2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu bebiş oturtmuyor beni.
Sağ tarafım batıyor çok oturunca

bendede oluyo canım benim zaten sağımda bu bebiş hiç solumdan tekmelemiyo vede rahatsız etmiyo ama sağım çok batıyo helede arada dirseğini ayağını dayıyoki sormaaaaaa yumurta gibi çıkıntı oluyo bazende göbüş beşik gibi sallanıyo karnım nasıl acıyo

ama nasıl oluyo bunlar valla çok şaşırtıcı yaaaa

hımmmmmmmm bak karındaki sertleşmedemi kasılma oluyo. ben bazen oluyorum öyle helede dün akşam oklava yutmuş gibi oldum oturamadım bile sertlikten

evet ordaki kasılma oluyormuş bende başka bi yerde olucağını sanıyordm bekliyordum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen öle oluyor bazen ben sol tarafıma dönemiyorum okdar kasılıyor karnım ama acı vermiyor sadece çok kasıldığımı hissediyorumm bereket hem sancı hem kasılma bir arada olmuyor ama doğumda her ikiside bir arada olucak eyvahedigeldismile

yesicacım bildiğim kadarıyla dedim zzate

ıkı dk filme daldım oooo muhabbet almıs basını gitmiş :))

Ya göbeğim bazen o kadar geriliyor ki yırtılacak sanıyorum.
Bebiş dayandı buraya diyorum, kaskatı oluyor.Yer değiştirince biraz rahatlıyorum.
Budamı kasılma şimdi, bebiş hareketi bence.

kızlar benimde sagımda hep hareketler o yumurta gibi çıkıntı elleriymiş ellerini yumruk yapıp bokscu gibi vurup ileri itişinden kaynaklanıyormuş ayakları solda onları fazla oynatmıyor o yumruk ellerine ölürüm ben kuzucuklarımızın

Ya göbeğim bazen o kadar geriliyor ki yırtılacak sanıyorum.
Bebiş dayandı buraya diyorum, kaskatı oluyor.Yer değiştirince biraz rahatlıyorum.
Budamı kasılma şimdi, bebiş hareketi bence.

ıo başka canım ozman poposunu dayıyorrr hatta gobişinin bi yerinde küçük bir dağcık olşuyor çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu kasılma dediğim benim her tarafı kaskatı oluyor karnımın ve bazen nefesim bile kesiliyor eğilip peçetemi bile yerden alamıorum okdar

kız şakadan diyor öyle bize gerek kalmayacak nerdeyse bu net yüzünden diyor bilinçli anneler olmamıza bayılıyorlar hadda allah seni ne yapsın

yerim ben o yumuk yumuk elleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız şakadan diyor öyle bize gerek kalmayacak nerdeyse bu net yüzünden diyor bilinçli anneler olmamıza bayılıyorlar hadda allah seni ne yapsın

yok kızdım ben senin doktoruna şaka ile karışık laf çarpmış sana kötükedihüso kötükedihüso bende kızıştıryıorum ortalığı yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama herşeyi bilmemiz pek işlernine gelmiyor nekdar çok şey bilirsek okdar çok soru soruyoruz kaydirigubbakcemile3 ben bazern liste yapıp gidiyorumm sorularımı adam bi afalllıyor listeyi görünce kaydirigubbakcemile3 artık muayneden önce ilk işi bana soracağın bişey varmı diyor c kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
var tabi okdar parayı her ay sana ceeeee yapıp gitmek için vermiyoruz heralde :)))))))))))))) d,imi amaa

Ya ama bende taktım kafayı ha nişan geldi gelecek, ha akıntı,ha sancı.
Daha zaman var ama napiim belli de olmaz die.
Hem burası da olmasa naparız. İnsan iyice kös kös oturur. Herkes aynı dilden konuşuyor burda.
Çok hoşsunuz kızlar.
Allah hepimize kolay doğumlar,hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.

ay bende kaçayım kocişimin koynuna gireyim inşallah yatabilirim adam uyanacak ben yatacam hahahah üzülüyorum erkenden yattı 7 de ayakda 1 saat yol gidiyor ay içim kaynadı gidipde sarılayım bari iyi kaynatmalar kızlar inşallah herşey yolunda gider herkesin darısı banada herşey normal giderken bende talar gibi dogurmayayım :))))))

ben kaçar kızlar. bir duş alayım sonrada yatarım artıkın uyurum inşallahhhh iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

duş gerçekten çok iyi geliyorrrr yaaa oda olmasa naparız bilmem aklinialirimsmile

tatlı rüyalar canımm öykünü görürsün ibşalah rüyanda bende benim öykümü kaydirigubbakcemile3 kızlarımız adaş olucak sölemişmiydim daha önceden

neyse hadi iyi geceler canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…