Kızlar bu bebiş oturtmuyor beni.
Sağ tarafım batıyor çok oturunca
hımmmmmmmm bak karındaki sertleşmedemi kasılma oluyo. ben bazen oluyorum öyle helede dün akşam oklava yutmuş gibi oldum oturamadım bile sertlikten
Ya göbeğim bazen o kadar geriliyor ki yırtılacak sanıyorum.
Bebiş dayandı buraya diyorum, kaskatı oluyor.Yer değiştirince biraz rahatlıyorum.
Budamı kasılma şimdi, bebiş hareketi bence.
kızlar benimde sagımda hep hareketler o yumurta gibi çıkıntı elleriymiş ellerini yumruk yapıp bokscu gibi vurup ileri itişinden kaynaklanıyormuş ayakları solda onları fazla oynatmıyor o yumruk ellerine ölürüm ben kuzucuklarımızın
kız şakadan diyor öyle bize gerek kalmayacak nerdeyse bu net yüzünden diyor bilinçli anneler olmamıza bayılıyorlar hadda allah seni ne yapsın
ıo başka canım ozman poposunu dayıyorrr hatta gobişinin bi yerinde küçük bir dağcık olşuyor çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu kasılma dediğim benim her tarafı kaskatı oluyor karnımın ve bazen nefesim bile kesiliyor eğilip peçetemi bile yerden alamıorum okdar
ben kaçar kızlar. bir duş alayım sonrada yatarım artıkın uyurum inşallahhhh iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kaçar kızlar. bir duş alayım sonrada yatarım artıkın uyurum inşallahhhh iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?