ay kızlar agzınızın tadı nasıl benim kaç gündür hiç yok ne yesem sonradan sanki pas yalamışım gibi bi tat var ay kzımda sanki ayaklarını birbirine sürtüyor içim gacur gucur ediyor parmagınıda sıklatıyor olabilir oynuyormu acaba
pamik sende bidaki gittiginde hemşireyi çıkart çatala çok bakdın sen birazda ben bakayım de adam üç sokmuşya sen hepsini sok görsün aıcyı belki bakmaz daha merakı gider ::))))
blacsiyam canım doğum günün kutlu olsun Allah bebeğinle eşinle hayırlı uzun ömürler versin sana zemuszemus
oyyyyyyyyyyy tosunummm maşallahhhhyerım ben onuuuu ısırırım kuzucuk yaaaaa gozumuz aydın kızlarrrrrzemuszemus
senayy canımm sendemi burdaydınn hoşğeldinnnn a.s. hiç sesin çıkmıyor hayırdır bilmiyorumkismile
Kislar hastaneden canli yayina geldimm opuyorumnanaktan
Hosbuldum canim hastanenin butun yasaklarini deliyorum yakinda kovulmassam iyi.aaaaaaaaaaaaa adaşım h.g
nasılsın eren nasıl biz haberlerini alıyoruz çok mutlu oluyoruz nasıl girdin hastaneden ay nasıl geçdi dogumun
evet biran önce bütün hikayeni duymak için sabırsızlanıyorum eren nasıl seni çok yoruyormu sütün geldimi ay ne kadar soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?