2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 saat önce bakindim bakindim kimse yok bende ciktim az isim vardi onu yaptim geldim geldimde de kimseyi bulamasaydim özelden sopalicaktim hepinizi :roflol:

Demekkiben cikmisim sen gelmissin canim kaydirigubbakcemile5

sempatiksalakcinni evet öyle olmuş

bugünlere şükür iyi diyelim iyi olsun günler azaldıkça insanı heyecan basıyo bide şu ağrılarımız olmasamirmirmirmir

Off agri demeyin bana yarim saat is yapiyom 2 saat oturunca anca geciyo nolcam bilmiyom böyle bide tasinma derdi varr kafayi yicem ya napcami sasirdimm :1no2:
Haziran basinda dogum yapip haziran sonunda tasinmamlazim allahim yardimcim olsun yeni dogmus bebekle nasi becerceksem.Kimsemde yokki yardimci olcakk senağlama

Sonsuz Hayal biz seninle de basa bas gidiyoruz SAT 'a göre..

benim tickerda 1 gün fazla..

hayırlı olsun canımm zemuszemus[/QUOTE]

:1hug: çok teşekkürler,darısı sıradakilerin başına:)

Esram hayirli olsun canim mobilyalariniz insallah saglikla buyur bebisim icinde a.s.
Gercektende zaman hizla geciyo benim buyuk oglan 3 bucuk oldu nerdeyse ama daha dun gibi hamilelik anlarimm boshayallersmile

:1hug: aminn,iinşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarımızz..

3,5 sene hızla geçtiyse,göz açıp kapayana kadar doğururuz :))
allahım ikisini de bağışlasın sana..

Kizlar isin kotu tarafida 5 inci ayin sonunda benim internet baglantim gidiyo tasincam icin iptal ettiriyorum.Ben ne kendi dogumumju haber verebilcem size nede sizlerin dogumunu ögrenebilcem herhalde bilmiyorumkismile
Ama insallah bi yolunu bulur girerim ya siteye aklim sizde kalcak hep yoksa :kedi:

evet ya ben ilk bebişim 4 aylıktı. taşınmak durumunda kalmıştık.çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun.elinde olsada taşınmasan bi şekilde ama................mafoldumben

oooh saçlarım çok güzel oldu çatlayın da patlayın

bayanssulusmile Bide kokulan biraz mis gibi kok esinee bayanssulusmile

Hem niye catlayalim kiz her hamile pasakli degilmis dicek iste seni görenler guzel hamillerin gururu alatariell :lepi:

hiç dert etme canım,allah verir kolaylığını..
ayrıca telefon diye birşey var,mesaj var
yeter ki haberleşmek isteyelim olumunekankayizsmile

yaaa taşınmanın sırasımı şimdi kim önce doğurmuş sen mi ben mi?nası haberimiz olacak:1no2:

evet ya ben ilk bebişim 4 aylıktı. taşınmak durumunda kalmıştık.çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun.elinde olsada taşınmasan bi şekilde ama................mafoldumben

Malesef canim mecburum 6 inci ayin sonunda tasinmaya.Esim baska bi sehirde 7 inci ayda ise basliyo cunki.Burdan gidip gelmesi imkansiz 2 bucuk saat fark var arada bilmiyorumkismile

saçlar normalde de güzel oluncaaaişte böyle oluyoooo şaka şakaaa

kız benimsaçlarım cadı gibi oluyo hep. ondan artık elim alıştı. bakma aslında saçlarım uzun da göbeğime kadar

göbeğine kadar olan güzel saçların koca göbüşünü örtebiliyor mu bari kaydirigubbakcemile3

Malesef canim mecburum 6 inci ayin sonunda tasinmaya.Esim baska bi sehirde 7 inci ayda ise basliyo cunki.Burdan gidip gelmesi imkansiz 2 bucuk saat fark var arada bilmiyorumkismile
doğumdan sonramı taşınacaksın biraz zor olacak senin için:jeyyar::bbo:

bak üzüldüm şimdi

inş. bir yolunu bulursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…