2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk güzelimopuyorumnanaktan. doğur da keyfim yerine gelsin :roflol:
bi hafta da erenimle avunurum. acılarım hafifler biraz.
Canim senin keyfin yerine gelcekse bak yarin leylanin dogumu var benden önce simdiden yerine gelsin iste.Ertesi gun erenle mutlu olursun ertesi gun biri gelir ben dogurdum kislar der bu böyle senin doguma kadar surer gider sende hep mutlu olur neseli olursun canim insallah opuyorumnanaktan
Leylamiz icin dua edelim kizlar yarin kizini aliyo kollarina sag saglim saglikli bi sekilde alir insallahh :Saruboceq:

Offf bi bende yokmuss bu galesiz es modelindenn :mymeka:
Canim duygularimi falan yazicak kafa yokki bende hic birak duygu yazmayi yarin hastanede ne sorucaktim hep aklimdaydi onlari bile unuttum aklima gelsin diye kara kara dusunuyom kac saattirr bilmiyorumkismile
Hastanede esim sorucak kafana takilan bisey varsa sor diye ben gene bön bön yuzune bakicammm unuttum diyee kaydirigubbakcemile3
Eve gelincede sinir olurum artik sunuda sorcaktim bunuda sorcaktim diyee sempatiksalakcinni
Niye herkes negatif enerji dagitiyo ya bugun herseyde bi kasvet varr toparlanin ksilar noluyoo siz 2 canlisinizz klava:

bu arada kafsinkafcım ya bu isim konusuda sinirimi bozuyor ayyyyyyyyyyy bugun negatif kutup benim galiba hayrett
Canim azcik relax olun lutfen herkesde bi negatifliktir gidiyoo noluyo sizee bilmiyorumkismile
normelde düzelirdi ama bugün düzelmedi hala sert. kızım oynuyo ama hareketleri iyi yarın kontrolüm var gideyim bakayım bir ne diyecek belki yarın gün alırız doğum için

Canim insallah yarina iyi haberlerle gelirsinn :Saruboceq:

nursena canım kaynananla ve o kalabalıkta yaşayamazsın. eşine uygun bi dille anlat. yoksa üstüne çıkarlar benim kiler gibi. aman kötü olmayım aman sorun olmasın deme sakın. ayy çook sinirliyim zaten. yerim o kaynanayı gelirsem kötükedihüso

miğdene oturmasınnncokacimcoook valla zati gerginiz topikçene getirsem şurayada iyce biyolsakkkk hayrınıza

ah sılacımm valla ya leylayı da çok merak ediyorum bugün gelmez heralde. ama gün içinde hep aklımdaydı. dua etmez olurmuyum. işyok güç yok hep sizdeydi aklım. leyla, sonra sen ve mehtap var. allahım kolaylık verecek inşallah

black canım bebek nezamandır oynamıyo. oynuyodur ama yavaştır. benimki bazen hiç durmuyo bazense gün iinde çok ağır hareket ediyo. noname bebişimiz de ağır gününde mi acaba?

:) no name zillisi cok agır hareket ediyor belki o yuzden de sinirliyim :) bir de Allahın gücüne gitmesin sıkıldım hamilelikten ya offf yüreğim şişti sağlıkla kucagıma alayım çok korku var nedense içimde

valla ben soldan başka tarafa yatamıyorum hele sağa hiç yatamıyorum ara sol tarafım rahatlasın diye 5 dk sırtüstü yatıyorum ondada uyuya kalırsam bende horluyomuşum eşim dedi bana beni hemen geri sola döndertiveriyo

hoşbulduk güzelimopuyorumnanaktan. doğur da keyfim yerine gelsin :roflol:
bi hafta da erenimle avunurum. acılarım hafifler biraz.

sonumuz geliyo desene:roflol:

geliyo bacım geliyooooo

Arada bi haslamak gerekiyo zaten yoksa iyice isin civkini cikariyolar .Ben esime arada laf söylemedimmi olmuyo alismis illa yicek bir iki laf bendenn kaydirigubbakcemile3

Canim simdi topikte herkes dogum yapiyo ya size o yuzden daha zor geliyo beklemek cok haklisin herkesden dogum haberleri aldikca insan da biran önce almak istiyo bebisini kucaginaa olumunekankayizsmile

sılam leyla bugün uğradı hamile 270 in herşeyini yazmış da kaç kilo olduğunu bilmediği için yazamamış sen arıyodun yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Leylacım, mhtpcım hayırlı doğumlar.
ınş. rabbim kolay geçitten geçirsin sizi de sağlıkla bebişleri alın kucağınnıza...

Sılacım yarın gelirsin heralde doğuma gitmeden görüşürüz :)opuyorumnanaktan

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

blackcim aynısını bugün çok içimden geçirdim. allahın gücüne gitmesin diye de ekledim. ruhum bedenimden ayrıldı. kalbim daralıyo. nabzıma baktım 100 ün üzerinde.offffff.

bebişimin totosuna çak iki tane. ayaklarını gıdıkla bak nası oynuyo.

Bugun ben ona iyi dileklerimi özel mesajla yazdim canim topige geldimi bilmiyorum denk gelmedigimiz icin özelden yazdim bende ...
Allah razi olsun canim dularin icin insallah leylaminda guzel haberlerini aliriz en kisa zamandaa :Saruboceq:

ay adaşım bizde çok heycanlıyız ondan yazacak bişey bulamıyorum saçmalıyorum
Canim ne sacmalamasi askolsunnn icini dokuyosun iste ne guzelll olumunekankayizsmile

Yer valla :roflol:
Yesica azcik ders ver nursenaya yoksa bu kiz kaynanaylan bas edemicekkk sempatiksalakcinni

kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne

oynuyor da narin narin serseri

oyy kızlar tv dede bir şey yok evde de yapılcak iş var ama yapmıcam!! !!!! !!!

ayyyyyyyyyy bir dolaşıp geleyim

walla sılam sorma belkide ondan
bir de dedim ya doğum yapacagın hastaneyi gördüm bugun hayal kırıklıgı oldu benim için

sılam leyla bugün uğradı hamile 270 in herşeyini yazmış da kaç kilo olduğunu bilmediği için yazamamış sen arıyodun yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canim bende bilmedigim icin yazamadim bilgilerini ama bulmus eklemis leyla baktim listeye.
Sılacım yarın gelirsin heralde doğuma gitmeden görüşürüz :)opuyorumnanaktan
Yarin bi engel cikmassa burdayim tabi canim ben yarin hepinizle tek tek helallescem zatenn :1hug:
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Uykusu geldi bizim cadininn :umursamaz:
Hadi yat uyu dinlen bari muhabbetine doyum olmuyo zati :dilcikar:

kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne

ya yesicam nerden çıkarıyorsun bu farkları :))) ben normal krem almıstım bak şimdi benimde kafamı karıstırsın DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…