2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman söyledi ben niye bilmiyorum ya ben baska marka krem kullaniyom 1 aydirr sempatiksalakcinni

anaaaa kız delüüü bu purelan alaman marka bitkisel krem emzirirken yıkamana gerek yok sor eczaneye onlar verir zaten sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anaaaa kız delüüü bu purelan alaman marka bitkisel krem emzirirken yıkamana gerek yok sor eczaneye onlar verir zaten sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sılam bıde alamanyadasın kısssssssssszemuszemus sen daa ucuza alırsın hemide

slm güzel annişlerropuyorumnanaktan
ben göğüs kremi lansinoh aldım çok ii diye duydum doktorum doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başla dedi emzirirkende silinmeye gerek yok..

ayyyyyyyy kıslaaar ben kacıyorum iş yapıcam ev darmadagınık offffffffff offfffffffffffff gına geeeeeldiiiiiiii

merti yayamazlık yapmıştır

Yok canim mertim yok evde.Alt komsumkuaförde ona demistim kaslarimi aliver diye o geldi kaslarimi aldi gitti adama benzedim azcikkbayanssulusmile
Birden gelince ciktim hemen bisey demeden ...

Talarcim ben erenefeme bebis tickeri yapim da onu ekle profiline hala hamis tickeri duruyoo

hoşğeldin sılacımm mm a.s.

Hoşgeldin melisss a.s.

Kızlar en basiti bulamazsanız bile hiç göğüs kremi bepanten alın sürünnn eczaneden
çok ii geliyor zateb üstündede yazıyor çatlamış göğüs tedavisinde filan diye

Hosbuldum canim nereye kayboldunn bakimm

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Hoşgeldin sefedçimmmm a.s. votkam hazırmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm güzel annişlerropuyorumnanaktan
ben göğüs kremi lansinoh aldım çok ii diye duydum doktorum doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başla dedi emzirirkende silinmeye gerek yok..

ehoşgeldinn kafsinkaffff

bendede o kremden varrr ismi aklıma gelemdi yazamadım ama o kremi doğumdan sonra kullanıcamm dediğin gibi emzirebilyosun silmene gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…