2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse hepinize iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

neden kötümü seni rahatsız eden ne oldu canım bebek azda olsa hareket ediyormuş merak etme diyecem ama gecen gün aynısı bende oldu aklım çıkdı bu niye oynamıyor diye ruh halimizle çok alakalı yorgunluklada

evet öyleyimdir benimle muhabbet eden peşimden yalvarıyo gitme nolur diye lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

nursena tokatlılar için yatma vaktiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canim oynasinda narin narin oynasin hem unutma annesi karninda bi prenses var tabi narin olucakk zemuszemus
Ne isi yapican kis gece gece otur iste ne guzel sohbet ediyoz bizim sohbette acmiyo artik kizi sikinti basti iyicee aklinialirimsmile
Aaa begenmedinmi hastaneyi ben begendini sandim canim bilmiyorumkismile

kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne

Ayy yesicam nerden bulursun bu sorulari 1 cocuk buyuttum ikincisini dogurcam 40 yil dusunsem aklima gelmez gunes sutumu kremimi acaba diye :roflol:
Cevap: D
Bilmiyorumm bilmiyorumkismile

evet canım ruh halımızden olsa gerekk..

hastaneyi soruyorsan canım hiç beklediğim gibi degıl yani anlattıkları kadar aman aman bir hastane değil çınarlı odalar küçücüüüükkk ya nasıl anlattsam bilemedim ki küçük bir hastane odalar eski falan falan falan..

ne kadar küçük metrekare kaçbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

iyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Delüüüü bisey yazmiyon ki habire mir mir yapiyon :umursamaz:
Yat Dinlen canim sen cok erken kalkiyorsun iyi gecelerr opuyorumnanaktan

nursena tokatlılar için yatma vaktiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: Hay allam ya alem bu kiss :roflol:

gel benim dogum yapacagım hastanede yap yeni yapıldı buca kadın dogum duymuşsundur mis gibi odalarıda çok güzel ayrıca benim dr um çınarlının ortaklarından dr tahir özgüder

Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Delüüüü bisey yazmiyon ki habire mir mir yapiyon :umursamaz:
Yat Dinlen canim sen cok erken kalkiyorsun iyi gecelerr opuyorumnanaktan

:roflol: Hay allam ya alem bu kiss :roflol:

tokatlılardan sonra denizliye geliyo sıra sabah erken kalkcan sende kedi gibi mırmırllarsınlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ne kadar küçük metrekare kaçbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım anlamam ki metrekareden falan ben

ama hayal kırıklıgına ugradım herkes cok güzel lüks falan dedi benim doktorda izmirde baya tanınmıs hani nasıl methetti adam e haliyle beklentim çoktu.. ben birde hastanede calıstıgım için özel hastanede de devlet hastanesinde de yıllarca calıstım canım biliyorum ortamı olayları..

o yüzden ben izmirden istanbula gittim ameliyat olmaya florance nightingale'e
e oradan sonra da hastane begenemiyorum korkuyorum cunku ya ben sizlere anlatsam hastanelerin iç yüzünü şaşarsınız kızlar ya

cumartesi günü doktoragittim sancım filan yok hemen hemen üç kilo olmuş bebegim boyuda kırkdokuz cm filan gayet iyii dedi haziranın dokuzu onu gibi alırım eger istedigin bi tarih varsa o gün de olur dedi ve ben epidural sezeryan istiyorum dedim olur tabi dedi

iyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
iyi geceler canımm. kelin ilacı olsa başına sürer sılam sana fiki vermemi söylemiş ama. başımda aynı dert. formulü bulursam bigün yazarım :roflol: allaha havale ediyorum şu aralar.
ya yesicam nerden çıkarıyorsun bu farkları :))) ben normal krem almıstım bak şimdi benimde kafamı karıstırsın DD
ya normal kremi ben de aldım yani sette var. ama kullanmıycam. güneş kremi çok önemliymiş canım. 2 gündür aklıma takıldı. bayağı da araştırdım. sebamed alayım diyorum ama losyonla krem arasındaki farkı bilmiyorum. belki sen bilisin pakizem:))zemuszemusbayanssulusmile
neyse hepinize iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

iyi geceler şekerr :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…