nursena diyette oldugum için bebegin kilosu normal seyrediyo
Canim senin keyfin yerine gelcekse bak yarin leylanin dogumu var benden önce simdiden yerine gelsin iste.Ertesi gun erenle mutlu olursun ertesi gun biri gelir ben dogurdum kislar der bu böyle senin doguma kadar surer gider sende hep mutlu olur neseli olursun canim insallah opuyorumnanaktanhoşbulduk güzelimopuyorumnanaktan. doğur da keyfim yerine gelsin :roflol:
bi hafta da erenimle avunurum. acılarım hafifler biraz.
Offf bi bende yokmuss bu galesiz es modelindenn :mymeka:eşim izinliydi tüm gün evde hiç bişey yapmadan oturduk. çocuğun mobilyaları yapılmadı. mobilyacı gelmek bilmiyo.eşim tenezül edip yerleri süpürmüyo. ooooo daha neler. ben de çok sinirliyim bu gün. bu kadar olumsuzluk var. hamilelikten değil yani. eşimin rahatlığı beni daha da geriyooo. kötükedihüso
Canim duygularimi falan yazicak kafa yokki bende hic birak duygu yazmayi yarin hastanede ne sorucaktim hep aklimdaydi onlari bile unuttum aklima gelsin diye kara kara dusunuyom kac saattirr bilmiyorumkismileay kolumu kaldıracak halim yok bu yorgunluk hissi ay sıla bence bi kagıt kalem al şu anki duygularını yaz sonra dogum hikayeni yazarken eklersin ilk dogumla bunun arasında farklı duygu varmı evlat ayrımı asla olmaz ama nasıl hissediyorsun
Canim azcik relax olun lutfen herkesde bi negatifliktir gidiyoo noluyo sizee bilmiyorumkismilebu arada kafsinkafcım ya bu isim konusuda sinirimi bozuyor ayyyyyyyyyyy bugun negatif kutup benim galiba hayrett
normelde düzelirdi ama bugün düzelmedi hala sert. kızım oynuyo ama hareketleri iyi yarın kontrolüm var gideyim bakayım bir ne diyecek belki yarın gün alırız doğum için
nursena canım kaynananla ve o kalabalıkta yaşayamazsın. eşine uygun bi dille anlat. yoksa üstüne çıkarlar benim kiler gibi. aman kötü olmayım aman sorun olmasın deme sakın. ayy çook sinirliyim zaten. yerim o kaynanayı gelirsem kötükedihüso
black canım bebek nezamandır oynamıyo. oynuyodur ama yavaştır. benimki bazen hiç durmuyo bazense gün iinde çok ağır hareket ediyo. noname bebişimiz de ağır gününde mi acaba?
Canim senin keyfin yerine gelcekse bak yarin leylanin dogumu var benden önce simdiden yerine gelsin iste.Ertesi gun erenle mutlu olursun ertesi gun biri gelir ben dogurdum kislar der bu böyle senin doguma kadar surer gider sende hep mutlu olur neseli olursun canim insallah opuyorumnanaktan
Leylamiz icin dua edelim kizlar yarin kizini aliyo kollarina sag saglim saglikli bi sekilde alir insallahh :Saruboceq:
Offf bi bende yokmuss bu galesiz es modelindenn :mymeka:
benimki pazar calıstı ya sanar ki o ev öyle temiz 2 ay durur ıııyyyyyy sopalık
Canim duygularimi falan yazicak kafa yokki bende hic birak duygu yazmayi yarin hastanede ne sorucaktim hep aklimdaydi onlari bile unuttum aklima gelsin diye kara kara dusunuyom kac saattirr bilmiyorumkismile
Hastanede esim sorucak kafana takilan bisey varsa sor diye ben gene bön bön yuzune bakicammm unuttum diyee kaydirigubbakcemile3
Eve gelincede sinir olurum artik sunuda sorcaktim bunuda sorcaktim diyee sempatiksalakcinni
Niye herkes negatif enerji dagitiyo ya bugun herseyde bi kasvet varr toparlanin ksilar noluyoo siz 2 canlisinizzklava:
Canim azcik relax olun lutfen herkesde bi negatifliktir gidiyoo noluyo sizee bilmiyorumkismile
evet canım ya normalde de benm hiç alakamm yoktur eksilerle ama nedense bugun bana benden gözüktüler :)))
Canim insallah yarina iyi haberlerle gelirsinn :Saruboceq:
canım benim geçen hafta öyleydi gece nefes alamıodum genizde akıntı kuruluk horluomuşum bide eşim söledikaydirigubbakcemile3 şimdi geçti allahtan sabret canım az kaldı:teselli: sağa sola dönmede ayrı bi dert tabi bebiş için sola dönüp yatmak faydalı diye sağa az yatmaya çalışıorum bu seferde sol tarafım tutuluo resmen ama oğluşum için katlanıorum:CüvCüv:
sepeti naptın canım karar verdin mi?
