara tedavisinde iyidir bepanten melheminimi kullandın kreminimi ????????

Ben zaten idarelik demiştim ii gelmediyse paraya kıyıp alıcaksın oo bitkisel krremlerdenn ......

Son düzenleme:
Talar son yazdigim linki eklesene canim profiline ticker olmamiss :umursamaz:

Burdaymdım canımm mesenden her zman denk gelmediğim bir arkadaş vardı bi süre onunla konuştum ama arada sizede takip etttim kaydirigubbakcemile3 ii siz gitmeden yetiştim ama kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Oyy benimde dus almam lazim ama kalkamadim bi turlu.
Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile

canım benim para nedir ki elinin kiri doktorum yazdı bende aldım şekercik

olma mı pamiğim buranın heryerinde var bi koşu alır gelirim:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

ehoşgeldinn kafsinkaffff

bendede o kremden varrr ismi aklıma gelemdi yazamadım ama o kremi doğumdan sonra kullanıcamm dediğin gibi emzirebilyosun silmene gerek kalmıyor

hoşbuldum canım tşkopuyorumnanaktan benim ark.larımda lansinoh kullandı yara olmadı hiç ama doğumdan önce kullanmaya başlaman gerekiomuşa.s

Hosgeldin canimm olumunekankayizsmile

hoşbulduk sılammmolumunekankayizsmile
bugünü saymassak son 2 gün canım duygularını alalımbuyrunnnnnnnnn

Talar son yazdigim linki eklesene canim profiline ticker olmamiss :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile
ben her zaman inşallah banyomu yaparım ertesi günde tertemiz doğuma giderim diyodum ve öylede oldu bide hep cuma yada cumartesi doğum yapmayı istedim çocuklar okulu var ya okullarından kalmasınlar diye cuma gece doğum yaptım kızlar hamileyken güzel dualar edin hepside kabul oluyo

hoşbulduk sılammmolumunekankayizsmile
bugünü saymassak son 2 gün canım duygularını alalımbuyrunnnnnnnnn

Heycan
Korku
Panik
Bekleyis
ve
Mutlulukkk

Yeter sanirimmm bilmiyorumkismile
Ben zaten girdigimiz gunu saymiyom hic bugun bitti bile boshayallersmile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

-tatlicadiarzu-:mymeka::roflol:

ayy sormaaa kayanamlardan geldik öğlen 12de giricvektim banyoya saat 5 oldu hala banyoya giricemm bu arada benim başım çok dönmeye başladıya birden kafamçokkarıştı

canım benim para nedir ki elinin kiri doktorum yazdı bende aldım şekercik

öle tabi tatlım ondan demedim halhazırda bulamayanlar için dedim bepanteni ben zaten bende elime ne geçerse onu sürüyorum bu sırlar badem yağıı normall kremmm bepanten anda elime ne gelise kaydirigubbakcemile3

olma mı pamiğim buranın heryerinde var bi koşu alır gelirim:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

hadii al hatta almadan benim başım dönmeye başladı bak içmeden şarhoş oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :içelim:

Heycan
Korku
Panik
Bekleyis
ve
Mutlulukkk

Yeter sanirimmm bilmiyorumkismile
Ben zaten girdigimiz gunu saymiyom hic bugun bitti bile boshayallersmile

sılam laptop var mı götürsen de bizi mahrum bırakmasanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

-tatlicadiarzu-:mymeka::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…