2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bır gomlek utuleyıp yıne oturuyorum ben valla daha 3 bucuk gomlek utulemem lazım ama tansıyonumu olcme zamanımda gelmıs aaa bıraz daha fazla kalıcam demek bu sefere :):lepi:

canım ben buraya takılmaya basladım baslayalı ne ev ne is ne baska bir sey

Esim yanda tv izliyor adam uyuyup kalıyor ben taa burdan kalktımmı fark edıp yataga gönderiyorum

Teşekkür ederim :1hug: Ne kadar hızlısınız kızlar..ben bir mesaj yazıncaya dek bir bakıyorum bir sürü mesaj yazılmış..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ayşe,sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişlerine..
topiğimiz çok hızlıdır maşallah
ben de büyük ihtimalle mayıs annesi olacağım ama haziran fıstıklarını hayatta bırakmam..
başımızın üzerinde yerin var,sen de gel katıl ama bir topikte devam etmen takip etmen açısından daha kolay olur gibi geldi..sen gel bize katıl en iyisi kaydirigubbakcemile3

tesekkurler canım bildiğin gibi 2 fikir alısverişi 3 cene yapıyoruz evet uzun zamandır görmuyordum seni umarım her sey yolundadır ..

canım bugun birde arkadaslarımın kötü perfonmans sergiledikleri bir gün kaydirigubbakcemile3
Maşallah diyeyim o zaman :1hug:
hoşgeldin canım. hepimizin ne annesi olacağımız belli değil. sağlıklı doğsunlar da haziran temmuz farketmez
Amin canım ,hoşbuldum a.s.

Bu benim 2. ikiz hamileliğim.Diğer bebeklerimi kaybettim geçen sene 2. trimestrde..Eğer bu bebeklerim Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelirlerse ve büyütürken pes etmezsek birkaç yıl sonra bir tane daha istiyoruz eşimle..Tabi o zamanki maddi manevi şartlarımıza bağlı..Mikroenjeksiyonla hamileyim bu arada....

canım ben buraya takılmaya basladım baslayalı ne ev ne is ne baska bir sey

Esim yanda tv izliyor adam uyuyup kalıyor ben taa burdan kalktımmı fark edıp yataga gönderiyorum

benımkı allahtan ıste su an ...yaya yaya otur kalk ıs yapıyorum gelıncede oda sanal cıftlıgıne bakıyor dıyorum ne anlıyorsun su ınternetten kaydirigubbakcemile3 benım hıc oyle kotu alıskanlıklarım yok oysa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar benim uyku saatim geldi yarın görüşürüz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben bugünkü öyle bir sancılandım ki az kalsın nisan annesi oluyodum :roflol:

canım dün banada yolda yürürken felaket bir sancı girdi 3 dk sonra gecti. meger benim güzel kızım ters dönmüs kafasını rahimin kenarına sokmus o da beni sıkıstırmıs.. ama kötü bir sancıydı inş. doğum sancısı öle olmaz..

:1hug:

ayyy esrammm ne düşüncelidir. ama paylaşımcı değildir :roflol:

Ben de biraz uzanayım.Yarın görüşmek üzere ..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…