2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çizelgede bildiğim kadarıyla Aşagıya doğru çizgiler varsa o iyi değilmiş ben bir baktım hep aşağı çizgiler var doktorum dediki saflasma :) onlar yukarıya doğru çıkan çizgilerin eğimleri :)))

kasılmalarda gizli kasılmalar varsa da gösteriyormus ama altında bir yerde ayrıca bir grafik olması lazımmıs yoksa dert etme yok kasılman falan oğlusum mutlu yerinde .d

daha vakit var. okula göndermiycez nasılsa evlenirken kimlik çıkar. bi isim uydururuz nasılsa:roflol:
çatı deme yaff

daha vakit var. okula göndermiycez nasılsa evlenirken kimlik çıkar. bi isim uydururuz nasılsa:roflol:
çatı deme yaff

Tabe senin belli için rahat ne yapayım kocis atak yaptı son ay isim değiştirip duruyo sonrada benim kafamı karıstırıyooooorr

bi de demezmi benimki sadece fikir son karar senin eeeeee benim kafa bulandı onu ne yapcaz?
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

of yesica ya bu adam catı muayenesinde elini falan sokmuyordur demi oraya buraya tekmeyi yer walla yüzünün ortasına :roflol:

EVET BU TABLOYA GÖRE 200 GREKSİK ama canım kiloya takılmıyorum aslen küçük olcağını tahmin ediyordum belliydi yani gelişim geriliği olup kapanan arkadaşlarda var işte umutlandıran bebeğim çok hareketli doktor bu iyi işte dedi günde 10-15 defa hareket etmeli dedi benim sıpa 4 saatte 10 defa oynadı bile :)) ciddi bişey olmasında kilo sorun değil ben beslerim kuzumu

eyvahedigeldismile Ayy benimde yarın çatı muayenem var tırstım valla. Bakalım benimki nasıl geçicek
hepimiz aynı durumu tadacaz. gelince ayrıntılı olarak anlat lütfen. belki sorunsuz geçer de biz de rahat oluruz:))
oooo bu takvimde de benim cadı 500 gr eksik daha zilliiiiiii

çıkınca çok yesin ne yapayım DD sıpa

bir de ultrasonların kg tahmini 300 gr eksik yada fazla olabiliyormus kızlar takmayın bence
eksik falan değil adamı hasta etmeyin delikafadulden
bu arada baksanıza erenime. anası tıfıl diyodu. nispet yapar gibi geldi maşallah kuzuma
inş. güzel geçer ..

bize de anlat ama sonra nasıl oluyor neler oluyr hazırlıklı gidelim DDDD

inşallah güzel geer.. başarılar:roflol:

çok sevindim canım hadi hayırlısı şimdi normal doğum olcak değilmi senin netleştimi

hmm sağol canım. dert etmiyom biz bu rahatlıkla bebeleri derede bile doğururuz :roflol:
ama yani bu çizgi meselesinde dokyora hayran kaldım. bi ara konuşuruz. aklıma neler geldi. yazsam ifade edemem öldüm gülmekten. ama şöyle düşün bu çizgilerin dümdüz olduğunu maşallah hep 130 mu diycektik. çizgi inmeden nası çıkacak demi ya :roflol: eğim dediği de o birleştirme çizgileti. bilidiğin hipotenüs:roflol:

Allahım öldürcen sen bir gün benii hahahayyyyyyy

hee hipotenüs.. :))))))))

senin kontrolün ne zamandı 2 günde ben mi kaçırdım en sonuncusu gecen değilmiydi durrrrr bakalım ben yokken neler oldu yaaafffff

ayy bi de öyle bişeyi derler sonra da sen bilirsin derler. ben zaten çok karasızım. bi de öyle deyince hepten karışırım kafamçokkarıştı

artık o senin yeteneğine bağlı çatın çokk genişse ölçebilmek için ayağını bile kullanabilir :roflol:
biliyorum ifade hoş değil ama parmağıyla yapıyomuş:))-tatlicadiarzu-
maşallah canım. hareketli olması süper işte. bak ne açıklar kapatır yavrum. sen stres yapma yeter. yarını bekle. aynı şeyi derse izlemeniz gereken yolu öğren ve gerekirse başka bi doktorla da görüş.

bayanlar ben birazdan çıkarimm süsleneyim koca göbüşümle malum kociş bugun bir yere götürür beni eşşek değil ya D : D

yaaaa ne parmagı yaaa şartmı bu oooooo ne bu böyle ellenmedik yerimiz kalmadı çekmediğimiz şey kalmadı walla anaların hakkı ödenmez dedikleri kadar varmıs aaaaaa zaten buzağı gibi nefes nefese kalmaya başladımmmmmm

