canım bugun birde arkadaslarımın kötü perfonmans sergiledikleri bir günkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım. hepimizin ne annesi olacağımız belli değil. sağlıklı doğsunlar da haziran temmuz farketmez
bır gomlek utuleyıp yıne oturuyorum ben valla daha 3 bucuk gomlek utulemem lazımama tansıyonumu olcme zamanımda gelmıs aaa bıraz daha fazla kalıcam demek bu sefere :):lepi:
Hsbsnd nasılsın yakaladım seni)) ne zamandır gözükmüyordun
Ve diğer tüüüümmmm sessiz arkadaslara selammm[/QUOTE
yakalaman zor çünkü girmiyorum ben siteye fazla.Diğer arkadaşlarda sessiz değil canım.Görüşüyoruz çok şükür.Sizde iisinizdir umarım
:roflol::roflol:
yesica lafa bak Allah güldürsün seni..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Teşekkür ederim :1hug: Ne kadar hızlısınız kızlar..ben bir mesaj yazıncaya dek bir bakıyorum bir sürü mesaj yazılmış..kaydirigubbakcemile3
Maşallah diyeyim o zaman :1hug:canım bugun birde arkadaslarımın kötü perfonmans sergiledikleri bir günkaydirigubbakcemile3
Amin canım ,hoşbuldum a.s.hoşgeldin canım. hepimizin ne annesi olacağımız belli değil. sağlıklı doğsunlar da haziran temmuz farketmez
ikiş bebişi içinde barındırmak nasıl bır duygu...bende cok ısterdım ıkız bebek sahıbı olmayı ama oglusum tek gelırım ben yanımda kımse olmasın demıs o tek basına gelıyor opuyorumnanaktan ...
canım ben buraya takılmaya basladım baslayalı ne ev ne is ne baska bir sey
Esim yanda tv izliyor adam uyuyup kalıyor ben taa burdan kalktımmı fark edıp yataga gönderiyorum
ben bugünkü öyle bir sancılandım ki az kalsın nisan annesi oluyodum :roflol:
hoşgeldin ayşe,sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişlerine..
topiğimiz çok hızlıdır maşallah
ben de büyük ihtimalle mayıs annesi olacağım ama haziran fıstıklarını hayatta bırakmam..
başımızın üzerinde yerin var,sen de gel katıl ama bir topikte devam etmen takip etmen açısından daha kolay olur gibi geldi..sen gel bize katıl en iyisi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ayşe,sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişlerine..
topiğimiz çok hızlıdır maşallah
ben de büyük ihtimalle mayıs annesi olacağım ama haziran fıstıklarını hayatta bırakmam..
başımızın üzerinde yerin var,sen de gel katıl ama bir topikte devam etmen takip etmen açısından daha kolay olur gibi geldi..sen gel bize katıl en iyisi kaydirigubbakcemile3
ben bugünkü öyle bir sancılandım ki az kalsın nisan annesi oluyodum :roflol:
Ben de biraz uzanayım.Yarın görüşmek üzere ..olumunekankayizsmile
kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar benim uyku saatim geldi yarın görüşürüz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben de biraz uzanayım.Yarın görüşmek üzere ..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?