amin kızlar dogum zaten son anda belli oluyo kendinize ille şöyle olsun böyle olsun diye şartlandırmayın hayırlısı nasılsa öyle olsun bazen normal çok iyi oluyo bazende terslik çıkyıo herkese kolay dogumlar ben çıktım yarın boyacı gelicek temizlik filan hadi herkes kendine ve bebişine iyi baksın iyi geceler
sebamed ya da bübchen canım. ama güneş sütü mü spreyimi kremimi kara veremedim. aradaki fark nedir bilmiyorum ki.
valla bende bimiyorum canım aralarındaki farkı
aminben kaçıyorum kızlar göbeğim ağrıyo yatrsam rahatlarım belki size iyi sohbetler iyi geceler hepinize
leylacım yarın bebişini kucağına alacaksın allahım kolaylıklar versin yar ve yardımcın olsun canım
slmmm kızlllaaaar baya bi kaynatmışsınız bakıyorumda gecmışı okudum
Hosgeldin canimm a.s.
Sende millet cikinca geliyon kis hep mahsusmu ayarliyonn kaydirigubbakcemile3
ya evet sağlıklı olalım bebeğim saglıklı olsun konfor aramam ama stres oldum ya
walla sinirden gözlerim doldu..
benim akrabalarım çok kıl hiç akraba gibi değiller sedefim çekemeyen cok sırf gösteriş yarışı yapıyorlar ve kıyaslama yapıcaklar biliyorum zaten kuduruyorlar çekemiyorlar eşimle beni
bak sen laflara şimdi biliyorum basıma gelcekleri
ya anlatsam ağzın acık kalır millet kaynanasından ceker gene benim akrabalar kaynanalardan beter.. bir de öz halamlar yane.. tabi 2 si hariç
yok kısss eve yenı gırdım dışarda sürtmekten ancaaaaaaopuyorumnanaktan
yok kısss eve yenı gırdım dışarda sürtmekten ancaaaaaaopuyorumnanaktan
sılacım sizin orda güneş çok şiddetli değil. yine de kullanman gerekir. çünkü güneş ışınları süzülmeden iniyo yeryüzüne. eskisi gibi değil. derin konular var anlatsanm saatler sürer. ama ben kullan derim. her iki oğluşa da.
yesica gene sessiz sessiz gittiiiiiiiiiiiii
Abowwwww nerlerde gezdin kis gecenin bu saatine kadar kaydirigubbakcemile2
şenayyyyyy aklıma bir şey geldi sen bilir misin acaba kpss ile ilgi canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?