göbeğine kadar olan güzel saçların koca göbüşünü örtebiliyor mu bari kaydirigubbakcemile3
göbeğine kadar olan güzel saçların koca göbüşünü örtebiliyor mu bari kaydirigubbakcemile3
Insallah canim insallah su doldurmali internet baglantilari varmis tam bilmiyorum hic olmadi onlardan alirim du bakalim demokraside careler tukenmez dimi yerimsenibenhiç dert etme canım,allah verir kolaylığını..
ayrıca telefon diye birşey var,mesaj var
yeter ki haberleşmek isteyelim olumunekankayizsmile
Kiss aslinda bende hic istemiyorum tasinmak falan hic bilmedigim bi sehur ve tanidik kimse yok napicam yapayanliz orlarda bilmiyorummm bilmiyorumkismileyaaa taşınmanın sırasımı şimdi kim önce doğurmuş sen mi ben mi?nası haberimiz olacak:1no2:
eveeet süslüyüm beeeennnnbayanssulusmile Bide kokulan biraz mis gibi kok esinee bayanssulusmile
Hem niye catlayalim kiz her hamile pasakli degilmis dicek iste seni görenler guzel hamillerin gururu alatariell :lepi:
bayanssulusmile gerçektende çok çabuk yaptın kıs süslü pakizee sırnaşık şey
Off birazmi ben simdiden kafayi yicem yeni dogmus bebekle nasi tasincam diye mafoldumbendoğumdan sonramı taşınacaksın biraz zor olacak senin için:jeyyar::bbo:
Insallah canim ya nolur dua edin benim icin nolurrr :Saruboceq:bak üzüldüm şimdi
inş. bir yolunu bulursun ..
benim evlendigimde saçlarım kalçama geliyodu saçımı kestirmeye gittim kuaföre kesmeye kıyamamıştı ama kesince bana verdi saçlarıımı şimdide kızımın saçları kalçasına geliyo nerdeyse bide banyodan sonra ördürmez mi küçük küçük
Off birazmi ben simdiden kafayi yicem yeni dogmus bebekle nasi tasincam diye mafoldumben
Insallah canim ya nolur dua edin benim icin nolurrr :Saruboceq:
Oyy ne guzeldir yaa ayy rabbim vermediki bi kiz evlat saclarini uzatip öreyimmm :kedi:
Neyse bende oglanlarin saclarini uzatirimm kaydirigubbakcemile3
kıs allahın hakkı üçtür sende benim gibi üçüncüyü yaparsın:1hug:Off birazmi ben simdiden kafayi yicem yeni dogmus bebekle nasi tasincam diye mafoldumben
Insallah canim ya nolur dua edin benim icin nolurrr :Saruboceq:
Oyy ne guzeldir yaa ayy rabbim vermediki bi kiz evlat saclarini uzatip öreyimmm :kedi:
benim evlendigimde saçlarım kalçama geliyodu saçımı kestirmeye gittim kuaföre kesmeye kıyamamıştı ama kesince bana verdi saçlarıımı şimdide kızımın saçları kalçasına geliyo nerdeyse bide banyodan sonra ördürmez mi küçük küçük
Insallah canim insallah su doldurmali internet baglantilari varmis tam bilmiyorum hic olmadi onlardan alirim du bakalim demokraside careler tukenmez dimi yerimseniben
Kiss aslinda bende hic istemiyorum tasinmak falan hic bilmedigim bi sehur ve tanidik kimse yok napicam yapayanliz orlarda bilmiyorummm bilmiyorumkismile
Ama mecburum istee esimin isyeri tasiniyo :gitme:
Internet isine insallah bi cozum bulmaya calisicam canimm boshayallersmile
Kizlar nolur benim icin dua edin nolurrr...
Normal dogum yapip kolaylikla tasinabileyim diyee nolur:çok üzgünüm:
ayaktayken yarısını örtüyo
otururken bacağıma değiyo
Sedeff ne gözetliyon biseyler yazsana caduuuukaydirigubbakcemile5
senin ilk sezeryan değilmiydi nasıl normal doğuracaksın birde arasında çok fazla yok normal doğumda karnındaki dikişlerde yırtılmalaarın olabilir doktorun normal doğumu onaylıyormu merak ettimaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?