2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beeendeee sedef beklıom nezaman catlıcammmm gııııııı amaaannn oglum ıcın deger hıcteeeeeee takmıoooomzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız bazıları hiç çatlamıyomuş ki inşaallah çatlamazsositosositosositosositosositosositosositososito

lmaz:lmaz:

uyuyamazzzsııııııııııınnnnlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::1no2::1no2::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüturkbayragimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kız bende yemek işinden zevk alıyom bi ara yemek sitelerinden kendimi alamıyodum elimde marifetli cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ayyyyyy sefamızzz olsuuuun nazar degmesın arkadasıma maşallahhhh ben yemek ozellıklede hamur işi yapınca herşeyıııııı unutuyooooommmmm kocayıııııııııı bıleeeeeeeeeeesırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldensositosositosositosositosositososito

mırmırlama mırmırlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmeyııııııııııııım yanında cadııııııııııııııııııııııııııılmaz:lmaz:

senide görücem kız bebişin doğunca bende 2 tane var oğlumdan kurtuldum kızım çıktı gece arada uyanıyo emmek için sıcakta var tebi sabahın jöründe uyanıyom saat 8 olmadan mutlaka ayaktayım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bende kııız oktay usta olucam yakında bişey yapiim hemen tarif isterler şaka yapmıyom kız valla:kedi::kedi::kedi:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

mırmırlama mırmırlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmeyııııııııııııım yanında cadııııııııııııııııııııııııııılmaz:lmaz:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

oyyyy oyyyyy oyyyyy kıyamam bennnn ayyyy dur kızzzz benımkı belkııııı sakın olurrrr eyvahedigeldismile(sanmıyorum ama)valla haklısın sedef allahtan benım koca 2 gun evde de ozaman bende bıraz kestırırım artık vardıyalııııııııeyvahedigeldismile

kız benimkide sakin ama boğazı durmuyo maaşallah ayda bi kilo alıyo hem emecek hem sıcak tek çare bol bol banyo hehe görücem seni bakalım o zaman güzel hberler ver emi uyudum yattım diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyy sucuk gibi oldum duş alıp yatıcam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayyyyy ınsallah ama bılıom kısıııım benım kucuk kardesımde hıc uyutmazdı bızı bıraz alışıgım cok aglardıııı:bbo:benneyaptımkibenneyaptımki

ne biliyim alınganım bu ara galiba biraz kaç gündür geliyorum atlıyorum lafa sanki ben gelince herkes gidiyomuş gibi oluyo bunalıma girdim iyice sınavlarım başlıyo yine haziranın 7 sinde 17 si doğum tarihi diyo doktor. bilmiyorum ne olacak. sabahları yataktan kalkamıyorum ellerim ayaklarım kopucak gibi ağrıyo moralim bozuk geziyorum bu ağrılar yüzünden. bu saat oldu hala kasıklarım ellerim ayaklarım felaket ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…