2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Doguma 1 bucuk gun kalaaaa ben geldimmmmmmhihoyyyt

ah be canım neden öyle yaptın ayy kıyamam o halinle misafirmi ağırladın ne diyeyim geçmiş olsun en azından 5 gun kalmıslar ..

ama bence yinede tavrını koy cok samimi olma ki cekinsinler senden

mesela benim kayınvaldem de çok meraklıdır eşimle bir şey konusuruz gelir ne konustunuz der ya da eşim yokken cepten ben biriyle konusurum kim di o diye sorar gözünün içine bakar işime devam ederim hayatta cevap vermem 2-3 defa daha sorar bende ses cıkarmam susar

öyle yapa yapa sormamayı öğrendi sonunda..

sende öyle yap

tabi ilk önce gene hem eşinle hem de kayınvaldenlerle güzelce konus ben ailemin yanında kalsam daha iyi olur diye.. hangi devirdeyiz canım

Hayir canim kesinlikle kabul etme ilk basta sana esin demis zaten annenlerde kalirsin diye ki 2 cocukla sen kanepedemi yatcakmissin.Sesini cikarmadikca bu böyle omur boyu surer gider nereye kadar sesin cikmiyor bi yerde yumrugunu masaya vurman gerekiyoki onlarda hadlerini bilip kapasinlar cenelerini.
Sakin kabul etme restini cekkk esineaklinialirimsmile
Ama insallah hic bu seylere gerek kalmadan esli bi yere tayininiz cikar canim insallahh :Saruboceq:
Bu son gunlerde seni dusunmeyip kendini dusunen kaynananida allah bildigi gibi yapsin insallahhh :Saruboceq:

Hosbuldum isimsiz kizimizin anasiiiiii :roflol:
Nasilsin canimmmmmmm olumunekankayizsmile

iyiyim canım bugun doğum yapacağım (Allahın izniyle tabi:) hastaneye gittim gördüm konustuk falan..

sen naslsın heycan doruktadır :)))

kızın adını "No NaMe" koyucam zaten .:)

Canim sanki soylemiyosun bisey susuyosunda simdi iyi gelinmisin yine kotusun hic degilse soylede kotu ol hic cekinme hakkinu savun gelinsek esir degiliz ya kötükedihüso
O bi soyluyosa sen 2 soyle bak azcik karsilik ver aciyomu bida cenesinii:mymeka:
Esine birakirsan cok beklersin kendi isini kendin hallet ben söyledim soyledim esim beceremedi sonunda ipleri elime aldimm Çok üzgünüm çoook

herkese selam ya kıslar bişey dicem kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrılar var bu ne şimdi yaaaa korkuyorum

iyiyim canım bugun doğum yapacağım (Allahın izniyle tabi:) hastaneye gittim gördüm konustuk falan..

sen naslsın heycan doruktadır :)))

kızın adını "No NaMe" koyucam zaten .:)

O iyi yapmissin canim önceden ortami tanimak daha iyitabi senin icinde ben mertimden bildigim icin hastaneyi hatta bikac hemsireyi bile taniyom hastaneden yabancilik cekmem insallah :Saruboceq:
Heycanliyim ya dedigin gibi mertimi birakcaktim bugun sabah erken kalkicaz hastaneye kontrol icin diye ama kiyamadim gene getirdim eve yatirdim onuda simdi.
Artik bizle bir sabah 7 de ayakta kayinvalideye birakir ordan geceriz hastaneye.
Yarina akalimdaki butun sorulari sormam lazim kafama takilan bisey kalmasin ama sunu sorim bunu sorim dedigim seyleri unuttum heppbilmiyorumkismile
Daha geceye cok var aklima gelir insallahhh boshayallersmile

Yok benim kizimin adi asel sen ne dersen de sila teyzesi icin asel o zemuszemus

kasıkta agrı oldumu yalancı sancı oluyormus diye biliyorum ama benim basıma hiç gelmedi..

bilmiyorum ama tırsıyorum yani ne yalan sölimmmmm zaten erken dogum riskim var ilaçlarla kesiliyo sancılar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slm kızlaaarrropuyorumnanaktan
Hosgeldin canim a.s.
herkese selam ya kıslar bişey dicem kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrılar var bu ne şimdi yaaaa korkuyorum

Hosgeldin canimm a.s.

Korkulcak bisey yok artik normal ara ara böyle agrilar canim surekli agrin varsa uzan dinlen yavas yavas gecicektir.
Dogum sancilari ara ara gelir surekli gelmezz boshayallersmile

walla 2. adı da asel zaten teyzesi de benım aklıma ne takıldı biz nasıl haber alıcaz senden??

merak ettim varmı telin birimizden birinde ??

bilmiyorum ama tırsıyorum yani ne yalan sölimmmmm zaten erken dogum riskim var ilaçlarla kesiliyo sancılar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım iyi düşün ama sen korkma

stres yaparsan olmayacagı varsa da olur Allah koruusunn

ilk bebegini bekleyen anelere cok özeniyorum oglum küçük ya bütün gün onun pesinde kosturuyorum oysa ki ona hamileyken düzenli beslenir uyur spor yapardım şimdi nerdeeeeeeeeeeeee bu arada aman kıslar normal dogum yapın ben cok pişmanım kazara hamile kaldıgım için dikiş yerlerim gün gectikçe cok acıyor bu arada bende diyabet var insülin kullanıyorum var mı baska diyabetli anne bu topicde merak ettim

sılaaaaa az kaldı dimi dogumuna

Hosgeldin canimm olumunekankayizsmile
Az kaldi ya 1 bucuk gun yarindan sonra bu saatler coktan erenime kavusmus olucam insallah teyzesi
Darisi sana ve sabirsizlikla bebislerini bekleyen tum hamislere insallah :Saruboceq:

Hosgeldin canim a.s.

Hosgeldin canimm a.s.

Korkulcak bisey yok artik normal ara ara böyle agrilar canim surekli agrin varsa uzan dinlen yavas yavas gecicektir.
Dogum sancilari ara ara gelir surekli gelmezz boshayallersmile

yok ara ara hemde uzun aralıklarla oluyo

saolasın canım içim rahatladı biraz ŞenizŞeniz

gecmıs olsun montesori sanırım sezeryandan kısa bir süre sonra hamile kaldın o yüzden mi acın var o kadar?

yine de dikkat et canım

benim bildiğim insülin kullanan topikte yok ama benim arkadasım kullanıyordu 3 ay önce doğum yaptı normale döndü şekeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…