2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya krem mırem bahane herkesinki oluyor bence yara ama senmi demişdin dr un sadece ucunu verme gerçi insana söylemek kolay basımıza gelince biz ne yapacaz acaba

canım dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle bır omur mutlu yıllara...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.zemuszemus

ya krem mırem bahane herkesinki oluyor bence yara ama senmi demişdin dr un sadece ucunu verme gerçi insana söylemek kolay basımıza gelince biz ne yapacaz acaba

krem hala suruyorum ama gercekten bahanee canim.
Ucundan tutabiliyo sadece agzi cok kucuk deniyorum ama alamiyo hepsini agzina zaten emdigine sukrediyorum napim artik aciya aciya emzircem canim
Ben cikiyorum uzanmam lazim biraz öpüyorum hepinizi.

okudum kontrolun ıyı gecmış ama parmak olayı bıraz kotuuuu olmuş kıyamam olsun artık ne yapcaz dayancaz demı arkadaşııım bende onumuzdekı hafta parmaklancammm aışcazzzz artııııkkk:lepi:

Kontrolden geldim ama hala şaşkınım.
Ağrılarımı söyledim dra şaşırdı.
Nst de sancı çıktığını söledi.Alttan muayenede de rahimde incelme başlamış dedi.Ölçümde biraz problemliydi.
Bilgisayar değişikti,zorlandı.Bi daha ölçtü bebek 0 gr almış resmen olabilirmiya.
Ben zor tuttum kendimi salya sümük eve gelene kadar. Eşim sevdiğim şeyler yapıo uğraşıo.
Ama bende moral hala 0.Bileemiyorum...
Bu arada bu yalancı sancılar incelmeye,inceleme de açılmaya yardımcıymış...
Korku sardı...

amanııınn sılam delmiş yasakları gelmiş ama ben kaçırdımm

allahıma çok şükür nete girebilecek kadar iyi olması demek tamamdır bu iş demek

maşallah sılama maşallah erenime

darısı sıradakilerin başına..

pamuğum iyi haberlerine sevindim,geçmişi çok okuyamadım ama anlaşılan senin kuzucuk içerde rahat daha:)
hayalcim usg takiplerini hep aynı cihazla yapılırsa böyle bi fark çıkmaz,cihazdandır..
mümkün değil hiç kilo almaması,sıkma sakın canını..

meme ucu için haftalar önceden kreme başladım ama yine de yara oldu..
tecrübesizlikten emzirme sonrası hemen kapatıyordum meğer kurumadan kapatmamak lazımmış,kendi sütümüz tedavi ediciymiş..bikaç günde geçiyor..

selam kızlar öğleden sonra uyuz net gitti modem çalışıyo ama netten tık yok pamiğim güzel haberlerine sevindim hep güzel haberler vererek doğum yaparsın canım haccepsut canım yaa tam sana selam veriyodum ki net gitti canım kusura bakma olur mu yesica gözüm seni aradı durdu bugün nerdeydin günboyu blackcim sana da çok güzel dualar ettim söyledim yazdım ama uyuz net gitti elimde kalıcaktı pc , rabbim den niyazım sen ve eşinle çocuklarınlaa anneleriniz ve babalarınızla hayırlı uzun ömür versin bütün mutluluklar sizinle olsun hergünün birbirinden güzel geçsin öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HTML:
sılaam yaa sana ulaşamıyorum arıyoum ama yok olmuyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayalcim bence herşey yolunda gidecek merak etme canım bir doğsun sen onu besleyip sütünle kilo sunu toparlarsın canım. benim kızımda 2 hafta önde giderken şimdi haftasına uygun oldu hatta benim kızında kilosunda bir aksilik oldu ama anlamadım bir ara 15 gün boyunca hiç kilo almamış gözüktü anlamadım bende kafam karıştı ama asıl kiloları doğunca görücez. yarın ir gir akalım ultrasona güzel haerlerle gelirsin inşallah kendinide kasıp üzüp bebişimizide üzme strese sokma canım

ya kızlar benim bir ara çatlamalarım olmuştu ama bu hafta iyice arttı göbeğime kadar geldi heryerim kıpkırmızı damar damar oldu kaşınıyoda uyuz gibi oldum sanırım kaşıdıkçada daha çok çatladıııı bir görseniz korkarsınız haamafoldumbenmafoldumben

mrb sedef mrb kızlar nasılsınız

sedefle karşılamadım dün den berii. sedefffffffff huuu canımm nerdesinn???

Eren iyi canim yanliz sutum koyu olmadigi icin doymuyor ve surekli emmek istiyor surekli emdigi icin sanirim goguslerim yara olmaya basladi cok acio emerken.

aramıza hoşgeldiiiin kaşıdıkça çoğalır krem kullan kaşımamaya çalışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyy bu aralar edit özürlü oldumaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…