2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen de iyi bak bebişe. kendini de yorma opuyorumnanaktan

ben kaçıyorum kızlar göbeğim ağrıyo yatrsam rahatlarım belki size iyi sohbetler iyi geceler hepinize

leylacım yarın bebişini kucağına alacaksın allahım kolaylıklar versin yar ve yardımcın olsun canım

amin
tetlı rüyalar canımm opuyorumnanaktan

Kusura bakmayin kislar alt komsum geldi saclarimin kiriklari falan aldi dogumdan önce habwer vermeden ciktim o gelince ...

Canim madem icine sinmedi hastanede degistir sende baska hastaneyi begen illa ordami olmak zorunda dogumun bilmiyorumkismile

Canim bizim burda gunes dogru duzgun olmuyor zaten o yuzden de bebeklere ilk 1 sene ek d viamini hapi veriyo doktorlar hergun icmesi icin.
Hic gerek duymadim desem yeri gunes kremine mertimde gecen sene izne gidicemde aldim sadece turkiyede kullanmak icinboshayallersmile

Abowwwww nerlerde gezdin kis gecenin bu saatine kadar kaydirigubbakcemile2

kısss dun ben bunalımdaydım yaaaa eee bugunde benım kocış işten geldı dışarıda dolaştık benım oglana bıcı bıcı yaptırmak ıcın küvet legenlerden aldık bana bıkac bışey aldık ayyyyy birden kendıme geldım nedensesositosositoohhhh dünya varmış dedım sonrada canım annecime gittik (yazık kocam dıyokı annneme anne dun kızın bana sarcaktı ama ucuz atlattık valla diyooooo)megerse benım ilacım alışverişmişşşşşşşşşopuyorumnanaktanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…