2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne arıyoki derinlerde valla 3 senedir evliyim daha derinlerde kocam bişey bulamadı yani ayy neyse ben bişey demeyeyim başıma ne gelir bilmiyorum senağlama

ya bilmiyorumm gokkuluk benim çok yandı canım ama herkezde aynı lucak diye bişey yok sanırım benim rahim dar anlamadım gitti bilmiyorumkismile yoksa tutardım kendimi zaten bağırdım derken öle çok değil canım ayyyy ayptım kaydirigubbakcemile3 bacaklarımı ıslatan sıvı akıntıymış nasıl akıntıysa artık o syun olması için bir bardağı dolduracak kdar sıvıgelmesiymiş ....
sen yine dikkatli ol bu haftalarda gelebilir olmıcak diye bişey yok diyor dokyor herşeye hazırlıkllı olmak lazımmışm ama benim zilli heüz girmemiş tam doğum kanalına

ay allah yardımcımız olsun ne zor iş bu doğum gün yaklaştıkça daha çok korkuyorum peki senin doğum tarihi belli oldumu

:asigim:black canım benim güzel yavrumun güzel anneciği iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin.
annene de teşekkür ediyorum bitanem onu da kutluyorum iyi ki seni hayata getirmişa.s.
bir teşekkür de hayata iyi ki bizi karşılaştırmış :1rolleyes:

ne arıyoki derinlerde valla 3 senedir evliyim daha derinlerde kocam bişey bulamadı yani ayy neyse ben bişey demeyeyim başıma ne gelir bilmiyorum senağlama

Senide görcez kuzummm senide görcezzzzz kötükedihüso klava:
bende nerden sorduysam çocuk kanala girdimi diyee kanalamı baktı acaba çocuk girdimi diye ondanmı çok soktu aanlamadım bilmiyorumkismile dedim heralde
doktor doğuma başladı tutup çocuğun kafasından çıkarıcak heraşde dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 derinlerde ne arıcak baaşka çocuğun kafasını arıyodu heralde aklinialirimsmile

Bana çok mana verdin bakalım senin nasıl olucak :jeyyar:

bide sen 3 senelik evliyim diyosun kızım ben daha taze gelinimm eskimedimm senin kadar alışmamış demekki derinlere benimki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şakabi yana benim rahim de dar olabilir kızlar siz korkmayın inşallah sizin ii geçer

Son düzenleme:
kızlar öperim sizi. bebeğin mobilyasının tamir işleri vardı adamlar bi ay sonra ancak gelebiliyolar çok şükür. gidip bakıyım nereleri delecekler:))

ay allah yardımcımız olsun ne zor iş bu doğum gün yaklaştıkça daha çok korkuyorum peki senin doğum tarihi belli oldumu

aminn canım aminnnn :Saruboceq: doğum belli değğil kanala girmemiş henüz bbeiş yani yerinden memun anlıyacağın boshayallersmile ne zaman kanala doğru ilerlerse ozman haziranın 5de 9 .ayım doluyor geri kalan süre 10 günlük doğuma bekleme süreci olucak zaten 2 hafta kadar var yani doğuma daha benim

hee yazmadan gitmiycem. pamik doktorun amma kıvırmış. resmen tekrar muayene etmek için yuvarlak cevaplar vermiş. yok daha belli olmaz şöyle böyle:)))))
neyse şaka bunlar tabi. ama o parmaklarla bi daha karşılaşacan haberin olsun:)))

slm black dogum günün kutlu olsun pamik senin haberlerinede sevindim adam canını yakmış ama olsun kurtuluş yok keşke zevk almaya baksaydın kaydirigubbakcemile3 haccepsut sanada geçmiş olsun inşallah öenmli deyildir öyle olsa bile kilosu iyi dünyaya gelince sen ona çok ii bakarsın yakalar arkadaşlarını

ay bide kızlar ne güldüm ordaa çatala oturdum neyse doktor demezmi ıkınn filan dedim ne oluyorrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu adam beni doğurtmayamı çalışıyor nedir
eyvahj dedim sabahki gelen sıvı suyum heralde ondan ıokın diyor bu adam bana ya bişey yokken nasıl ıkınayım kaydirigubbakcemile3 neye baktı anlamdım baya bi ıkındım ıkındım sonra gelen sıvı suyun değil akıntı dedi ıkınma ile suyum geliyse geri kalan sudamı dışarıya çıkıyor ondamaı baktı anlamadım o anda bidaha gelirmi filan diye ya çok komik geliyor böle şeyler hiç yaşamadıpım için çataldan bi iniyorum ben kıpkrımızı bilmiyorumkismile hele o yandaki hemşiresine sinir oluyorum o niye bakıyosa zaten iki çift göz yeterince rahatsız ediyor insanı bide gelip bişey yapıyormış gibi oda bakıyor :umursamaz: bi gün dicem hayırdır sen nereye bakıypsun sırnaşık şey istersen doktor kalksın sen otur incele sırnaşık şey

çokkkk teşekkürler canım benim bu sene kızımdan sonra en büyük hediye siz oldunuz bana bütün samimiyetimle söylüyorummm sizi cokkk sefiyorummm bu sene tek dileğim Allahım nerde hamiş varsa Allahım sağlıkla kucaklarımıza vermeyi sağlıkla doğum yapmayı nasip etsinnnnn
e bir de sizlerle yüzyüze tanışmayı çokkkkk isterimmm bu da 2 olsun .))

:roflol: :roflol: :roflol: ayy slıammmm ne güldürdün kız beni bak onu düşünmemiştim bidahakine akışına bırakayım herşeyi bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adam sonra daha kötü bi manzara ile karşılaşmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy kızlarrr gobişlerimzdebn önümüzü göremiyoruz doğruduk doğuracaz ama neşemizdend bişey kaybetmiyoruz ya iiki varsınız yoksa kiminle böle geyil yapılır düşünsenizya eşinizle böle geyikler yaptığınızı adam şok :1shok: kaydirigubbakcemile3

Doğum günün kutlu olsun ttalım nice senelere miniğinle beraber kutlarsın inşallah a.s.

oyyyyyyyyyyy tosunummm maşallahhhhyerım ben onuuuu ısırırım kuzucuk yaaaaa gozumuz aydın kızlarrrrrzemuszemus

ay kızlar agzınızın tadı nasıl benim kaç gündür hiç yok ne yesem sonradan sanki pas yalamışım gibi bi tat var ay kzımda sanki ayaklarını birbirine sürtüyor içim gacur gucur ediyor parmagınıda sıklatıyor olabilir oynuyormu acaba

:roflol: :roflol: :roflol: kızlar süpersiniz ya nerden buluyorsunuz bu espirileri yaa :roflol: sorma yaaa bidaha bakıcak bu adam galiba haftda bir gel diyor haftada bire bana böle bakarsa bende kendi parmaklarımı gözüne sokarım onun çok canımı acıttırsa bu ne yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen zahmet etme ben bakarım senin o koca parmakların canımı acıtıyor diyim yada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…