sizi seyrediyom daha ne istiyonuz bi taraftar olarak alatariell saçların güzel kız ben beğendim süslü paküze:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldimmmmmmmm haziran anneleri nasilsiniz
Kizlar nolur benim icin dua edin nolurrr...
Normal dogum yapip kolaylikla tasinabileyim diyee nolur:çok üzgünüm:
kız senin gördüğün halinden daha da uzun şu an. herkes şaşırıyo nası uzadı hamileyken böyle diye :) boyalar geldi yarısına kadar. bi daha boyatmicam gitsin boyalar
Ben cok severim ya baskasinin saciyla ugrasmayi.Fön cekmeyi örmeyi kuaför olsaydim keske zemuszemusAma ne hikmekse kendi saclarimla ugrasmayi hic sevmem keske tam tersi olsaydi da bende sen gibi suslu olsaydimm boshayallersmileçok saç örmek istiyosan benim saçımı örebilirsin yanibence sorun yok kaydirigubbakcemile3
Aman canim yok yok ben almiyim ucuncuyu valla zor hem hamilelik hemde cocuk buyutmek :umursamaz:kıs allahın hakkı üçtür sende benim gibi üçüncüyü yaparsın:1hug:
kızı olan oğlan oğlu olan kızı ister misali.bende benimde bi oğlişim olsaydı diyorum eee ikincilerinde cinsiyeti aynı olunca naparsın sempatiksalakcinni yinede Allaha şükür diyelim
ay yerim onu bennn :) bana da kızımın saçlarını öreceğim günleri göster ya rabbim :)
Göstercek tabi canim insallah o gunleri gorucen sende bende kapinda zile basip kizini istemeye gelcem belki a.s.
tebdili mekanda ferahlık vardır derler,yeni şehir,yeni ev ve en önemlisi evde yeni bir birey,2010 yenilik yılı olacak ne güzel:)
bende iyiyim canim.haklisin valla,kiz sorma benim hazirliklar son aya kaldigi icin kosusturmadayim,inan burda aklim kalmiyor degil.firsat buldukca burdayim artik.h.g. canım bizçok iiiz sen nasılsın nerelerdesin bi görünüp bi kayboluyon
hoşgeldinn opuyorumnanaktan
sana katılıyorum.çünkü benimde ilki sezeryandı doktorum ikincide sezeryan olmak zorunda diyor.ilk kızım şuan 5 yaşında.
mirmirmirmir kociş geldi beni sınava götürmeyeeeeee öff
gidiyom giyincem daha makyaj yapıcam ohoooooo çok işim var süslüyüm ya
kızlar bana dua edin sınavlarım iyi geçsin. öpüyorum sizi . sedefim montofonum size emanet kaydirigubbakcemile3
hamilelikte saç boyanıyomu ki ben zararlı biliyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hosbuldukkkkk,tabiki sende hosgeldinhoşgeldinnnnnnn
bu arada bende hosgeldımmmmmmmmmmmmmm... dımı ????kaydirigubbakcemile3
kesin kanıtlanmış bi zararı yokmuş ama kana karışıyo canım boya o yüzden bebeği de etkileme ihtimali çok yüksek. ben hiç boyatmadım hamileyken. yarısına kadar aktı boyalar işte. süt verirken de boyatmicamlmaz:
sınavda sana başarılar diliyorum allah emeğini zayi etmesin canım dualarımız senle hadi hayırlı haberlerle dönvereliniortakmirmirmirmir kociş geldi beni sınava götürmeyeeeeee öff
gidiyom giyincem daha makyaj yapıcam ohoooooo çok işim var süslüyüm ya
kızlar bana dua edin sınavlarım iyi geçsin. öpüyorum sizi . sedefim montofonum size emanet kaydirigubbakcemile3
hosbuldukkkkk,tabiki sende hosgeldin
opuyorumnanaktanbaşarılar süslü hatunnn bayanssulusmileopuyorumnanaktan
boşver sonra boyarsın evde boyaya biliyomusunbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?