2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

adaşım iyi haberlerinede seviniyoruz bu arada oglunda ne uzun dogmuş maşşalah 41 kere darısı benim kıza babasına çekerse uzun olurda bana çekerse kısa :)) baba 1.80 ben 1.60 ama öyle çok uzunda olmasın ikimizn ortası olsun yeter dimi

parmağınımı şıklatıyor :1shok: :1shok: :1shok: :roflol:

kız bi müzik açta bari kız müziksiz oyanamya başlamasın boşuna gitmesin oyunu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pamik sende bidaki gittiginde hemşireyi çıkart çatala çok bakdın sen birazda ben bakayım de adam üç sokmuşya sen hepsini sok görsün aıcyı belki bakmaz daha merakı gider ::))))

pamik sende bidaki gittiginde hemşireyi çıkart çatala çok bakdın sen birazda ben bakayım de adam üç sokmuşya sen hepsini sok görsün aıcyı belki bakmaz daha merakı gider ::))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sorma çirozunn teki zaten üflesem bayılcak aman elimde filan kalır mazallah bacaklar çırpı zaten çatala bacaklarını koyarken kırılır onun bacakları delikafadulden delikafadulden benim elimi götürmeme gerek yok delikafadulden

blacsiyam canım doğum günün kutlu olsun Allah bebeğinle eşinle hayırlı uzun ömürler versin sana zemuszemus

canım senin hala keyfin yok galiba yaa kıyamam sanaaa :teselli: :teselli: üzülme dadlummm herşey yoluna giricekk biraz sabır sadece dularımız seninle biliyosun sende bol bol dua et :Saruboceq:

kızlar geriden geliyom ama çatı muayenesinde hiç acımadı ki benim canım da. 3 barnağını sokuyo ama zaten hemen ulaşıyo o çatıya senin pozisyonundan dolayı. bu kadar nane molla olmayın. acımıyo ki

Kislar hastaneden canli yayina geldimm opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaa adaşım h.g
nasılsın eren nasıl biz haberlerini alıyoruz çok mutlu oluyoruz nasıl girdin hastaneden ay nasıl geçdi dogumun

ay nasıl heycanlandım şimdi valaha 5 gün 4 gün 1 gün derken bak üztünden 2 gün geçdi erenini alalı çok güzeldir eminim

aaaaaaaaaaaaa adaşım h.g
nasılsın eren nasıl biz haberlerini alıyoruz çok mutlu oluyoruz nasıl girdin hastaneden ay nasıl geçdi dogumun
Hosbuldum canim hastanenin butun yasaklarini deliyorum yakinda kovulmassam iyi.
Dogumum cok iyiydi bugun sadece biraz dikis agrim var onuda agri kesici alarak kesiyorum.
Dun aksam ayagada kalktim yavas yavas tam olarak yuruyemesemde islerimi gorucek kadar kalkiyorum sukur.
Erenimde uyuyo simdi cok guzel bi duygu rabbim hepinize nasip etsin canlarimm :Saruboceq:

EN kisa zamanda elime bi kagit kalem alip dogum hikayemi bastan asagiya yazicam canlarim.
Biliyorum merak ediyosunuz nasi gecti spinal anesteziyle sezeryan hakkinda istediginiz herseyi sorabilirsiniz.
Cok rahatti bi daha olsam bidaha spinal anestezi olurumm diyebilirim.

evet biran önce bütün hikayeni duymak için sabırsızlanıyorum eren nasıl seni çok yoruyormu sütün geldimi ay ne kadar soru sordum

evet biran önce bütün hikayeni duymak için sabırsızlanıyorum eren nasıl seni çok yoruyormu sütün geldimi ay ne kadar soru sordum

Eren iyi canim yanliz sutum koyu olmadigi icin doymuyor ve surekli emmek istiyor surekli emdigi icin sanirim goguslerim yara olmaya basladi cok acio emerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…