2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm ay bu gün bi bebiş daha dünyaya gelmiş allah analı babalı büyütsün yarın sabahda var bir dogum sırayla dökülüyor herkes ay canım casper beni merak etmişsin çok saol inan duygulandım beni düşününen birinin olmasından dolayı iyim canım dün gittim işde herşey güzel çıkdı nst ye girdim oda çok güzel anlaşılan benim kızın rahatı baya iyi 15 şine kontrol verdi o gün belli olacak ma daha önce 19 veya 20 sinde alacam demişdi 15 şinden sonra heran alabilir

sıcakları hiç söylemeyin ben paso uyuyorum ama uyuyamk deyil bu bayılmak gibi bişey ortalıgı düzeltiyorum hemen yataga hareketsizlikden ve sıcakdan ayaklarım şişdi iyice

sıcakları hiç söylemeyin ben paso uyuyorum ama uyuyamk deyil bu bayılmak gibi bişey ortalıgı düzeltiyorum hemen yataga hareketsizlikden ve sıcakdan ayaklarım şişdi iyice

bende aynıyım yatıyorum sürekli ama yattıkcada kasıklarım ağrıyo kemiklerim yürümek lazım bu son günlerimizde ama sıcaktada gözüm tutmuyo yürümeyi

ayyy son gunler bunaltıcı top gıbıyım yerden kalkamıyoruuuum şimdide oturdum ev darmadagınık amaaaaaa been çigdem yiyoruuuuuuum

bende 38+1 im. Bugün bebişim biraz az hareket ediyo gibi geliyo, biraz endişeliyim, tavsiyesi olan varmı?

bende 38+1 im. Bugün bebişim biraz az hareket ediyo gibi geliyo, biraz endişeliyim, tavsiyesi olan varmı?

E artık iyice daraldı karnında küçük geliyor yeri ve birde doğuma yakın azalırmıs hareketler

bu arada herkese merhabaaaaaaaaaa ben geldiiiiiiimmmmmmm

ayyy son gunler bunaltıcı top gıbıyım yerden kalkamıyoruuuum şimdide oturdum ev darmadagınık amaaaaaa been çigdem yiyoruuuuuuum

boşver afiyet olsun al bendende o kadar yatagın çarşaflarını degişecem inan gözümde büyüyor ben fıldır fıldır iş yapan insan çarşaf degişmeye bile eriniyorum hele şu yemek konusu bunalıma sokuyor beni kesin kararlıyım bu gün yapmayacam kahcaltı hazırlarım banane benmi hamile eşimmi logusa kadınlar gibi kıçını kaldırmıyor bana sende yapma diyor oluyormu yapmadan ayyyyyyyy kadın olmak ne kadar zormuş hamile kalınca anladım yoksa bu işeler kafamçokkarıştı

kızlar nasılsınızzz....

Biz temmuz anneleri biel çok heyecalıyız
siz kimbilir ne alemdesinizdir?

Artık sayılı günleriniz belki saatleriniz vardır..

sağlıcakla kucaklarnıza alırsınız inş.hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…