2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba,ben 2010 temmuz annelerindenim ama bebeklerim ikiz oldukları için ve erken doğum ihtimali olduğu için haziran sonu gibi doğumum olabilir..Arasıra sizin topiğide uğrayacağım..Herşey yolundadır inşallah..a.s.

yesica ile sen alalım yanyanadelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:

kızlarrr bişi sorcamm,mobilyaların raflarına ne sermeyi düşünüyorsunuz? yarın mobilyalarımız gelebilir belki,onu konuşuyorduk eşimle aklıma takıldı..
ölçü alıp kumaştan mı diktirsem yoksa naylon ama kumaş desenli raf örtüleri var ya ondan mı alsam bilemedim..

hiç bişey serme derim canımm

hosgeldınnn..merak etme bende hazıran annesı gorunuyorum ama temmuzdada dogum yapabılırım ..daha bellı degıl aysecım...muhtemel tarıhım 29 hazıran ..ama 15 hazıran 13 temmuz gıbı bır yelpaze var onumde :))))
allah saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasıp etsın dogru gun ve saatte...zemuszemus

Merhaba hoş geldin istediğin zaman uğrarsan seviniriz.. Keyiflidir topiğimiz Allah sağlıkla kucagına versin bebişlerini inş.

canım bende anti-örtücüyüm bu konuda bebek odasına halı bile sermeyi düşünmüyorum bırak örtüyü..

Hsbsnd nasılsın yakaladım seni )) ne zamandır gözükmüyordun

Ve diğer tüüüümmmm sessiz arkadaslara selammm

Amin inşallah,hepimize ...:Saruboceq:

bence beyaz patiska tarzı falan bısıy yap..naylona hele hıc bulasma derımm

Teşekkür ederim :1hug: Ne kadar hızlısınız kızlar..ben bir mesaj yazıncaya dek bir bakıyorum bir sürü mesaj yazılmış..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım. hepimizin ne annesi olacağımız belli değil. sağlıklı doğsunlar da haziran temmuz farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…