sılam hoşgeldin
çarşamba mhtpla senin güzel haberlerini alacağız bir günde iki bebek :) sende heyacan varmı
Hosbuldum canimm nasilsinn olumunekankayizsmile
Heycan mi oda ne dermisim delikafadulden
offf heycan ki ne heycan zeyhatim artik uyku tutmuyo mafoldumben
http://hizliresimyukle.com/showpic-8547/dsc03375.jpg kızlar işte bebişimmmm......
Kis nasi uyuyayim uyku tutmuyokiii ohaoldumsmileiyidir canım az kaldı annesi bak son bir gün uyu bence 2 gün desen yok yarın geç saatlere kadar uyu tabi uyuyabilirsen :)
sılaaaaa kızzzzz geberiyom heyecandan....hihoyyyt
Hamile270 in kizinin resmi nerde kislar bana lnikini atsaniz da baksamm
Gorusuz canimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar benim koca geldi alır elimden bilgisayarı..ben kaçtımmm
bu topikte geçmişte bir yerdeydi bende tesadüfen gördüm tam linkini bilmiyorum ama maşallah ödemsiz bir kız
Canlarim cikiyorum ben ayaklarim sisti disardayken ve simdi inanilmaz zonkluyookafamçokkarıştı
ÖPÜYORUM HEPINIZII opuyorumnanaktan
kızlar bişey diycem biz bebişin adına karar vermedik ben asel istiyorum eşimde bugün annemin adını kayalım diyorr vee adı nazmiye:gitme: ne yapcam bilmiyorum senide kırmayayım nazmiye asel koyalım diyor oy oy ne yapcamm:bbo:
kızlar bişey diycem biz bebişin adına karar vermedik ben asel istiyorum eşimde bugün annemin adını kayalım diyorr vee adı nazmiye:gitme: ne yapcam bilmiyorum senide kırmayayım nazmiye asel koyalım diyor oy oy ne yapcamm:bbo:
slm kızlar nasılsınız canım sıkkın vallahi ağlıcam nerdeyse bunaldım off
dra gittim tansiyonum 15 dikkat et dedi idrarda protein var idraryolu iltahaplanması var varda var neyse onlara alıştım da canımı sıkan şeye gelince tain bingöle çıktı bizim eşsiz bi yer olursa annem babam emekli evlerş ve durumları müsait eşimde annenlerde kalırsın dedi neyse 2 yıl idare ederiz kalırım dedim gel gelelim kaynanama bugün aramış olmaz gelin annesine gidemez burda kalacak demezmi eşimde sizin ev küçük evde bekar kayın bekar görümce var banada oturma odasında kanepe varmış kalırmışım yanlarında delircem daha tain belli deil ama canımı sıktı kocamda çaresiz kalıyo bende dedim iş senden biter tatlı ağzımızı bozma dedim ama biliyorum ki kaynanam ağlıcak kayın babamı körükleyip eşimin üstüne salacak bende herzmankş gibi susucam eşim için ne yapmalıyı bi yol gösterin kavga gürültü annemin yanında kalmaya çalışsammı yoksa gene gönlüme küsüp 2 çocukla rezilmi olsam off vallahii dua edinnn kızlar köyde olsa eşli bi yere tainim çıksın yoksa deliricem hamileliğimin son zamanlarında canımı sıktı benmi çok takıyorum aceba
saçmalıga bak !! anlamıyorum ben bu insanları kendi anan baban varken onlara ne? hayatta kalmazdım vallaha isterse esim de yırtsın kendini aaaaa ne sinir oldum. Sakın canım annenlerde kal yine kendi evin sayılır orası bekar kayınla görümceyle mi uğraşcaksın
benim kaynım bile senede 1 defa gelebiyor oda en fazla 2 haftalıgına ben de canım ısterse gidiyorum benden bir şey istediler mi de eşim aracılıgla bende bana söylesinler ben gerekeni söylerim diyorum ..
sende öyle de eşini çek aradan canım kendin cevabını ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?