Allahım öldürcen sen bir gün benii hahahayyyyyyy

hee hipotenüs.. :))))))))

senin kontrolün ne zamandı 2 günde ben mi kaçırdım en sonuncusu gecen değilmiydi durrrrr bakalım ben yokken neler oldu yaaafffff

ben de nasıl özledim seni.olumunekankayizsmile

benimki haftaya canım. en son kontrolüm senin bir önceki kontrolünden bi gün önceydi. -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı ayy cümleyi anlarsan sana pekiyi verecem :roflol:

:roflol: ayy bayılacam bu ne ya.

aaaaa ben yoktum o zaman...

senin bir önceki kontrolün benim bir önceki kontrolümün oldugu o gün de bilgisayarımın bozuldugu gündü.. :) hadi bakalım sen buyur anlaaa

e benim ondan haberim yok güzelim kg si boyu posu kaç yakısıklımın aaaaaa aşk olsun ben senin bu hafta biliyordum o gün sadece nst var biliyordum senin

hey allahım çok havamda değilim yoksa varya size neler derdim ha delikafadulden ulaan altı üstü iki parmak be siz kocalarınızla ne yapıyodunuz şimdiye dek pardon tövbe tövbe benim doktorum bayan nazik parmaklarıyla yapar artık :roflol::dilcikar:

çok sevindim canım hadi hayırlısı şimdi normal doğum olcak değilmi senin netleştimi

Şunada herşey normal gözüküyor dedi doktor çatılarım darmı genişmi diye sorduğumda ise bebek henüz tam doğum kanalıda girmemiş haliyle tam baskı yok şuanda o bölgede o yüzden şuanlık bişey sölemeyemem ama büyük ihtimaal normal olucak diyorum ben bi sorun gözükmüyor şimdlik diyor doktorumuz bakalım hayırlısı ne ise o olsun
epidurali sordum nasıl tavsiye ediyormusunuz diye kesnlikle dedi ama doğum hakkında yine öle uzun uzun konuşmadı :umursamaz: herşye normal gözküyor bakıcaz bakıcaz diyip duruyorr bu arada kızlar korkutmak gibi olmasın ama çatı muaynesnde benim hakketten canım yandı ya bilmiyorumkismile bastım çığlığı ayyyy diye kaydirigubbakcemile3 doğumda napçam bilmem yani sanki doktor bebeğin kafasını alıp çıkarcak sandım okdar derinlere sokru parmağını bilmiyorumkismile akannehir neyseki fazla uzun sürmedi aklinialirimsmile yoksa çataldan indircektim adamın kafasına ayağımı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebişte kendini göstermedi yine çok flu sadece dıudaklarnı seçebildim dudakları bana benziyor sanki kaydirigubbakcemile3

kızım yalanmı sölicezz canım yandı diyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmem artık tabiş benim doktorum erkekti kalındı parmakları kadının belki narindirde senin acımaz hem öle 2 parmak sokmuyor 3 parmağını birden sokuyor bide içinde açıp kapıyor elini esnekliğinemi bakıyor artık nedir öle kolay değil yani hem koçişle yapılan şeyle ne kıyaslıyosun kızım o anda insan kendini bırakamıyırkiş kaydirigubbakcemile3 salamıyosun kendini kasıyosun bide istem dışı birden 3 parmak giriyor kolayamı yawwwww kaydirigubbakcemile3 altı üstü iki parmakmış sanki ucundan sokup çıkarıyo baya içlerde keşif turlarına çıkıyor adamyaa kaydirigubbakcemile3

anam sizin işiniz zor galiba iki parmakta figan etmişsiniz :roflol::roflol::roflol: benim cadınında yüzünü çekip verdi doktor burnu bana benziyo sanırsam yanlız dudakları çıkaramadım ya ikimizin dudaklarıda küçük ama bu veledinki kime çekmiş bildiğin yandan zenci dudaklı ya :roflol::roflol:

ay canım çok sevindim ben de sandım seninde doğum başladı o akıntı neymiş peki bacaklarına kadar ıslatan , ve bende cumartesi çatı muayenesine girecem korkuyodum demekki canım çok acıyacakn offffffffffffffffmafoldumben

ben sordum annemin .çatısı darmış biraz hani anneme çekersem diye eyvahedigeldismile
ama çatı muayenesi falan değil doktor doğumda söylemiş ona. buna rağmen kolay doğudum diyo:)
şimdi anneme çatı muayenesi yapmadılar ben hakkını ödeyebilirim de mi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…