aaa kaynanam lar daha geçen hafta 5 gün kaldılar tatil diye karnı burnunda onlaarı ağarladdım yatak yogan anca kendime geliyom valla ahhh bi cevap verebilsemm alıştırdım susmaya tepeme çıktılarr kadın susmazki cen çenn haklıyken haksız duruma düşerim en azından oğluyla kavga etsede barışırr adım gelin
Doguma 1 bucuk gun kalaaaa ben geldimmmmmmhihoyyyt
slm kızlar nasılsınız canım sıkkın vallahi ağlıcam nerdeyse bunaldım off
dra gittim tansiyonum 15 dikkat et dedi idrarda protein var idraryolu iltahaplanması var varda var neyse onlara alıştım da canımı sıkan şeye gelince tain bingöle çıktı bizim eşsiz bi yer olursa annem babam emekli evlerş ve durumları müsait eşimde annenlerde kalırsın dedi neyse 2 yıl idare ederiz kalırım dedim gel gelelim kaynanama bugün aramış olmaz gelin annesine gidemez burda kalacak demezmi eşimde sizin ev küçük evde bekar kayın bekar görümce var banada oturma odasında kanepe varmış kalırmışım yanlarında delircem daha tain belli deil ama canımı sıktı kocamda çaresiz kalıyo bende dedim iş senden biter tatlı ağzımızı bozma dedim ama biliyorum ki kaynanam ağlıcak kayın babamı körükleyip eşimin üstüne salacak bende herzmankş gibi susucam eşim için ne yapmalıyı bi yol gösterin kavga gürültü annemin yanında kalmaya çalışsammı yoksa gene gönlüme küsüp 2 çocukla rezilmi olsam off vallahii dua edinnn kızlar köyde olsa eşli bi yere tainim çıksın yoksa deliricem hamileliğimin son zamanlarında canımı sıktı benmi çok takıyorum aceba
ayyyyyyyyyyyyyyyy hoş geldinnnn 2 erkek anasııııııııı
Doguma 1 bucuk gun kalaaaa ben geldimmmmmmhihoyyyt
Hosbuldum isimsiz kizimizin anasiiiiii :roflol:
Nasilsin canimmmmmmm olumunekankayizsmile
aaa kaynanam lar daha geçen hafta 5 gün kaldılar tatil diye karnı burnunda onlaarı ağarladdım yatak yogan anca kendime geliyom valla ahhh bi cevap verebilsemm alıştırdım susmaya tepeme çıktılarr kadın susmazki cen çenn haklıyken haksız duruma düşerim en azından oğluyla kavga etsede barışırr adım gelin
herkese selam ya kıslar bişey dicem kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrılar var bu ne şimdi yaaaa korkuyorum
iyiyim canım bugun doğum yapacağım (Allahın izniyle tabi:) hastaneye gittim gördüm konustuk falan..
sen naslsın heycan doruktadır :)))
kızın adını "No NaMe" koyucam zaten .:)
kasıkta agrı oldumu yalancı sancı oluyormus diye biliyorum ama benim basıma hiç gelmedi..
Hosgeldin canim a.s.slm kızlaaarrropuyorumnanaktan
herkese selam ya kıslar bişey dicem kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrılar var bu ne şimdi yaaaa korkuyorum
O iyi yapmissin canim önceden ortami tanimak daha iyitabi senin icinde ben mertimden bildigim icin hastaneyi hatta bikac hemsireyi bile taniyom hastaneden yabancilik cekmem insallah :Saruboceq:
Heycanliyim ya dedigin gibi mertimi birakcaktim bugun sabah erken kalkicaz hastaneye kontrol icin diye ama kiyamadim gene getirdim eve yatirdim onuda simdi.
Artik bizle bir sabah 7 de ayakta kayinvalideye birakir ordan geceriz hastaneye.
Yarina akalimdaki butun sorulari sormam lazim kafama takilan bisey kalmasin ama sunu sorim bunu sorim dedigim seyleri unuttum heppbilmiyorumkismile
Daha geceye cok var aklima gelir insallahhh boshayallersmile
Yok benim kizimin adi asel sen ne dersen de sila teyzesi icin asel o zemuszemus
bilmiyorum ama tırsıyorum yani ne yalan sölimmmmm zaten erken dogum riskim var ilaçlarla kesiliyo sancılar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sılaaaaa az kaldı dimi dogumuna
Hosgeldin canim a.s.
Hosgeldin canimm a.s.
Korkulcak bisey yok artik normal ara ara böyle agrilar canim surekli agrin varsa uzan dinlen yavas yavas gecicektir.
Dogum sancilari ara ara gelir surekli gelmezz boshayallersmile
ilk bebegini bekleyen anelere cok özeniyorum oglum küçük ya bütün gün onun pesinde kosturuyorum oysa ki ona hamileyken düzenli beslenir uyur spor yapardım şimdi nerdeeeeeeeeeeeee bu arada aman kıslar normal dogum yapın ben cok pişmanım kazara hamile kaldıgım için dikiş yerlerim gün gectikçe cok acıyor bu arada bende diyabet var insülin kullanıyorum var mı baska diyabetli anne bu topicde merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?