canım benimkide 39 da alacak 1 gün bile kalsa iyi bebek için herşey normal gidiyrsa 39 da alıyorlar benim 27 günüm kaldı sat tarihmiz aynı gibi
offfffffffff bu kordonları acsa ya su zıpırlar
bakalım benimki açmıs mı 26 sında öğrenicez :))
hoşgeldinn. hadi gözün aydın.selam kızlarr ben geldimmmm yalancı doğum sancıları anca geçti aklinialirimsmile
:roflol::roflol:rica ederim canım da stokta yok diyo sitede başka yere baktım bu rengi çıkıo sadece bide fiyat farkı var:uhm:
http://www.karnaval.com.tr/cocuklara/Urun.aspx?Id=7155
canım senin normal doğumun için bi engel yoksa bazı doktor son anda bakıo belli olmuo yani:sm_confused:
harbi ha bide öyle düşünürmüşşşş:roflol::roflol:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benimde braxton hicks kasılmalarım oluo ama ağrısız seninki ağrılı mı?
braxton hicks kasılmasımı o ne ya ben doğuma gidecem neredeyse bişi bildiğim yokmuş
nst de çıkan ağrılarmı oluyo oo
hadi ya senin yalancı sancıların mı başladı amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende salı 37 olucam benimde başlarmı ki bilmiyorumkismile
nasıl bişi kasıklardamı oluyo beldemiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benimde braxton hicks kasılmalarım oluo ama ağrısız seninki ağrılı mı?
bence de haklısın. ama apar topar sezeryana da girilmez ki. senin sezeryana gireceğin kesin. benim ki kesin olsa ben de beklerim.bi hafta kadar var sanırım aramızda. şaşırdım kaldım artıkcanım benimkide 39 da alacak 1 gün bile kalsa iyi bebek için herşey normal gidiyrsa 39 da alıyorlar benim 27 günüm kaldı sat tarihmiz aynı gibi
valla canım bebegın soz konusu ne doktorlar var hayat kurtarıyo ne doktorlar var hayat bıtırıyooo allah oyle doktorlarlada karşılaştırmasın sen merak ettıgın herşeyı sor bence ıcınde kalmasın parayı almaya gelınce takır takır alıyorlar valla:umursamaznunda mantıklı bı acıklaması vardır heraldeeeeeeeeee
benimki açtıdarısı size inş.
braxton hicks kasılmasımı o ne ya ben doğuma gidecem neredeyse bişi bildiğim yokmuş
nst de çıkan ağrılarmı oluyo oo
bence de haklısın. ama apar topar sezeryana da girilmez ki. senin sezeryana gireceğin kesin. benim ki kesin olsa ben de beklerim.bi hafta kadar var sanırım aramızda. şaşırdım kaldım artık
ayy paryı alırken yüzünde güller açar. ama muhabbet havadan sudan. bebğe gelemiyo bi türlü :roflol: maymun etti beni ya. soruları yazıp gidecem artık
casper hiç sorma neler ögreniyoruz ya dr a gittigmde soruyorum ne duyuyorsan soruyorsunuz diyor bu internet çıkdı kadınlara bi hal oldu diyor kendilerini dinliyorlar diyor
hayır canım ben karyola aldım. sana da teesüffff ederim :roflol:canım bildiğim kadarıyla yesica bunun benzerinden aldı..
bende bu park yatagı aldım kurulunca süper güzel ay bakmaya kıyamıyorum çokda kulanışlı gibi benimde yerim hiç yok karyola falan almaya 5 6 yaşına kadar yatıyormuş bunda digerinde en fazla 6 aylık olana kadar yatabiliyormuş bana göre gereksiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?