aayyy süpermiş canım. çok sağol fiyatı da uygun çok da özellikli. ama sallanma şekli güzel degil. ben raylı alacaktım. bu eski tip tangır tungur ediyo bu tipler. bi geziyim siteyi dediğim gibi var mı.
sordum öyle dedi. hatta ben de biraz ukalalık ettim. zaten o zamana doğar diye. ama dayanamadım. yani sancı gelirse şartlar da uygun olmazsa aniden sezeryan yapacak. saçmalık işte
aa betülüm titreşimliymiş buu
Yani 39 sezeryan için bile geç sanki.
Hemen o gün bakıp anında mı sezeryana karar verecek.
Bu işin peşini bırakma sen yesicacım.bilmiyorumkismile
bak bakalım canım umarım istediğin gibi bişi bulursun bende bi ara çok araştırdım, bu beğendiklerimden biriydi ama görmeden cesaret edemedim sonra elime hasır sepet geçti şimdi onu yaptırıorum..ya gözüktüğü gibi değilse canım iade etme şansın var mı iice araştır baribilmiyorumkismile
evet canım ya 37. hafta bakılıyo dediğin gibi aniden sancı gelse şartlara bakacaklar aniden sezeryan olacak sen hazırmısın değilmisin umurlarında değil neyse vardır bundada bir hayır bu arada senin bebiş döndümü canım
Yani 39 sezeryan için bile geç sanki.
Hemen o gün bakıp anında mı sezeryana karar verecek.
Bu işin peşini bırakma sen yesicacım.bilmiyorumkismile
yesica başka bi doktora görün bence yada doktoruna acıkca soyle canım yaaaa bu doktorların nıye hepsi aynı şeylerı uygulamaz anlamam
en son pazardan sebze kasası alıp bambu diye süsliycem ya :roflol:
bi araştırayım akşam eşime de göstereyim ikisini de. çok sağol canım.
başı sol kasığımın üzeinde. dönmüş dedi yani. ben onun yalancısıyım :1rolleyes: kaldık ellerine. ne deseler tamam diyoruz. allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaç da etmesin
en son pazardan sebze kasası alıp bambu diye süsliycem ya :roflol:
bi araştırayım akşam eşime de göstereyim ikisini de. çok sağol canım.
bu perşembe nst var. o zaman tekrar sorayım. adam diyecek ki ne meraklıymış bu :roflol:
hepsi birbirinden bilmiş. birbirlerini beğenmezler.
bu perşembe nst var. o zaman tekrar sorayım. adam diyecek ki ne meraklıymış bu :roflol:
hepsi birbirinden bilmiş. birbirlerini beğenmezler.
selam kızlarr ben geldimmmm yalancı doğum sancıları anca geçti aklinialirimsmile
selam kızlarr ben geldimmmm yalancı doğum sancıları anca geçti aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?