iyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
iyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
neyse hepinize iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
oynuyor da narin narin serseri
oyy kızlar tv dede bir şey yok evde de yapılcak iş var ama yapmıcam!! !!!! !!!
ayyyyyyyyyy bir dolaşıp geleyim
walla sılam sorma belkide ondan
bir de dedim ya doğum yapacagın hastaneyi gördüm bugun hayal kırıklıgı oldu benim için
Canim bende bilmedigim icin yazamadim bilgilerini ama bulmus eklemis leyla baktim listeye.
Yarin bi engel cikmassa burdayim tabi canim ben yarin hepinizle tek tek helallescem zatenn :1hug:
Uykusu geldi bizim cadininn :umursamaz:
Hadi yat uyu dinlen bari muhabbetine doyum olmuyo zati :dilcikar:
Canim oynasinda narin narin oynasin hem unutma annesi karninda bi prenses var tabi narin olucakk zemuszemusoynuyor da narin narin serseri
oyy kızlar tv dede bir şey yok evde de yapılcak iş var ama yapmıcam!! !!!! !!!
ayyyyyyyyyy bir dolaşıp geleyim
walla sılam sorma belkide ondan
bir de dedim ya doğum yapacagın hastaneyi gördüm bugun hayal kırıklıgı oldu benim için
kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne
iyi geceler sedef erkencisin bu gece
neden kötümü seni rahatsız eden ne oldu canım bebek azda olsa hareket ediyormuş merak etme diyecem ama gecen gün aynısı bende oldu aklım çıkdı bu niye oynamıyor diye ruh halimizle çok alakalı yorgunluklada
evet canım ruh halımızden olsa gerekk..
hastaneyi soruyorsan canım hiç beklediğim gibi degıl yani anlattıkları kadar aman aman bir hastane değil çınarlı odalar küçücüüüükkk ya nasıl anlattsam bilemedim ki küçük bir hastane odalar eski falan falan falan..
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktaniyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
Delüüüü bisey yazmiyon ki habire mir mir yapiyon :umursamaz:evet öyleyimdir benimle muhabbet eden peşimden yalvarıyo gitme nolur diye lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
nursena tokatlılar için yatma vaktiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Delüüüü bisey yazmiyon ki habire mir mir yapiyon :umursamaz:
Yat Dinlen canim sen cok erken kalkiyorsun iyi gecelerr opuyorumnanaktan
:roflol: Hay allam ya alem bu kiss :roflol:
ne kadar küçük metrekare kaçbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
iyi geceler canımm. kelin ilacı olsa başına sürer sılam sana fiki vermemi söylemiş ama. başımda aynı dert. formulü bulursam bigün yazarım :roflol: allaha havale ediyorum şu aralar.iyi geceler kızlarrr ben kaçayımmmm
ya normal kremi ben de aldım yani sette var. ama kullanmıycam. güneş kremi çok önemliymiş canım. 2 gündür aklıma takıldı. bayağı da araştırdım. sebamed alayım diyorum ama losyonla krem arasındaki farkı bilmiyorum. belki sen bilisin pakizem:))zemuszemusbayanssulusmileya yesicam nerden çıkarıyorsun bu farkları :))) ben normal krem almıstım bak şimdi benimde kafamı karıstırsınDD
neyse hepinize iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?