2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sizi seyrediyom daha ne istiyonuz bi taraftar olarak alatariell saçların güzel kız ben beğendim süslü paküze:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız senin gördüğün halinden daha da uzun şu an. herkes şaşırıyo nası uzadı hamileyken böyle diye :) boyalar geldi yarısına kadar. bi daha boyatmicam gitsin boyalar

Kizlar nolur benim icin dua edin nolurrr...
Normal dogum yapip kolaylikla tasinabileyim diyee nolur:çok üzgünüm:

inşaallah inşaallah inşaallah normal doğum olurda bi ıkınmayla sağlıklı bi şekilde kurtul :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız senin gördüğün halinden daha da uzun şu an. herkes şaşırıyo nası uzadı hamileyken böyle diye :) boyalar geldi yarısına kadar. bi daha boyatmicam gitsin boyalar

hamilelikte saç boyanıyomu ki ben zararlı biliyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

çok saç örmek istiyosan benim saçımı örebilirsin yani bence sorun yok kaydirigubbakcemile3
Ben cok severim ya baskasinin saciyla ugrasmayi.Fön cekmeyi örmeyi kuaför olsaydim keske zemuszemusAma ne hikmekse kendi saclarimla ugrasmayi hic sevmem keske tam tersi olsaydi da bende sen gibi suslu olsaydimm boshayallersmile

kıs allahın hakkı üçtür sende benim gibi üçüncüyü yaparsın:1hug:
Aman canim yok yok ben almiyim ucuncuyu valla zor hem hamilelik hemde cocuk buyutmek :umursamaz:
kızı olan oğlan oğlu olan kızı ister misali.bende benimde bi oğlişim olsaydı diyorum eee ikincilerinde cinsiyeti aynı olunca naparsın sempatiksalakcinni yinede Allaha şükür diyelim

Aynen canim ya insan ikisinden de tatmak istiyo tabi ama olsun saglikla dogsunlardaabende 2 gelin sahibi olur onlari kizim gibi severimm zemuszemus

Insallah canim dedigin gibi olur 2010 aklimda iyi bir yer etsin insallah oglumun dogum yilini kabus yili olarak hatirlamak istemem tabi :sinifsinif:

mirmirmirmir kociş geldi beni sınava götürmeyeeeeee öff
gidiyom giyincem daha makyaj yapıcam ohoooooo çok işim var süslüyüm ya

kızlar bana dua edin sınavlarım iyi geçsin. öpüyorum sizi . sedefim montofonum size emanet kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmm haziran anneleri nasilsiniz

başarılar süslü hatunnn bayanssulusmileopuyorumnanaktan

hamilelikte saç boyanıyomu ki ben zararlı biliyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kesin kanıtlanmış bi zararı yokmuş ama kana karışıyo canım boya o yüzden bebeği de etkileme ihtimali çok yüksek. ben hiç boyatmadım hamileyken. yarısına kadar aktı boyalar işte. süt verirken de boyatmicamlmaz:

boşver sonra boyarsın evde boyaya biliyomusunbilmiyorumkismile

sınavda sana başarılar diliyorum allah emeğini zayi etmesin canım dualarımız senle hadi hayırlı haberlerle dönvereliniortak

allahım yardım etsin inşaallah alatariell:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…