2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göbeğine kadar olan güzel saçların koca göbüşünü örtebiliyor mu bari kaydirigubbakcemile3

benim evlendigimde saçlarım kalçama geliyodu saçımı kestirmeye gittim kuaföre kesmeye kıyamamıştı ama kesince bana verdi saçlarıımı şimdide kızımın saçları kalçasına geliyo nerdeyse bide banyodan sonra ördürmez mi küçük küçük

hiç dert etme canım,allah verir kolaylığını..
ayrıca telefon diye birşey var,mesaj var
yeter ki haberleşmek isteyelim olumunekankayizsmile
Insallah canim insallah su doldurmali internet baglantilari varmis tam bilmiyorum hic olmadi onlardan alirim du bakalim demokraside careler tukenmez dimi yerimseniben
yaaa taşınmanın sırasımı şimdi kim önce doğurmuş sen mi ben mi?nası haberimiz olacak:1no2:
Kiss aslinda bende hic istemiyorum tasinmak falan hic bilmedigim bi sehur ve tanidik kimse yok napicam yapayanliz orlarda bilmiyorummm bilmiyorumkismile
Ama mecburum istee esimin isyeri tasiniyo :gitme:
Internet isine insallah bi cozum bulmaya calisicam canimm boshayallersmile

bayanssulusmile Bide kokulan biraz mis gibi kok esinee bayanssulusmile

Hem niye catlayalim kiz her hamile pasakli degilmis dicek iste seni görenler guzel hamillerin gururu alatariell :lepi:
eveeet süslüyüm beeeennnn

bayanssulusmile gerçektende çok çabuk yaptın kıs süslü pakizee sırnaşık şey

süslülük beraberinde el çabukluğu da getirdi

doğumdan sonramı taşınacaksın biraz zor olacak senin için:jeyyar::bbo:
Off birazmi ben simdiden kafayi yicem yeni dogmus bebekle nasi tasincam diye mafoldumben
bak üzüldüm şimdi

inş. bir yolunu bulursun ..
Insallah canim ya nolur dua edin benim icin nolurrr :Saruboceq:

Oyy ne guzeldir yaa ayy rabbim vermediki bi kiz evlat saclarini uzatip öreyimmm :kedi:
Neyse bende oglanlarin saclarini uzatirimm kaydirigubbakcemile3

çok saç örmek istiyosan benim saçımı örebilirsin yani bence sorun yok kaydirigubbakcemile3

Kizlar nolur benim icin dua edin nolurrr...
Normal dogum yapip kolaylikla tasinabileyim diyee nolur:çok üzgünüm:

kıs allahın hakkı üçtür sende benim gibi üçüncüyü yaparsın:1hug:

Oyy ne guzeldir yaa ayy rabbim vermediki bi kiz evlat saclarini uzatip öreyimmm :kedi:
Neyse bende oglanlarin saclarini uzatirimm kaydirigubbakcemile3

kızı olan oğlan oğlu olan kızı ister misali.bende benimde bi oğlişim olsaydı diyorum eee ikincilerinde cinsiyeti aynı olunca naparsın sempatiksalakcinni yinede Allaha şükür diyelim

ay yerim onu bennn :) bana da kızımın saçlarını öreceğim günleri göster ya rabbim :)

tebdili mekanda ferahlık vardır derler,yeni şehir,yeni ev ve en önemlisi evde yeni bir birey,2010 yenilik yılı olacak ne güzel:)

Sedeff ne gözetliyon biseyler yazsana caduuuukaydirigubbakcemile5

ay kızlar önümüzdeki hafta tadilata giricem napıcam bilmiyorum bu halimle yardımcılar çok ama stresi yetiyo of offff eyvahedigeldismile

Kizlar nolur benim icin dua edin nolurrr...
Normal dogum yapip kolaylikla tasinabileyim diyee nolur:çok üzgünüm:

senin ilk sezeryan değilmiydi nasıl normal doğuracaksın birde arasında çok fazla yok normal doğumda karnındaki dikişlerde yırtılmalaarın olabilir doktorun normal doğumu onaylıyormu merak ettimaklinialirimsmile

Sedeff ne gözetliyon biseyler yazsana caduuuukaydirigubbakcemile5

sizi seyrediyom daha ne istiyonuz bi taraftar olarak alatariell saçların güzel kız ben beğendim süslü paküze:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sana katılıyorum.çünkü benimde ilki sezeryandı doktorum ikincide sezeryan olmak zorunda diyor.ilk kızım şuan 5 yaşında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…