2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiiiiiiiiiiiiinnn pamukçuum valla gunler ılerledıkce heyecanda artıyoooookafamçokkarıştı
Canim cumaya ben hastanede olucam ama aklim ve dularim seninle olucakkk olumunekankayizsmile
Insallah guzel haberler alirsin doktorundann :Saruboceq:

Kis niye kalamayasin sende birinciyi yapan ikinciyi hayli hayli yapar hem ikinciler daha cabuk kaliyo yani bende öyle oldu ilk ayina hamile kaldim valla kaydirigubbakcemile3
Canim iste hepsinin kendine göre heycani farkli ama dogum aklina getirme hic kendini eski dogum hikayeleri okuyupta korkutma sakinn böylelikle daha cabuk gecer zamann

kııııssslllaaarrr sedef bı gogus kremı markası soyledı yorumlar cok iyi doktorlar bıle tavsıye edıyormuş medela purelan

Ne zaman söyledi ben niye bilmiyorum ya ben baska marka krem kullaniyom 1 aydirr sempatiksalakcinni

küçücük bi şey ya büyürmüki bu arada benimde göğüslerim felaket yara oldu napacağım bilmiyorum ya:bbo:

canım benım cok teşekkur ederım teyzesı turkerım şoyle bı anaokuluna gıtmeye başlasın bakalım ıkıncı olursa ozaman olsun ıstıyorum sılam bak erenın fotolarını ıstıyoruz eve geldıgınde benımde dualarım hep senınle hayırlısıyla erenimizi kucagına al hayatım:Saruboceq:

Meliscim masallah kocaman oglun varmis
Baya bi ara var tabi doktorun dedigi cok dogru hem 12 yil aradan sonra yeniden anne olmak ayri bi heycan olsa gerekk :CüvCüv:

Ne zaman söyledi ben niye bilmiyorum ya ben baska marka krem kullaniyom 1 aydirr sempatiksalakcinni

bugun sordumda baktım netten arstırdım herkes cok ovmuşşş yorumlarda yazıyo doktorlar bıle tavsıye edıyormuş ustelık cocugu emzırırken gogsunu temızlemenede gerek yokmuş cok rahat yanı

küçücük bi şey ya büyürmüki bu arada benimde göğüslerim felaket yara oldu napacağım bilmiyorum ya:bbo:

Ayy yavas yavas buyusun iste annesi ne guzell minik bebeklere bayiliyorum ben yaa :asigim:
Canim emzirme doneminde kullanilan gogus kremleri var bi onlardan dene gerciben kullandim hic faydasi olmasi ama sende belki fayda eder.
Gogus kalkaniyla emzirdim ben oglumu gogsum yara oldugu icinn ama onada bebek alisiyo sonra hep onla emmek istiyo oglumu 11 ay kalkanla emzridim benn bilmiyorumkismile

canım ya hamileliğimin son ayında başladım krem kullanmaya ama hiç faydası olmuyo :1shok:

evet haklısın benimde inanılmaz zor bir doğumum oldu.şimdi epidural var normal doğum ve zor bir doğumdu.ama eninde sonunda bitiyor canım belki başımıza gelecekleri bilip daha güçlü olucaz belli olmaz

Fotograf konusunda söz veremem canim ya ben foto islerinden anlamiyom pc ye nasi yuklenir falan hic bilmem esim yaparsa olur ancak onunda gonlu olursa tabi resim eklememebilmiyorumkismile
Oglusun bi dogsun zaman nasi hizla gecicdek bak bi bakmisin ana okuluna baslamis bile sende ikinciye hamilesinnn kaydirigubbakcemile3

evet haklısın benimde inanılmaz zor bir doğumum oldu.şimdi epidural var normal doğum ve zor bir doğumdu.ama eninde sonunda bitiyor canım belki başımıza gelecekleri bilip daha güçlü olucaz belli olmaz
Insallah canim ya belkide dedigin gibi hic korktugumuz gibi olmaz ilk yasadigimiz hic bi sikintiyi yasamayiz keske ya keskee yerimseniben

canım ya hamileliğimin son ayında başladım krem kullanmaya ama hiç faydası olmuyo :1shok:

Sedef yazmis bi marka krem emzirirkende kullaniliyomus bak senay biraz önce yazmisti adini onu bi dene istersen herkes cok memnun kalmiss boshayallersmile

sositosositoopuyorumnanaktanalkisalkisalkis

şimdiden zeytinyağı sürsek fayda edermi acaba göğüs uçlarımıza

kızlar ayva çekirdeğini kaynatıp göğüslere sürünce oda baya ii geliyormuş ben yapıcam ondan inş

Talarcim ben erenefeme bebis tickeri yapim da onu ekle profiline hala hamis tickeri duruyoo
şimdiden teşekkür ederim teyzoşu yap ki 2 gün sonra seni bulamayız izine ayrılıyosun ya kıs doğumdan sonra fazla ara verme bizi merakta bırakma tamammıvereliniortak

Talarcim eski ticker yerine ekle bu kodu .

http://lb1f.lilypie.com/JvsRp2.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…