2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım dogum hıkayen cok etkıleyıcı darısı bızım basımıza boyle guzel dogum olsun bızımkıde

aayyy süpermiş canım. çok sağol fiyatı da uygun çok da özellikli. ama sallanma şekli güzel degil. ben raylı alacaktım. bu eski tip tangır tungur ediyo bu tipler. bi geziyim siteyi dediğim gibi var mı.

bak bakalım canım umarım istediğin gibi bişi bulursun bende bi ara çok araştırdım, bu beğendiklerimden biriydi ama görmeden cesaret edemedim sonra elime hasır sepet geçti şimdi onu yaptırıorum..ya gözüktüğü gibi değilse canım iade etme şansın var mı iice araştır baribilmiyorumkismile

sordum öyle dedi. hatta ben de biraz ukalalık ettim. zaten o zamana doğar diye. ama dayanamadım. yani sancı gelirse şartlar da uygun olmazsa aniden sezeryan yapacak. saçmalık işte

evet canım ya 37. hafta bakılıyo dediğin gibi aniden sancı gelse şartlara bakacaklar aniden sezeryan olacak sen hazırmısın değilmisin umurlarında değil neyse vardır bundada bir hayır bu arada senin bebiş döndümü canım

Yani 39 sezeryan için bile geç sanki.
Hemen o gün bakıp anında mı sezeryana karar verecek.
Bu işin peşini bırakma sen yesicacım.bilmiyorumkismile

yesica başka bi doktora görün bence yada doktoruna acıkca soyle canım yaaaa bu doktorların nıye hepsi aynı şeylerı uygulamaz anlamam

en son pazardan sebze kasası alıp bambu diye süsliycem ya :roflol:
bi araştırayım akşam eşime de göstereyim ikisini de. çok sağol canım.

başı sol kasığımın üzeinde. dönmüş dedi yani. ben onun yalancısıyım :1rolleyes: kaldık ellerine. ne deseler tamam diyoruz. allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaç da etmesin

Yani 39 sezeryan için bile geç sanki.
Hemen o gün bakıp anında mı sezeryana karar verecek.
Bu işin peşini bırakma sen yesicacım.bilmiyorumkismile

yesica başka bi doktora görün bence yada doktoruna acıkca soyle canım yaaaa bu doktorların nıye hepsi aynı şeylerı uygulamaz anlamam

bu perşembe nst var. o zaman tekrar sorayım. adam diyecek ki ne meraklıymış bu :roflol:

hepsi birbirinden bilmiş. birbirlerini beğenmezler.

döndüğüne sevindim canım. aynen dediğin gibi eksik etmesin ama muhtaçda etmesin

en son pazardan sebze kasası alıp bambu diye süsliycem ya :roflol:
bi araştırayım akşam eşime de göstereyim ikisini de. çok sağol canım.

:roflol::roflol:rica ederim canım da stokta yok diyo sitede başka yere baktım bu rengi çıkıo sadece bide fiyat farkı var:uhm:
http://www.karnaval.com.tr/cocuklara/Urun.aspx?Id=7155
canım senin normal doğumun için bi engel yoksa bazı doktor son anda bakıo belli olmuo yani:sm_confused:

canım benimkide 39 da alacak 1 gün bile kalsa iyi bebek için herşey normal gidiyrsa 39 da alıyorlar benim 27 günüm kaldı sat tarihmiz aynı gibi

bu perşembe nst var. o zaman tekrar sorayım. adam diyecek ki ne meraklıymış bu :roflol:

hepsi birbirinden bilmiş. birbirlerini beğenmezler.

valla canım bebegın soz konusu ne doktorlar var hayat kurtarıyo ne doktorlar var hayat bıtırıyooo allah oyle doktorlarlada karşılaştırmasın sen merak ettıgın herşeyı sor bence ıcınde kalmasın parayı almaya gelınce takır takır alıyorlar valla:umursamaznunda mantıklı bı acıklaması vardır heraldeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…