beeendeee sedef beklıom nezaman catlıcammmm gııııııı amaaannn oglum ıcın deger hıcteeeeeee takmıoooomzemuszemuszemuszemuszemuszemus
lmaz: lmaz:
uyuyamazzzsııııııııııınnnnlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz::1no2::1no2::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kız bende yemek işinden zevk alıyom bi ara yemek sitelerinden kendimi alamıyodum elimde marifetlicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüturkbayragimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
ayyyyyy sefamızzz olsuuuun nazar degmesın arkadasıma maşallahhhh ben yemek ozellıklede hamur işi yapınca herşeyıııııı unutuyooooommmmm kocayıııııııııı bıleeeeeeeeeeesırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldensositosositosositosositosositososito
mırmırlama mırmırlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmeyııııııııııııım yanında cadııııııııııııııııııııııııııılmaz: lmaz:
senide görücem kız bebişin doğunca bende 2 tane var oğlumdan kurtuldum kızım çıktı gece arada uyanıyo emmek için sıcakta var tebi sabahın jöründe uyanıyom saat 8 olmadan mutlaka ayaktayım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oyyyy oyyyyy oyyyyy kıyamam bennnn ayyyy dur kızzzz benımkı belkııııı sakın olurrrr eyvahedigeldismile(sanmıyorum ama)valla haklısın sedef allahtan benım koca 2 gun evde de ozaman bende bıraz kestırırım artık vardıyalııııııııeyvahedigeldismile
bende kııız oktay usta olucam yakında bişey yapiim hemen tarif isterler şaka yapmıyom kız valla:kedi::kedi::kedi:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız benimkide sakin ama boğazı durmuyo maaşallah ayda bi kilo alıyo hem emecek hem sıcak tek çare bol bol banyo hehe görücem seni bakalım o zaman güzel hberler ver emi uyudum yattım diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayyyyyy sucuk gibi oldum duş alıp yatıcam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
iyyyyiiii hadi izin verdım gıdebıırsııııınnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenn
öptüm canm iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben geldim kızlaaar kimse beni özlemiyo muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?