iyiym canım sılam merti doğurduktan sonra doktor kan ilacı v.s verdi mi hiçbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileayy sormaaa kayanamlardan geldik öğlen 12de giricvektim banyoya saat 5 oldu hala banyoya giricemm bu arada benim başım çok dönmeye başladıya birden kafamçokkarıştı
öle tabi tatlım ondan demedim halhazırda bulamayanlar için dedim bepanteni ben zaten bende elime ne geçerse onu sürüyorum bu sırlar badem yağıı normall kremmm bepanten anda elime ne gelise kaydirigubbakcemile3
hadii al hatta almadan benim başım dönmeye başladı bak içmeden şarhoş oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :içelim:
Oyy benimde dus almam lazim ama kalkamadim bi turlu.
Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile
Heycan
Korku
Panik
Bekleyis
ve
Mutlulukkk
Yeter sanirimmm bilmiyorumkismile
Ben zaten girdigimiz gunu saymiyom hic bugun bitti bile boshayallersmile
Olmazmi canim 2 tane var hemde biri esimin biri benim.Ama hastanede yasak cep telefonu almak bile yasak ki ben gizli goturcem telefonumu bilmiyorumkismilesılam laptop var mı götürsen de bizi mahrum bırakmasanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ayy sormaaa kayanamlardan geldik öğlen 12de giricvektim banyoya saat 5 oldu hala banyoya giricemm bu arada benim başım çok dönmeye başladıya birden kafamçokkarıştı
Bende öyle ögleden beri gircem aksam oldu nerdeyse birazdan mertimle esim gelcek adama giderken banyo yapicam diyodumm :roflol:
ben her zaman inşallah banyomu yaparım ertesi günde tertemiz doğuma giderim diyodum ve öylede oldu bide hep cuma yada cumartesi doğum yapmayı istedim çocuklar okulu var ya okullarından kalmasınlar diye cuma gece doğum yaptım kızlar hamileyken güzel dualar edin hepside kabul oluyo
Yok canim dogumdan sonra hic bisey kullanmadim benn niye sordun ki bilmiyorumkismile
TALAR sen su linki eklemessen bende carsambaya kalmadan dogurcamm simdii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aman canım iş falan yapma doğum öncesi benim doktorum yasakladı canım nolur nolmaza.s
hadi bakalım darısı bizeyerimseniben hayırlı sağlıklı ve kolay bi doğum olur inş.:Saruboceq:
Olmazmi canim 2 tane var hemde biri esimin biri benim.Ama hastanede yasak cep telefonu almak bile yasak ki ben gizli goturcem telefonumu bilmiyorumkismile
TALAR sen su linki eklemessen bende carsambaya kalmadan dogurcamm simdii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Olmazmi canim 2 tane var hemde biri esimin biri benim.Ama hastanede yasak cep telefonu almak bile yasak ki ben gizli goturcem telefonumu bilmiyorumkismile
sılam ben ilk doğumu yaptım çok kan kaybım olmuş buna rağmen doktor kan ilacı v.s hiç bişey vermedi annemin ısrarı ile istanbulda özel mauyenesi olan bi doktora gittim bana 4 tane serum 2 koca ilaç vitamin ve kan ilacı verdi bende hiç bi değişiklik olmadı öyle hissettim normalde veren doktorlar var ama bilmiyorum yaa yoksam beni batırmak için mi o kadar para aldı aceb normalde ben çok beyazım beni gören aşırı kansız zannediyo bi gün doktora gittim başak da sana belki de kan iğnesi veririm dedi çok beyazsın dedi kanıma baktı çok şaşırdı kansızlık yok ne bilim hep böyle zannediyolar anamdan doğduğumdan beri bembeyazım ne biliimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
haydaaa niye ki ne türkiyede özellerde internet bile var gııboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
kızlar ben biraz kötü oldum çıkayımda uzanayım biraz öpüyorum hepinizi
Zaten doktorlar beyaz surat gordumu sap kansizlik var diyolar.Ne alaka ya tamam bazilarinda olabilir ama bazilarida dogustan beyaz gercekten.
Benim mertimde bembeyaz azicik gunes görsun kipkirmizi olur turkiyede doktor onada demisti kansizlik var falan diye kansizlik ilaci verdi almadim bile eczaneden.Burdaki doktor herseyi normal diyo turkiyeye gidiyoz kansiz diyolar cocuga :umursamaz:
selam kızlarrrr ben geldim
hoş geldim :)
bugun kızımın odasını bilmem kaçıncı kez sildik sabah ben şimdi de eşim sirkeli suyla sildi 1 aydır penceresi acık odanın havalandırıyoruz onun yüzünden evim toz içince kaldı
ama yine de koku geçmiyor kızlarrrrrrrr
bana yardımmmmmmmm ne yapabilirim
kıs ekledim olmuş mu artık bizim küçük bebişimiz var idare edin canlarım bebişin karnını doyurdum da geldim ha bu arada göbüşümüz düştü yarın banyomuz var
kıs ekledim olmuş mu artık bizim küçük bebişimiz var idare edin canlarım bebişin karnını doyurdum da geldim ha bu arada göbüşümüz düştü yarın banyomuz var
selam kızlarrrr ben geldim
hoş geldim :)
bugun kızımın odasını bilmem kaçıncı kez sildik sabah ben şimdi de eşim sirkeli suyla sildi 1 aydır penceresi acık odanın havalandırıyoruz onun yüzünden evim toz içince kaldı
ama yine de koku geçmiyor kızlarrrrrrrr
bana yardımmmmmmmm ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?