blacksiya benim elti 3 tanesi evde doğurdu ebe çağırdı dikişsiz hiç bişey yokguclubacismile
ben cesaret eedemem walla korkarımm
kızlarrr bişi sorcamm,mobilyaların raflarına ne sermeyi düşünüyorsunuz? yarın mobilyalarımız gelebilir belki,onu konuşuyorduk eşimle aklıma takıldı..
ölçü alıp kumaştan mı diktirsem yoksa naylon ama kumaş desenli raf örtüleri var ya ondan mı alsam bilemedim..
yesica ile sen alalım yanyanadelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:
hiç bişey serme derim canımm
Arkadaşlar merhaba,ben 2010 temmuz annelerindenim ama bebeklerim ikiz oldukları için ve erken doğum ihtimali olduğu için haziran sonu gibi doğumum olabilir..Arasıra sizin topiğide uğrayacağım..Herşey yolundadır inşallah..a.s.
Arkadaşlar merhaba,ben 2010 temmuz annelerindenim ama bebeklerim ikiz oldukları için ve erken doğum ihtimali olduğu için haziran sonu gibi doğumum olabilir..Arasıra sizin topiğide uğrayacağım..Herşey yolundadır inşallah..a.s.
kızlarrr bişi sorcamm,mobilyaların raflarına ne sermeyi düşünüyorsunuz? yarın mobilyalarımız gelebilir belki,onu konuşuyorduk eşimle aklıma takıldı..
ölçü alıp kumaştan mı diktirsem yoksa naylon ama kumaş desenli raf örtüleri var ya ondan mı alsam bilemedim..
hosgeldınnn..merak etme bende hazıran annesı gorunuyorum ama temmuzdada dogum yapabılırım ..daha bellı degıl aysecım...muhtemel tarıhım 29 hazıran ..ama 15 hazıran 13 temmuz gıbı bır yelpaze var onumde :))))
allah saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasıp etsın dogru gun ve saatte...zemuszemus
banada mı slm kıss bende sessisizim dimiolumunekankayizsmileHsbsnd nasılsın yakaladım seni)) ne zamandır gözükmüyordun
Ve diğer tüüüümmmm sessiz arkadaslara selammm
Merhaba hoş geldin istediğin zaman uğrarsan seviniriz.. Keyiflidir topiğimiz Allah sağlıkla kucagına versin bebişlerini inş.
canım bende anti-örtücüyüm bu konuda bebek odasına halı bile sermeyi düşünmüyorum bırak örtüyü..
banada mı slm kıss bende sessisizim dimiolumunekankayizsmile
Teşekkür ederim :1hug: Ne kadar hızlısınız kızlar..ben bir mesaj yazıncaya dek bir bakıyorum bir sürü mesaj yazılmış..kaydirigubbakcemile3
Amin inşallah,hepimize ...:Saruboceq:
ikiş bebişi içinde barındırmak nasıl bır duygu...bende cok ısterdım ıkız bebek sahıbı olmayı ama oglusum tek gelırım ben yanımda kımse olmasın demıs o tek basına gelıyor opuyorumnanaktan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?