hamile270 doğum yapmışsın gözün adın arkadaşım allah analaı babalı yütsün şansı bahtı açık olsun
resminide gördüm çok tatlı hiç ödem falan yok bu kızalr doğuştan bakımlı doğuyor :)
ayağını ne yaptın hemen bir röntgen çektirip durumuna bir baksaydın hastanedeyken
mrb canim nasilsin?
hamile 270in kizi olmus oyle mi resmine denk gelemedim...listeye ekliyordum bos kaldi cinsiyyet yazilan yer...bi de ismi neymis bilgin varsa soylesen de hemen eklesem
arkadaşlar merhaba bir sorum var cvplarsanız çok memnun olurum..çalışan arkadaşlara soruyorum 37.haftada iş göremezlik raporu aldınız değil mi raporda sadece tek tarih mi vardı yani a tarihinden b tarihine kadar istirihatlidir yazıyor ya benim hastane b tarihini sen doğurduktan sonra doldurucaz diyor ama muhasebeci kbl etmiyor 10 gündür bizi uğraştırıyorlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ???
merhaba bendede aynsı yazıldı ben 32. haftada ayrıldım yalnız izne. Orda başlangıç tarihi var bitişi boş bıraktı hatta kuruma fotokopisine ver aslını sakla doğum yapınca gel raporun kapatalım dedi. Ben memurum iş yerinde bu sıkıntıyı yaşamadım.
mrb canım iyiym asıl sen nasılsın yarın büyük gün inşallah sendende iyi haberler alırız
kızı olmuş spinal sezeryanla doğum yapmış resminide gördüm ama ismini bilmiyorum malesef
anladım çok teşekkür ederim ben ssklıyım muhasebecimizde var o zaman bir hata kbl etmiyor..hastaneye gidiyorum onlarda burası boş bırakılacak doğum yaptıktan sonra doldurulcak diyorlar..sizinkide boş bırakıldı doğumdan sonra dolduruldu o zaman çooook teşekkür ederim..
arkadaşlar merhaba bir sorum var cvplarsanız çok memnun olurum..çalışan arkadaşlara soruyorum 37.haftada iş göremezlik raporu aldınız değil mi raporda sadece tek tarih mi vardı yani a tarihinden b tarihine kadar istirihatlidir yazıyor ya benim hastane b tarihini sen doğurduktan sonra doldurucaz diyor ama muhasebeci kbl etmiyor 10 gündür bizi uğraştırıyorlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi ???
Slm canlarimm...opuyorumnanaktan
Mhtp bayildim canim yazdigin yaziya cok guzelmis yaa kaydirigubbakcemile3
Tesekkurler canim paylasim icinn a.s.
mhtp eline sağlık harikaymış
lavuğu baştan anlamadım en sonda anadım babsıymış demek :))))
Bak işte hani kaçmayacaktınız?klava:
Azcık sohpet edek dedik. Gelmeyecem ben de bi daha.:a015:
Memelere bayilcagi kesinn :roflol:sırnaşık şey yarından sonra ereninin neler geçiyor aklından bak..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?