iyi geceler kızlar
h.g ekobero
hoş geldin ekobero
canım anlamam ki metrekareden falan ben
ama hayal kırıklıgına ugradım herkes cok güzel lüks falan dedi benim doktorda izmirde baya tanınmıs hani nasıl methetti adam e haliyle beklentim çoktu.. ben birde hastanede calıstıgım için özel hastanede de devlet hastanesinde de yıllarca calıstım canım biliyorum ortamı olayları..
o yüzden ben izmirden istanbula gittim ameliyat olmaya florance nightingale'e
e oradan sonra da hastane begenemiyorum korkuyorum cunku ya ben sizlere anlatsam hastanelerin iç yüzünü şaşarsınız kızlar ya
gel benim dogum yapacagım hastanede yap yeni yapıldı buca kadın dogum duymuşsundur mis gibi odalarıda çok güzel ayrıca benim dr um çınarlının ortaklarından dr tahir özgüder
Canim senin keyfin yerine gelcekse bak yarin leylanin dogumu var benden önce simdiden yerine gelsin iste.Ertesi gun erenle mutlu olursun ertesi gun biri gelir ben dogurdum kislar der bu böyle senin doguma kadar surer gider sende hep mutlu olur neseli olursun canim insallah opuyorumnanaktan
Leylamiz icin dua edelim kizlar yarin kizini aliyo kollarina sag saglim saglikli bi sekilde alir insallahh :Saruboceq:
Offf bi bende yokmuss bu galesiz es modelindenn :mymeka:
Canim duygularimi falan yazicak kafa yokki bende hic birak duygu yazmayi yarin hastanede ne sorucaktim hep aklimdaydi onlari bile unuttum aklima gelsin diye kara kara dusunuyom kac saattirr bilmiyorumkismile
Hastanede esim sorucak kafana takilan bisey varsa sor diye ben gene bön bön yuzune bakicammm unuttum diyee kaydirigubbakcemile3
Eve gelincede sinir olurum artik sunuda sorcaktim bunuda sorcaktim diyee sempatiksalakcinni
Niye herkes negatif enerji dagitiyo ya bugun herseyde bi kasvet varr toparlanin ksilar noluyoo siz 2 canlisinizzklava:
Canim azcik relax olun lutfen herkesde bi negatifliktir gidiyoo noluyo sizee bilmiyorumkismile
Canim insallah yarina iyi haberlerle gelirsinn :Saruboceq:
hoşgeldina.s.iyi geceler kızlar
anlatma o zaman :roflol: tahminlerimin ötesindedi kesin akannehir akannehircanım anlamam ki metrekareden falan ben
ama hayal kırıklıgına ugradım herkes cok güzel lüks falan dedi benim doktorda izmirde baya tanınmıs hani nasıl methetti adam e haliyle beklentim çoktu.. ben birde hastanede calıstıgım için özel hastanede de devlet hastanesinde de yıllarca calıstım canım biliyorum ortamı olayları..
o yüzden ben izmirden istanbula gittim ameliyat olmaya florance nightingale'e
e oradan sonra da hastane begenemiyorum korkuyorum cunku ya ben sizlere anlatsam hastanelerin iç yüzünü şaşarsınız kızlar ya
maşallah canımcumartesi günü doktoragittim sancım filan yok hemen hemen üç kilo olmuş bebegim boyuda kırkdokuz cm filan gayet iyii dedi haziranın dokuzu onu gibi alırım eger istedigin bi tarih varsa o gün de olur dedi ve ben epidural sezeryan istiyorum dedim olur tabi dedi
olsun beya boşver temelli kalmıycan ya bu saatten sonra da hastahane bakamazsın zaten 2 gün kalıyon belki de 1 gün yeterki bebişin sağlıklı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
de hadi ben kaçtım sılam doktordan çıkınca doğru buraya uğra kaynanan sonra ya kalsın ayyyyyy çok fena uykum var ben yatıyom iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ah ben istemiyorum sezeryan ama bu benim ikinci çocugum olcak ilki sezryan olunca ikincii denemiyolar normal mecbur sezeryan bende narkoz istemiyorum epidural olsun dedim bari ilkindede günüm doldu suni sancı filan hiç açılmam olmayınca sezeryan oldum bebişimde dört kilodan fazla dogdu öyle işte
hadi yat canım. esnemekten bayılacan yazık sana..
sılacım sizin orda güneş çok şiddetli değil. yine de kullanman gerekir. çünkü güneş ışınları süzülmeden iniyo yeryüzüne. eskisi gibi değil. derin konular var anlatsanm saatler sürer. ama ben kullan derim. her iki oğluşa da.
ah ben istemiyorum sezeryan ama bu benim ikinci çocugum olcak ilki sezryan olunca ikincii denemiyolar normal mecbur sezeryan bende narkoz istemiyorum epidural olsun dedim bari ilkindede günüm doldu suni sancı filan hiç açılmam olmayınca sezeryan oldum bebişimde dört kilodan fazla dogdu öyle işte
bende almadım henüz sen ne alacaksın canım ben semabed iyi diye duymuştum ama bilmiyorum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?