2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiym canım sılam merti doğurduktan sonra doktor kan ilacı v.s verdi mi hiçbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Yok canim dogumdan sonra hic bisey kullanmadim benn niye sordun ki bilmiyorumkismile

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kız benim eşim sigara bile içmiyo bunu mu eve sokacak geberdü adamı haaa allah korusun

Oyy benimde dus almam lazim ama kalkamadim bi turlu.
Bugun temizlik gunu bi alttarf kaldi onuda doguma gitmeden sali gunu halledicem insallahh bayanssulusmile

Heycan
Korku
Panik
Bekleyis
ve
Mutlulukkk

Yeter sanirimmm bilmiyorumkismile
Ben zaten girdigimiz gunu saymiyom hic bugun bitti bile boshayallersmile

aman canım iş falan yapma doğum öncesi benim doktorum yasakladı canım nolur nolmaza.s
hadi bakalım darısı bizeyerimseniben hayırlı sağlıklı ve kolay bi doğum olur inş.:Saruboceq:

sılam laptop var mı götürsen de bizi mahrum bırakmasanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Olmazmi canim 2 tane var hemde biri esimin biri benim.Ama hastanede yasak cep telefonu almak bile yasak ki ben gizli goturcem telefonumu bilmiyorumkismile

TALAR sen su linki eklemessen bende carsambaya kalmadan dogurcamm simdii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yok canim dogumdan sonra hic bisey kullanmadim benn niye sordun ki bilmiyorumkismile

sılam ben ilk doğumu yaptım çok kan kaybım olmuş buna rağmen doktor kan ilacı v.s hiç bişey vermedi annemin ısrarı ile istanbulda özel mauyenesi olan bi doktora gittim bana 4 tane serum 2 koca ilaç vitamin ve kan ilacı verdi bende hiç bi değişiklik olmadı öyle hissettim normalde veren doktorlar var ama bilmiyorum yaa yoksam beni batırmak için mi o kadar para aldı aceb normalde ben çok beyazım beni gören aşırı kansız zannediyo bi gün doktora gittim başak da sana belki de kan iğnesi veririm dedi çok beyazsın dedi kanıma baktı çok şaşırdı kansızlık yok ne bilim hep böyle zannediyolar anamdan doğduğumdan beri bembeyazım ne biliimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aman canım iş falan yapma doğum öncesi benim doktorum yasakladı canım nolur nolmaza.s
hadi bakalım darısı bizeyerimseniben hayırlı sağlıklı ve kolay bi doğum olur inş.:Saruboceq:

zaten 2 gundur sancilarim var canim bende korkmaya basladim carsambaya kalmadan hastanelik olucam diye.Bugun sabah uykumdan öyle bi uyandimmki saat 5 olmus hemen wc attim kendimi patlicak derecede sikismisim sonrada bi karin agrisi tuttu sorma bilmiyorumkismile

Insallah canimm darisi hepimizin basina insallahholumunekankayizsmile

haydaaa niye ki ne türkiyede özellerde internet bile var gııboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Zaten doktorlar beyaz surat gordumu sap kansizlik var diyolar.Ne alaka ya tamam bazilarinda olabilir ama bazilarida dogustan beyaz gercekten.
Benim mertimde bembeyaz azicik gunes görsun kipkirmizi olur turkiyede doktor onada demisti kansizlik var falan diye kansizlik ilaci verdi almadim bile eczaneden.Burdaki doktor herseyi normal diyo turkiyeye gidiyoz kansiz diyolar cocuga :umursamaz:

haydaaa niye ki ne türkiyede özellerde internet bile var gııboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Canim burda özel hastane diye bisey yokki varsada ben bilmiyorum.
Ben normal hastaende yapicam dogumumu :ecrin_bebek:

selam kızlarrrr ben geldim
hoş geldim :)

bugun kızımın odasını bilmem kaçıncı kez sildik sabah ben şimdi de eşim sirkeli suyla sildi 1 aydır penceresi acık odanın havalandırıyoruz onun yüzünden evim toz içince kaldı
ama yine de koku geçmiyor kızlarrrrrrrr

bana yardımmmmmmmm ne yapabilirim

doktorlar bakıyo aaa sen çok beyazsın hiç kanın yok kana bakıyolar şap oturuyolar anam bende köye gitmiştim orda burda geze geze kıpkırmızı oldum yüzüm karadı ertesi gün tekrar beyazlamaya başladı yani esmerler çok mu kanlı ki böyle bön bön bakınca bunu diyolar:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kıs ekledim olmuş mu artık bizim küçük bebişimiz var idare edin canlarım bebişin karnını doyurdum da geldim ha bu arada göbüşümüz düştü yarın banyomuz var

sen beni kaale almadın mı kız arap sabunu gideriyomuş dedim:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs ekledim olmuş mu artık bizim küçük bebişimiz var idare edin canlarım bebişin karnını doyurdum da geldim ha bu arada göbüşümüz düştü yarın banyomuz var

fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

Canim olmamista ondan diyom ya bende yeni link yazdim onu ekle diye.Ama bebis var haklisin kuzum bak bise yaziyom linki.
Ay gobiste dusmus masallah eren efemee

http://lb1f.lilypie.com/VTSGp2.png

Hosgeldin canimm a.s.

Canim kendi haline birak azcikin odayi daha var kizinin gelmesine yavas yavas gecer kokusu ki bebegi rahatsiz edicek kadar kokmuyodur zatenn bilmiyorumkismile
Ha bide zaten bebis hemen odasinda yatmicakki sizin odanizda yaticak o odasina gecene kadar koku moku kolmazz :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…