bende bu park yatagı aldım kurulunca süper güzel ay bakmaya kıyamıyorum çokda kulanışlı gibi benimde yerim hiç yok karyola falan almaya 5 6 yaşına kadar yatıyormuş bunda digerinde en fazla 6 aylık olana kadar yatabiliyormuş bana göre gereksiz geliyor
offfffffffff bu kordonları acsa ya su zıpırlar
bakalım benimki açmıs mı 26 sında öğrenicez :))
benimki açtıdarısı size inş.
hoşgeldinn. hadi gözün aydın.
evet deminden beri arıyorum ben de sağol canım. buldum başka biyerde çok zor oldu stokta var diyo ama. kara verirsem arar sorarım çünkü hiç dumamıştım bu siteyi http://www.devsepet.com/comfy-nest-tİtreŞİmlİ-mÜzİklİ-sallanan-sepet-p-106258.html?cPath=42
neyse yabancı değil artık :roflol:
evet canım ben 5 günde bir doktora gidiyorum her gittiğimdede nst ye giriyorum bir sıkıntı olsa hemen alacak pozisyondayız zaten ama inşallah olmaz bakalıminşallah açmışdırlar açmasalarda sıkıntı vermedigi sürece sorun yok galiba yoksa beklemezler dimi dr lar ay o kadar etkilendimki dr gittigimde ilk kordonunu sormuşdum
evet deminden beri arıyorum ben de sağol canım. buldum başka biyerde çok zor oldu stokta var diyo ama. kara verirsem arar sorarım çünkü hiç dumamıştım bu siteyi http://www.devsepet.com/comfy-nest-tİtreŞİmlİ-mÜzİklİ-sallanan-sepet-p-106258.html?cPath=42
iyi aksamlar kızlar hazırana anne kalmayacak bu gıdısle
hoşgeldin opuyorumnanaktaniyi aksamlar kızlar hazırana anne kalmayacak bu gıdısle
ticker in dogruysa 2 gün var aramızda canım
canım bende sana bu linkl göndereyim diğer bilmeyen kızlarda okusun ...
güzel bi link yalancı doğum sancıları ile gerçek doğum sanclarını birbirinden ayırt etmek için birebir bi yazı.................
Her an her sancıda doktoru aramaktansa burdan bilgilenmek daha iyi bence
aynı linkmiş :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar yaaa bana sancı gırıyor ama bugune kadar hic kasıklarıma gırmedı belım ve gobegıme karnıma yanı gırdi dunde yarım saat gırdı allahtan fazla surmedı hastaneye gıtcektım yoksa
CASPERR çok yaşa emi. embriyoymuş:))
CASPERR çok yaşa emi. embriyoymuş:))
boshayallersmile
he kız ne yapalım adam kendi elleriyle topladı kendi elleriyle döllediler kendi elleriyle yerleştirdiler. biz beceremedik koçişle bu işi ne yapalım :roflol:
karnına mı giriyor hımmm CADIARZU CADIARZU acaba yediğin bişeymi doknuyor çokmu süt içiyosun o gazmı yapıyorda seni sıkıştırıyorr çünki öle doğum sancısı sanıp gidip geri dönen yakınlarımdza örnekler vardı canımmm amcamın gelini ama senin dediğin gibi okdar çok ve şideetli oluyormuşki insan doğum sancısı sanıyormuş
ayrıca kasıklarında olmamasıda ii boşver kasıklarda olan daha rahatsız edici oluyor ve sanki her an adet olucakmışsın gibi oluyosun böle bişey olursa yada karnında sertleşme olursa bu kasılmaymış ozman anlıyosun yalancı doğum sancısı olduğunu tek farkı uzanınca yada pozisyon değiştirince geçiyor ve çok az saniyelik oluyıor
karnına mı giriyor hımmm CADIARZU CADIARZU acaba yediğin bişeymi doknuyor çokmu süt içiyosun o gazmı yapıyorda seni sıkıştırıyorr çünki öle doğum sancısı sanıp gidip geri dönen yakınlarımdza örnekler vardı canımmm amcamın gelini ama senin dediğin gibi okdar çok ve şideetli oluyormuşki insan doğum sancısı sanıyormuş
ayrıca kasıklarında olmamasıda ii boşver kasıklarda olan daha rahatsız edici oluyor ve sanki her an adet olucakmışsın gibi oluyosun böle bişey olursa yada karnında sertleşme olursa bu kasılmaymış ozman anlıyosun yalancı doğum sancısı olduğunu tek farkı uzanınca yada pozisyon değiştirince geçiyor ve çok az saniyelik oluyıor
yesica sanada henüz çatı muaynesi yapmadlar ölemi banada yapmadılar baksana kaçıncı haftama girdim hemde bişeyde sölemiyor doktor doğumla ilgili sinir ediyorlar bazen insanı erkenden yapsalar şu çatı muaynesinide öğrensek nasıl doğum yapacağımızı ona göre piskolojimizi ayarlarız dim ama bende bazen snein gibi sölenesim geliyor doktora ya erken gelirse son andamı öğrenicemm nasıl doğujm yapacağımı kötükedihüso
made in the doctor :roflol: artık doğunca etiketlersiniz
anladım canım hasta olcakmış gıbı oluyooo dedın yaa şimdi aklıma geldı 1 ay once falan oyle oluyodu ama şimdi olan bı tuhaf yanı kısa surmuyooo ben bunu bı doktoruma soyleyeyım zaten nst yede gircem cua gunu
alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen canım alkisalkisalkis aynennnn belki 41 de yapa bizimkiler.
kızlar ultrasonda herşey normalse çatı muayenesini son haftalara bırakıyorlar 38 de 39 dada yapabiliyor ona göre normalmi sezaryanmı karar veriyorlar bebek kanala düşünce yani bakıyorlar kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?