2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu park yatagı aldım kurulunca süper güzel ay bakmaya kıyamıyorum çokda kulanışlı gibi benimde yerim hiç yok karyola falan almaya 5 6 yaşına kadar yatıyormuş bunda digerinde en fazla 6 aylık olana kadar yatabiliyormuş bana göre gereksiz geliyor

offfffffffff bu kordonları acsa ya su zıpırlar
bakalım benimki açmıs mı 26 sında öğrenicez :))

selam kızlarr ben geldimmmm yalancı doğum sancıları anca geçti aklinialirimsmile
hoşgeldinn. hadi gözün aydın.

evet deminden beri arıyorum ben de sağol canım. buldum başka biyerde çok zor oldu stokta var diyo ama. kara verirsem arar sorarım çünkü hiç dumamıştım bu siteyi http://www.devsepet.com/comfy-nest-tİtreŞİmlİ-mÜzİklİ-sallanan-sepet-p-106258.html?cPath=42

harbi ha bide öyle düşünürmüşşşş:roflol::roflol:

neyse yabancı değil artık :roflol:

inşallah açmışdırlar açmasalarda sıkıntı vermedigi sürece sorun yok galiba yoksa beklemezler dimi dr lar ay o kadar etkilendimki dr gittigimde ilk kordonunu sormuşdum

hadi ya senin yalancı sancıların mı başladı amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende salı 37 olucam benimde başlarmı ki bilmiyorumkismile

nasıl bişi kasıklardamı oluyo beldemiiiiiiiiiiiiiii

evet canım karşılaşamıyoruz ne zmandır seninle tanm ben çıkıcam bakıyorum sen giriyosun denk gelmiyruz yani

Sorma canım başladı ama bereket anlık oluyor ve dinlenme ile geçiyor ve sadece bir tek kasığımda oluyor ikisindede olsa duramam heralde zaten bu yalancı kasılmaları gerçeğinden ayırt ettiğim tek nokta dinlenme ile geçmesi oluyor..Heyecan yapmamaya çalışıyorum

Kasıklarımda oluyor canım anlık sanki bıçak saplanır gibi öleki bazen nefes bile alamıyorum ama saniyelik hemen geçiyorr birde adet olucakmışımm gibi sanki, her an bişey gelicekmiş gibi alttan hemen wcye koşuyorum nişan filanmı geliyo acaba diye ama yok bişe tabi aklinialirimsmile aman olmasında
2 hafta sonra dolucak zaten zamanı dursun birazcık daha kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benimde braxton hicks kasılmalarım oluo ama ağrısız seninki ağrılı mı?

hem o kasılmalar hemde ağrılı kasık sancılarım oluyor ama anlık saniyelik dinlenme ile geçiyor canım ama dinlenmesem daha kötü oluyorum

canım benimkide 39 da alacak 1 gün bile kalsa iyi bebek için herşey normal gidiyrsa 39 da alıyorlar benim 27 günüm kaldı sat tarihmiz aynı gibi
bence de haklısın. ama apar topar sezeryana da girilmez ki. senin sezeryana gireceğin kesin. benim ki kesin olsa ben de beklerim.bi hafta kadar var sanırım aramızda. şaşırdım kaldım artık

ayy paryı alırken yüzünde güller açar. ama muhabbet havadan sudan. bebğe gelemiyo bi türlü :roflol: maymun etti beni ya. soruları yazıp gidecem artık

casper hiç sorma neler ögreniyoruz ya dr a gittigmde soruyorum ne duyuyorsan soruyorsunuz diyor bu internet çıkdı kadınlara bi hal oldu diyor kendilerini dinliyorlar diyor

bencede canım iyi edersinopuyorumnanaktan

casper hiç sorma neler ögreniyoruz ya dr a gittigmde soruyorum ne duyuyorsan soruyorsunuz diyor bu internet çıkdı kadınlara bi hal oldu diyor kendilerini dinliyorlar diyor

onlar kör cahil 9 ayımızı öle geçirmemizi mümkün olduğunca soru sorup kafalarını şişirmemizi istiyorlar heralde bence çoktaa iyi oldu kızlar bu internetin çıkması en azından bilinçli anneler olucaz ne yaşıyacağını önceden az çok bilmek insanın o anda gereksiz panik yapmasınıda önlüyor en azından ne yaşıyacağını hiç bilmeyen biri ile 9 ay boyunca deneyimlerini paylaşarak burda vakit geçiren birinin çok farklı olucağını düşünüyorum...

canım bildiğim kadarıyla yesica bunun benzerinden aldı..
hayır canım ben karyola aldım. sana da teesüffff ederim :roflol:

çok güzel iyi günlerde kullan canım. bana çok gerekli sepet. çünkü evde karyola beşik var. bi tane daha koca park beşik alacağıma bunu alacam. taşıması daha kolay. mutfağa odaya falan zaten 6 aylıkken odasına geçer. karyola almasaydım park yatak alırdım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…