amman allah korusun yaaaaakannehir
Maşallah diyeyim o zaman :1hug:
Amin canım ,hoşbuldum a.s.
Bu benim 2. ikiz hamileliğim.Diğer bebeklerimi kaybettim geçen sene 2. trimestrde..Eğer bu bebeklerim Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelirlerse ve büyütürken pes etmezsek birkaç yıl sonra bir tane daha istiyoruz eşimle..Tabi o zamanki maddi manevi şartlarımıza bağlı..Mikroenjeksiyonla hamileyim bu arada....
canım dün banada yolda yürürken felaket bir sancı girdi 3 dk sonra gecti. meger benim güzel kızım ters dönmüs kafasını rahimin kenarına sokmus o da beni sıkıstırmıs.. ama kötü bir sancıydı inş. doğum sancısı öle olmaz..
çok korkuyorum ya mart annesi olmadım ona dua ediyorum :roflol:
canım ya sabaha kadar uyuyamıyorum ne uykusu yatakta dönmeye bile zorlanıyorum ağrılarım çok fazla sabahta altıda kalkıyorum bu saate kadar duruyorum -tatlicadiarzu-haziranın en uykucu annesi. inşallah bebişlerin uykusu da sana benzer. tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
yok canım olmass :roflol:
benım anneme sımdı laf gıttı o mart annesı olmus benı dogurarak zemuszemus saka bı yana ne martı ne nısanı yaaa dur deme oyle seyler bız ya temmus ya hazıran annesı olcas ınsallah oyle dusun hepopuyorumnanaktan
canım ya sabaha kadar uyuyamıyorum ne uykusu yatakta dönmeye bile zorlanıyorum ağrılarım çok fazla sabahta altıda kalkıyorum bu saate kadar duruyorum -tatlicadiarzu-
canım sanki biraz alaylı bir olmazzzdı buu
kızlarım beni hiç yormaz teyzesi büyüğüm beşe küçüm üçe gidiyo onlarda kardeşlerinin gelmesini dört gözle bekliyorlarinşallah güzelim..
çok iyi anlıyorum. bi de iki minik kız çok yoruluyosundur canım gün içinde. allah kolaylıklar versin.
kızlarım beni hiç yormaz teyzesi büyüğüm beşe küçüm üçe gidiyo onlarda kardeşlerinin gelmesini dört gözle bekliyorlar
hayatta paylaşamammm kaydirigubbakcemile3ayyy esrammm ne düşüncelidir. ama paylaşımcı değildir :roflol:
ayşe yarın görüşürüz dediğine göre haziran annesi olmaya karar verdi kesin kaydirigubbakcemile3Ben de biraz uzanayım.Yarın görüşmek üzere ..olumunekankayizsmile
canım ya sabaha kadar uyuyamıyorum ne uykusu yatakta dönmeye bile zorlanıyorum ağrılarım çok fazla sabahta altıda kalkıyorum bu saate kadar duruyorum -tatlicadiarzu-
kızlarım beni hiç yormaz teyzesi büyüğüm beşe küçüm üçe gidiyo onlarda kardeşlerinin gelmesini dört gözle bekliyorlar
esra keşke aynı gün olsa.. biz bir iki üç dedik hamile kaldık kaydirigubbakcemile3
hayatta paylaşamammm kaydirigubbakcemile3
ayşe yarın görüşürüz dediğine göre haziran annesi olmaya karar verdi kesin kaydirigubbakcemile3
uyurken her dönüşümde uyanmak var ya ona acaip gıcığım,koca göbeğimle dönmek zor oluyor..haliyle sabaha kadar bölük pörçük oluyor uykum..3 saatte bir tuvalete kalkıyorum bir de!! alıştırma bunlar canım,bebişler doğunca uyanma sıklığımıza alışalım diye:)
bu arada hepiniz anlaşıp mı hamile kaldınız kızlar,kime baksam 29+küsur haftada:)))
bunlarda anlasmadık ama bı sonrakılerdede anlasalımda bare yıne bırlıkte gerı sayım yapalım...hihoyyyt
bu arada dun gece ıtıbarıyle ben artık kucuk bır yastıgı karnımın altına koyarak uyumaya basladım ..hakkaten etkı edıyormus..yıne sagıma soluma donerken zorlanıyorum ama yınede daha ıyı uyudum dun geceyerimseniben
aslında ben elimi ayağımı çekmiştim bebek sayfasını kapatmıştım ama kızlar çok istediler yani onların uğruna bide tekrar sil baştan gece ukusu denen bi şey olmayacak herşeyi bebeğe göre programlıyacağız bebek tutmayıda unuttuk ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim sanki ilk bebek gibi o kadar heyecan varki içimde artık günlerde azaldı bide erkek bebekler kızlara göre daha hareketli ve daha yaramaz yandık yani:tomato:allah bagıslasın hepsınıııı ...onlar dogumdan sonra ozellıkle buyuk olanı emın ol sana cok yardımcı olacaktır..benm ablam mesela benım ıkıncı annem gıbıdır aramızda 12 yas var ve annem gercekten ona cok sey borclu
aslında ben elimi ayağımı çekmiştim bebek sayfasını kapatmıştım ama kızlar çok istediler yani onların uğruna bide tekrar sil baştan gece ukusu denen bi şey olmayacak herşeyi bebeğe göre programlıyacağız bebek tutmayıda unuttuk ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim sanki ilk bebek gibi o kadar heyecan varki içimde artık günlerde azaldı bide erkek bebekler kızlara göre daha hareketli ve daha yaramaz yandık yani:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?