walla 2. adı da asel zaten teyzesi de benım aklıma ne takıldı biz nasıl haber alıcaz senden??
merak ettim varmı telin birimizden birinde ??
yok ara ara hemde uzun aralıklarla oluyo
saolasın canım içim rahatladı biraz ŞenizŞeniz
Hosgeldin canim a.s.
walla 2. adı da asel zaten teyzesi de benım aklıma ne takıldı biz nasıl haber alıcaz senden??
merak ettim varmı telin birimizden birinde ??
Canim sezeryan dogumdan sonra doktorlar zaten 2 yil hamileligi yasakliyo senin arasi az oldugu icin dikislerinin acimasi normal ama hic korkma benim burda bi arkadasimda ayni sein gibi ilk oglu 1 yasindayken ikinciye hamile kaldi ikiside sezeryan oldu simdi hic biseyi yok seninde cok iyi olur insallah canim herseyy :Saruboceq:ilk bebegini bekleyen anelere cok özeniyorum oglum küçük ya bütün gün onun pesinde kosturuyorum oysa ki ona hamileyken düzenli beslenir uyur spor yapardım şimdi nerdeeeeeeeeeeeee bu arada aman kıslar normal dogum yapın ben cok pişmanım kazara hamile kaldıgım için dikiş yerlerim gün gectikçe cok acıyor bu arada bende diyabet var insülin kullanıyorum var mı baska diyabetli anne bu topicde merak ettim
yok ara ara hemde uzun aralıklarla oluyo
saolasın canım içim rahatladı biraz ŞenizŞeniz
Hosgeldin adasimm opuyorumnanaktanslm kızlar
hoşbuldum sılam nasılsın canım son 1 gün diyelimolumunekankayizsmile
ewt sılam nasıl haber alıcaz biz senden 2 günde değil ii olduğunu bilelim en azındanboshayallersmile
gecmıs olsun montesori sanırım sezeryandan kısa bir süre sonra hamile kaldın o yüzden mi acın var o kadar?
yine de dikkat et canım
benim bildiğim insülin kullanan topikte yok ama benim arkadasım kullanıyordu 3 ay önce doğum yaptı normale döndü şekeri.
Canim ben kendime gelir gelmez sedefe mesaj aticam o vericek haberleri size yerimseniben
Son 1 gun oyy oyy oyyy anlatilmaz bi ruh hali icindeyimm canim ya beni ancak doguma yakin anlarsinizz bilmiyorumkismile
Evet canim ilk oglum normal dogum diye beklerken sezeryan oldugu icin bu sefer ben istedim sezeryan olmayi bilmiyorumkismilesıla sen sezeryan mı olcaksın
slm kızlarrrrrrrrrrr
slm kızlar
slm kızlarrrrrrrrrrr
Canim bebisler buyudukce yerde daraliyo onlar icin o yuzden kasilip kaliyo karnimiz bendede bazen öyle oluyoki sanki karnimda kaya tasiyorumm boshayallersmileayyyy ben öğlenden beri oklava yutmuş gibiyim ya göbeğim bir sertleşti ki geçmiyo magnezyumuda içtim banamısın demedi.
ok tatlım:lepi: yoksa 7 günde çatlardık mazallahkaydirigubbakcemile3
doğrudur canım ben kendimi hala düşünemiorum düşündükçe heyecan basıo:sm_cool:
ayyyy ben öğlenden beri oklava yutmuş gibiyim ya göbeğim bir sertleşti ki geçmiyo magnezyumuda içtim banamısın demedi.
Evet canim ilk oglum normal dogum diye beklerken sezeryan oldugu icin bu sefer ben istedim sezeryan olmayi bilmiyorumkismile
Hosgeldin canim a.s.
Sedef bizi gözetliyorrrrrrrrr...
kiss ses versene ne bakiyon uzaktannnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?