2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

istanbuldaki hastaneyle kıyas olamaz burdaki hastaneler orası en güzel hatanelerden ben oraya çok yakın oturuyordum şişlide ailem hala orda ay şimdi gözümden geçdi oralar

olsun beya boşver temelli kalmıycan ya bu saatten sonra da hastahane bakamazsın zaten 2 gün kalıyon belki de 1 gün yeterki bebişin sağlıklı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gel benim dogum yapacagım hastanede yap yeni yapıldı buca kadın dogum duymuşsundur mis gibi odalarıda çok güzel ayrıca benim dr um çınarlının ortaklarından dr tahir özgüder

canım doktorum sadece kent ve çınarlı hast. ile çalısıyor..

buca kadın doğumu da biliyorum kuzenım yeni doğum yaptı orada ama ben gidip görmedim tabi..

yani şansım yok baska bir yerde :))

benim doktorda smryna tüp bebek merk. ortagı ama nafile..

hem söle doktoruna baksınlar azcık hastanelerine

inşallah canım:asigim:

de hadi ben kaçtım sılam doktordan çıkınca doğru buraya uğra kaynanan sonra ya kalsın ayyyyyy çok fena uykum var ben yatıyom iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyi geceler kızlar
hoşgeldina.s.
anlatma o zaman :roflol: tahminlerimin ötesindedi kesin akannehir akannehir
maşallah canım bebiş doğacak kıvama gelmiş. neder sezeryan istiyosun peki?

ya evet sağlıklı olalım bebeğim saglıklı olsun konfor aramam ama stres oldum ya
walla sinirden gözlerim doldu..

benim akrabalarım çok kıl hiç akraba gibi değiller sedefim çekemeyen cok sırf gösteriş yarışı yapıyorlar ve kıyaslama yapıcaklar biliyorum zaten kuduruyorlar çekemiyorlar eşimle beni

bak sen laflara şimdi biliyorum basıma gelcekleri
ya anlatsam ağzın acık kalır millet kaynanasından ceker gene benim akrabalar kaynanalardan beter.. bir de öz halamlar yane.. tabi 2 si hariç

ah ben istemiyorum sezeryan ama bu benim ikinci çocugum olcak ilki sezryan olunca ikincii denemiyolar normal mecbur sezeryan bende narkoz istemiyorum epidural olsun dedim bari ilkindede günüm doldu suni sancı filan hiç açılmam olmayınca sezeryan oldum bebişimde dört kilodan fazla dogdu öyle işte

de hadi ben kaçtım sılam doktordan çıkınca doğru buraya uğra kaynanan sonra ya kalsın ayyyyyy çok fena uykum var ben yatıyom iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hadi yat canım. esnemekten bayılacan yazık sana..

sılacım sizin orda güneş çok şiddetli değil. yine de kullanman gerekir. çünkü güneş ışınları süzülmeden iniyo yeryüzüne. eskisi gibi değil. derin konular var anlatsanm saatler sürer. ama ben kullan derim. her iki oğluşa da.

anladım canım. bazen ilk doğumda böyle aksilikler olabiliyo. ikinci doğumun en iyi yanı bu. bilinçli olarak gidiyosun. hayılısı olsun bebiş de sen de sağlıklı ol da gerisi önemli değil.

bende almadım henüz sen ne alacaksın canım ben semabed iyi diye duymuştum ama bilmiyorum genede

amin kızlar dogum zaten son anda belli oluyo kendinize ille şöyle olsun böyle olsun diye şartlandırmayın hayırlısı nasılsa öyle olsun bazen normal çok iyi oluyo bazende terslik çıkyıo herkese kolay dogumlar ben çıktım yarın boyacı gelicek temizlik filan hadi herkes kendine ve bebişine iyi baksın iyi geceler

hakkımızda hangisi hayırlısı olucaksa o olsun tabi..

zaten masallah ilki 4 kg üstü oldugu için normal doğum zor olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…