kızım yalanmı sölicezz canım yandı diyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmem artık tabiş benim doktorum erkekti kalındı parmakları kadının belki narindirde senin acımaz hem öle 2 parmak sokmuyor 3 parmağını birden sokuyor bide içinde açıp kapıyor elini esnekliğinemi bakıyor artık nedir öle kolay değil yani hem koçişle yapılan şeyle ne kıyaslıyosun kızım o anda insan kendini bırakamıyırkiş kaydirigubbakcemile3 salamıyosun kendini kasıyosun bide istem dışı birden 3 parmak giriyor kolayamı yawwwww kaydirigubbakcemile3 altı üstü iki parmakmış sanki ucundan sokup çıkarıyo baya içlerde keşif turlarına çıkıyor adamyaa kaydirigubbakcemile3
ay canım çok sevindim ben de sandım seninde doğum başladı o akıntı neymiş peki bacaklarına kadar ıslatan , ve bende cumartesi çatı muayenesine girecem korkuyodum demekki canım çok acıyacakn offffffffffffffffmafoldumben
ya bilmiyorumm gokkuluk benim çok yandı canım ama herkezde aynı lucak diye bişey yok sanırım benim rahim dar anlamadım gitti bilmiyorumkismile yoksa tutardım kendimi zaten bağırdım derken öle çok değil canım ayyyy ayptım kaydirigubbakcemile3 bacaklarımı ıslatan sıvı akıntıymış nasıl akıntıysa artık o syun olması için bir bardağı dolduracak kdar sıvıgelmesiymiş ....
sen yine dikkatli ol bu haftalarda gelebilir olmıcak diye bişey yok diyor dokyor herşeye hazırlıkllı olmak lazımmışm ama benim zilli heüz girmemiş tam doğum kanalına
ne arıyoki derinlerde valla 3 senedir evliyim daha derinlerde kocam bişey bulamadı yani ayy neyse ben bişey demeyeyim başıma ne gelir bilmiyorum senağlama
ay allah yardımcımız olsun ne zor iş bu doğum gün yaklaştıkça daha çok korkuyorum peki senin doğum tarihi belli oldumu
Alemsiniz bayanlar yaa. Çok güldürdünüz. Allah iyiliğinizi versin inşallah.D
:asigim:black canım benim güzel yavrumun güzel anneciği iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin.
annene de teşekkür ediyorum bitanem onu da kutluyorum iyi ki seni hayata getirmişa.s.
bir teşekkür de hayata iyi ki bizi karşılaştırmış :1rolleyes:
slm black dogum günün kutlu olsun pamik senin haberlerinede sevindim adam canını yakmış ama olsun kurtuluş yok keşke zevk almaya baksaydın kaydirigubbakcemile3 haccepsut sanada geçmiş olsun inşallah öenmli deyildir öyle olsa bile kilosu iyi dünyaya gelince sen ona çok ii bakarsın yakalar arkadaşlarını
çokkkk teşekkürler canım benim bu sene kızımdan sonra en büyük hediye siz oldunuz bana bütün samimiyetimle söylüyorummm sizi cokkk sefiyorummm bu sene tek dileğim Allahım nerde hamiş varsa Allahım sağlıkla kucaklarımıza vermeyi sağlıkla doğum yapmayı nasip etsinnnnn
e bir de sizlerle yüzyüze tanışmayı çokkkkk isterimmmbu da 2 olsun .))
güzel anneler,günaydınnn
günü güzel haberlerle açıyorummmopuyorumnanaktan
ama önce herkes maşallah desin
sılam bugun yavaş yavaş kalkıp işlerini görebiliyormuş ,gayet iyilermiş çok şükür..
bir kocaman maşallah da erenimiz için istiyorum,allahım esirgesinn:Saruboceq:
3710gr ve 54.5 cm kuzucuğumuzdoğum saati de 08:34
hee yazmadan gitmiycem. pamik doktorun amma kıvırmış. resmen tekrar muayene etmek için yuvarlak cevaplar vermiş. yok daha belli olmaz şöyle böyle:)))))
neyse şaka bunlar tabi. ama o parmaklarla bi daha karşılaşacan haberin olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?