2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende park yatak aldım kullanmadığım zamanda kaldır dolabın üztüne katla koy yer bile kaplamıyo hemde çok kullanışlı geldi bana ben zaten oda yapmadım 4-5 ay sonra yapıcam oda allahın izni ileeee

offfffffffff bu kordonları acsa ya su zıpırlar
bakalım benimki açmıs mı 26 sında öğrenicez :))

ayyy keşke açıverseler pek umudum yok benimkinden ama hayırlısı bakalım benim kontrolde salı günü

benimki açtı darısı size inş.

amin canım aminnnn

artık onlarda bizden sayılırlarrrr:roflol:

biz çatı muayenesi olmuyacaz ama bu bebişi yapana kadar zaten 10 kere çatı muayenesi olmuş kadar oldum ben .benimki tüpbebek ya doktor amcası embriyo halinden beri elinde büyüdü zaten :roflol::roflol:

inşallah açmışdırlar açmasalarda sıkıntı vermedigi sürece sorun yok galiba yoksa beklemezler dimi dr lar ay o kadar etkilendimki dr gittigimde ilk kordonunu sormuşdum
evet canım ben 5 günde bir doktora gidiyorum her gittiğimdede nst ye giriyorum bir sıkıntı olsa hemen alacak pozisyondayız zaten ama inşallah olmaz bakalım

Bence de iyi. Farkındalık çok iyi hissettiriyor insana kendini.
Hiçbişey bilmeyen insanda ne zaman nasıl doğum yapıcam diye sorar heralde.
O kadar para vermişken tabii peşini bırakmamak lazım.
Dr seçmek için uğraşıyoruz güvenmek, sıkılmadan konuşmak çok önemli...

kızlar yaaa bana sancı gırıyor ama bugune kadar hic kasıklarıma gırmedı belım ve gobegıme karnıma yanı gırdi dunde yarım saat gırdı allahtan fazla surmedı hastaneye gıtcektım yoksa

ay benim kız hop tek oynamaya başladı o oynadıkca çok mutlu oluyorum bu haftada hareketleri az hissedersiniz diyorlar ama benimki bi gün az oynadı şimdi maşşallah horon tepiyor

kızlar yaaa bana sancı gırıyor ama bugune kadar hic kasıklarıma gırmedı belım ve gobegıme karnıma yanı gırdi dunde yarım saat gırdı allahtan fazla surmedı hastaneye gıtcektım yoksa

karnına mı giriyor hımmm CADIARZU CADIARZU acaba yediğin bişeymi doknuyor çokmu süt içiyosun o gazmı yapıyorda seni sıkıştırıyorr çünki öle doğum sancısı sanıp gidip geri dönen yakınlarımdza örnekler vardı canımmm amcamın gelini ama senin dediğin gibi okdar çok ve şideetli oluyormuşki insan doğum sancısı sanıyormuş
ayrıca kasıklarında olmamasıda ii boşver kasıklarda olan daha rahatsız edici oluyor ve sanki her an adet olucakmışsın gibi oluyosun böle bişey olursa yada karnında sertleşme olursa bu kasılmaymış ozman anlıyosun yalancı doğum sancısı olduğunu tek farkı uzanınca yada pozisyon değiştirince geçiyor ve çok az saniyelik oluyıor

CASPERR çok yaşa emi. embriyoymuş:))

yesica sanada henüz çatı muaynesi yapmadlar ölemi banada yapmadılar baksana kaçıncı haftama girdim hemde bişeyde sölemiyor doktor doğumla ilgili sinir ediyorlar bazen insanı erkenden yapsalar şu çatı muaynesinide öğrensek nasıl doğum yapacağımızı ona göre piskolojimizi ayarlarız dim ama bende bazen snein gibi sölenesim geliyor doktora ya erken gelirse son andamı öğrenicemm nasıl doğujm yapacağımı kötükedihüso

hımmmmmmmm bak karındaki sertleşmedemi kasılma oluyo. ben bazen oluyorum öyle helede dün akşam oklava yutmuş gibi oldum oturamadım bile sertlikten

anladım canım hasta olcakmış gıbı oluyooo dedın yaa şimdi aklıma geldı 1 ay once falan oyle oluyodu ama şimdi olan bı tuhaf yanı kısa surmuyooo ben bunu bı doktoruma soyleyeyım zaten nst yede gircem cua gunu

alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen canım alkisalkisalkis aynennnn belki 41 de yapa bizimkiler.

kızlar ultrasonda herşey normalse çatı muayenesini son haftalara bırakıyorlar 38 de 39 dada yapabiliyor ona göre normalmi sezaryanmı karar veriyorlar bebek kanala düşünce yani bakıyorlar kısacası

benecde mutlaka söle gidince canım...benim bu aralar en çok korktuğum nişan gelicelmiş gib her an her wcye girdiğimde bakıyorum paronaya oldu artık kaydirigubbakcemile3 birde geceleri kabus görmekten uyumak bile istemiyorum ya bu son ay gerçekten zormuş

alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen canım alkisalkisalkis aynennnn belki 41 de yapa bizimkiler.

ozman göstericek bebiş kalırsa içimizde tabi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artık doktorda bizim doğum yapğacağımız gün gider bi seminere bişeye aniden gelen hemşireye deriz benim içime doğuyor sanki normal doğum yapıcakl gibyim kendime güveniyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ultrasonda herşey normalse çatı muayenesini son haftalara bırakıyorlar 38 de 39 dada yapabiliyor ona göre normalmi sezaryanmı karar veriyorlar bebek kanala düşünce yani bakıyorlar kısacası

valla bızımkıler ters dondu kafa asagıda bıde kanala gırecekler beyfendılerle hanfendılerın keyıflerını beklıyoruzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…