2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

walla 2. adı da asel zaten teyzesi de benım aklıma ne takıldı biz nasıl haber alıcaz senden??
merak ettim varmı telin birimizden birinde ??

Canimm ben sedefin numarasini aldim ona mesaj aticam kendime gelir gelmez oda size haber vericek insallah :Saruboceq:
Sizi habersiz birakirmiyim canim organizasyonu yaptim bile benn olumunekankayizsmile

Hosgeldin canim a.s.

hoşbuldum sılam nasılsın canım son 1 gün diyelimolumunekankayizsmile

walla 2. adı da asel zaten teyzesi de benım aklıma ne takıldı biz nasıl haber alıcaz senden??

merak ettim varmı telin birimizden birinde ??

tek isimsiz seninki değil hemşom merak etme benimkide kararsız anne kurbanı
ewt sılam nasıl haber alıcaz biz senden 2 günde değil ii olduğunu bilelim en azındanboshayallersmile

Canim sezeryan dogumdan sonra doktorlar zaten 2 yil hamileligi yasakliyo senin arasi az oldugu icin dikislerinin acimasi normal ama hic korkma benim burda bi arkadasimda ayni sein gibi ilk oglu 1 yasindayken ikinciye hamile kaldi ikiside sezeryan oldu simdi hic biseyi yok seninde cok iyi olur insallah canim herseyy :Saruboceq:
yok ara ara hemde uzun aralıklarla oluyo
saolasın canım içim rahatladı biraz ŞenizŞeniz

Ne kadar araliklarla geliyor canim cok sik araliklarla ve cok siddetliyse dogum sancisi olabilirr bilmiyorumkismile
En iyisii doktorunu ara durumunu anlat ne olur ne olmaz canim boshayallersmile

Hosgeldin adasimm opuyorumnanaktan
hoşbuldum sılam nasılsın canım son 1 gün diyelimolumunekankayizsmile
ewt sılam nasıl haber alıcaz biz senden 2 günde değil ii olduğunu bilelim en azındanboshayallersmile

Canim ben kendime gelir gelmez sedefe mesaj aticam o vericek haberleri size yerimseniben
Son 1 gun oyy oyy oyyy anlatilmaz bi ruh hali icindeyimm canim ya beni ancak doguma yakin anlarsinizz bilmiyorumkismile

sagol canım ilk gebeliğimde de vardı bu durum dogumdan hemen sonra normale dönüyo şimdiye kadar 8 kg aldım diyetteyim ama dogumdan sonra deli kilo alıp herseyi yemek istiyorum tok evin ac kedisi diyo eşim bana kötükedihüso

ayyyy ben öğlenden beri oklava yutmuş gibiyim ya göbeğim bir sertleşti ki geçmiyo magnezyumuda içtim banamısın demedi.

Canim ben kendime gelir gelmez sedefe mesaj aticam o vericek haberleri size yerimseniben
Son 1 gun oyy oyy oyyy anlatilmaz bi ruh hali icindeyimm canim ya beni ancak doguma yakin anlarsinizz bilmiyorumkismile

ok tatlım:lepi: yoksa 7 günde çatlardık mazallahkaydirigubbakcemile3
doğrudur canım ben kendimi hala düşünemiorum düşündükçe heyecan basıo:sm_cool:

ayyyy ben öğlenden beri oklava yutmuş gibiyim ya göbeğim bir sertleşti ki geçmiyo magnezyumuda içtim banamısın demedi.
Canim bebisler buyudukce yerde daraliyo onlar icin o yuzden kasilip kaliyo karnimiz bendede bazen öyle oluyoki sanki karnimda kaya tasiyorumm boshayallersmile
ok tatlım:lepi: yoksa 7 günde çatlardık mazallahkaydirigubbakcemile3
doğrudur canım ben kendimi hala düşünemiorum düşündükçe heyecan basıo:sm_cool:

Yok canim habersiz birakirmiyim sizi hic olumunekankayizsmile
Ay simdiden dusunup heycan yapma son gunlerde gereginden fazla heycan oluyki cunki kaydirigubbakcemile2

Sedef bizi gözetliyorrrrrrrrr...
kiss ses versene ne bakiyon uzaktannn klava:

bu nasıl bir boğaz ağrısı anlatamam ağzım da yara.ayy sağa sola dönmek mesele. hayırlısıyla artık doğumak istiyorum. çok geildim artık

sılacığım sana nası hak veriyorum. sıkıldım doğurmak istiyorum diyodun ya. benimki biraz erken oldu ama aynı durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…