Ben 1 saat önce bakindim bakindim kimse yok bende ciktim az isim vardi onu yaptim geldim geldimde de kimseyi bulamasaydim özelden sopalicaktim hepinizi :roflol:
Demekkiben cikmisim sen gelmissin canim kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin yine resmini değiştirmişsinn sempatiksalakcinni
bugünlere şükür iyi diyelim iyi olsun günler azaldıkça insanı heyecan basıyo bide şu ağrılarımız olmasamirmirmirmir
Esram hayirli olsun canim mobilyalariniz insallah saglikla buyur bebisim icinde a.s.
Gercektende zaman hizla geciyo benim buyuk oglan 3 bucuk oldu nerdeyse ama daha dun gibi hamilelik anlarimm boshayallersmile
oooh saçlarım çok güzel oldu çatlayın da patlayın
Off agri demeyin bana yarim saat is yapiyom 2 saat oturunca anca geciyo nolcam bilmiyom böyle bide tasinma derdi varr kafayi yicem ya napcami sasirdimm :1no2:
Haziran basinda dogum yapip haziran sonunda tasinmamlazim allahim yardimcim olsun yeni dogmus bebekle nasi becerceksem.Kimsemde yokki yardimci olcakk senağlama
Sonsuz Hayal biz seninle de basa bas gidiyoruz SAT 'a göre..
benim tickerda 1 gün fazla..
bayanssulusmile Bide kokulan biraz mis gibi kok esinee bayanssulusmile
Hem niye catlayalim kiz her hamile pasakli degilmis dicek iste seni görenler guzel hamillerin gururu alatariell :lepi:
Kizlar isin kotu tarafida 5 inci ayin sonunda benim internet baglantim gidiyo tasincam icin iptal ettiriyorum.Ben ne kendi dogumumju haber verebilcem size nede sizlerin dogumunu ögrenebilcem herhalde bilmiyorumkismile
Ama insallah bi yolunu bulur girerim ya siteye aklim sizde kalcak hep yoksa :kedi:
yaaa taşınmanın sırasımı şimdi kim önce doğurmuş sen mi ben mi?nası haberimiz olacak:1no2:Kizlar isin kotu tarafida 5 inci ayin sonunda benim internet baglantim gidiyo tasincam icin iptal ettiriyorum.Ben ne kendi dogumumju haber verebilcem size nede sizlerin dogumunu ögrenebilcem herhalde bilmiyorumkismile
Ama insallah bi yolunu bulur girerim ya siteye aklim sizde kalcak hep yoksa :kedi:
ne çabuk yaptın be :))
evet ya ben ilk bebişim 4 aylıktı. taşınmak durumunda kalmıştık.çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun.elinde olsada taşınmasan bi şekilde ama................mafoldumben
saçlar normalde de güzel oluncaaaişte böyle oluyooooşaka şakaaa
kız benimsaçlarım cadı gibi oluyo hep. ondan artık elim alıştı. bakma aslında saçlarım uzun da göbeğime kadar
doğumdan sonramı taşınacaksın biraz zor olacak senin için:jeyyar::bbo:Malesef canim mecburum 6 inci ayin sonunda tasinmaya.Esim baska bi sehirde 7 inci ayda ise basliyo cunki.Burdan gidip gelmesi imkansiz 2 bucuk saat fark var arada bilmiyorumkismile
Kizlar isin kotu tarafida 5 inci ayin sonunda benim internet baglantim gidiyo tasincam icin iptal ettiriyorum.Ben ne kendi dogumumju haber verebilcem size nede sizlerin dogumunu ögrenebilcem herhalde bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?