ılk duydugum anlamı guzelde bu fıyat anlamı biraz sınır edıcıbakayım canım degısık bırsey mı bu anlamı
ılk duydugum anlamı guzelde bu fıyat anlamı biraz sınır edıcı
elimde olan bişey olsa yapmam ama panik atak işte :umursamaz:
tabı canım normal dogum bellı olmuyooo buün bıle bı bakmıssın anne olmuşsuuunndelikafadulden
canım evet bende bunu duymustum ama sordum arastırdım cevırıden kaynaklanan bırsey oldugunu soyledıler o yuzden degıstırmedım. ben yemegımı yapıp geleyım.ilgin için tskr ederım
az kaldı sık dişini canım
boshayallersmile boshayallersmile evet canımmm onu kucağıma alacağım anların düşündükçe içim kıpır kıpır oluyorr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
pamiiiiikkkkkkk ne yapıyon gııııııı
sıcakları hiç söylemeyin ben paso uyuyorum ama uyuyamk deyil bu bayılmak gibi bişey ortalıgı düzeltiyorum hemen yataga hareketsizlikden ve sıcakdan ayaklarım şişdi iyice
napim tatlımya bütün gün yatıyorumm boshayallersmile havada çok sıcak ve bunatıcı insanın bu havalarda canı bişey yapmak istemiyor zaten :umursamaz: sen napıyosun canım nasıl geçiyor sonn günler bilmiyorumkismile
bende 38+1 im. Bugün bebişim biraz az hareket ediyo gibi geliyo, biraz endişeliyim, tavsiyesi olan varmı?
ayyy son gunler bunaltıcı top gıbıyım yerden kalkamıyoruuuum şimdide oturdum ev darmadagınık amaaaaaa been çigdem yiyoruuuuuuum
bende 38+1 im. Bugün bebişim biraz az hareket ediyo gibi geliyo, biraz endişeliyim, tavsiyesi olan varmı?
önemli olan hareket etmesi az veya çok önemli deyil canım artık 39 cu ahftadasın bunlar normal yeri kalmadıki kucukların hareket etsinlerbende 38+1 im. Bugün bebişim biraz az hareket ediyo gibi geliyo, biraz endişeliyim, tavsiyesi olan varmı?
E artık iyice daraldı karnında küçük geliyor yeri ve birde doğuma yakın azalırmıs hareketler
bu arada herkese merhabaaaaaaaaaa ben geldiiiiiiimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?