hoşbulduk güzelimopuyorumnanaktan. doğur da keyfim yerine gelsin :roflol:
bi hafta da erenimle avunurum. acılarım hafifler biraz.
sonumuz geliyo desene:roflol:
ayyy bugun aynı seyden bende adamı haşladım 1 haftadır odanın perdesini asıcak yine 1 haftadır kedilern çöplerini dökecek bugun yaparım dedi koltukta sızdı delü
eve yine bir dolu ilaç getirmiş inan her dolaptan küpür ve ilaç çıkıyor bıktım ya bir de eczanemiz alt kat yani uzak olsa anlıcam bir şey olsa 4 kat merdiven inip dukkanı acıcak o kadar ayy adam batıyor gene bana bu sıra..
ya az mı sılam ya 1 ay gecicek gibi gelmiyorrrrrrrrrrrr
miğdene oturmasınnncokacimcoook valla zati gerginiz topikçene getirsem şurayada iyce biyolsakkkk hayrınıza
Bugun ben ona iyi dileklerimi özel mesajla yazdim canim topige geldimi bilmiyorum denk gelmedigimiz icin özelden yazdim bende ...ah sılacımm valla ya leylayı da çok merak ediyorum bugün gelmez heralde. ama gün içinde hep aklımdaydı. dua etmez olurmuyum. işyok güç yok hep sizdeydi aklım. leyla, sonra sen ve mehtap var. allahım kolaylık verecek inşallah
Canim ne sacmalamasi askolsunnn icini dokuyosun iste ne guzelll olumunekankayizsmileay adaşım bizde çok heycanlıyız ondan yazacak bişey bulamıyorum saçmalıyorum
nursena canım kaynananla ve o kalabalıkta yaşayamazsın. eşine uygun bi dille anlat. yoksa üstüne çıkarlar benim kiler gibi. aman kötü olmayım aman sorun olmasın deme sakın. ayy çook sinirliyim zaten. yerim o kaynanayı gelirsem kötükedihüso
blackcim aynısını bugün çok içimden geçirdim. allahın gücüne gitmesin diye de ekledim. ruhum bedenimden ayrıldı. kalbim daralıyo. nabzıma baktım 100 ün üzerinde.offffff.
bebişimin totosuna çak iki tane. ayaklarını gıdıkla bak nası oynuyo.
Canim bende bilmedigim icin yazamadim bilgilerini ama bulmus eklemis leyla baktim listeye.sılam leyla bugün uğradı hamile 270 in herşeyini yazmış da kaç kilo olduğunu bilmediği için yazamamış sen arıyodun yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Yarin bi engel cikmassa burdayim tabi canim ben yarin hepinizle tek tek helallescem zatenn :1hug:Sılacım yarın gelirsin heralde doğuma gitmeden görüşürüz :)opuyorumnanaktan
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?