:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öle canım ya rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada en yakın zaman da sağlıklı vede hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kimsecikler yok ama ben yinede yazayım sabah 8 de allah nsip ederse sezeryan ile oğluma kavuşacağım evde misafirler var bir kaç gündür giremiyorum yarın gece hastanede kalıcaz bir aksilik olmazsa ertesi gün öğleden sonra çıkacağız sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum bende hepiniz için dua edicem darısı bekleyen herkesin başına inş oğlumla birlikte dönünceye kadar hoşçakalın
kimsecikler yok ama ben yinede yazayım sabah 8 de allah nsip ederse sezeryan ile oğluma kavuşacağım evde misafirler var bir kaç gündür giremiyorum yarın gece hastanede kalıcaz bir aksilik olmazsa ertesi gün öğleden sonra çıkacağız sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum bende hepiniz için dua edicem darısı bekleyen herkesin başına inş oğlumla birlikte dönünceye kadar hoşçakalın
ne temizliği gı bu saattebu arada ablam evde temizlikle uğraşıyoruz giremedim buraya.
inşallah hepiniz iyisinizdir.fırst bulur bulmaz gelicem.
şimdi tekrar uyumaya çalışayım bakayım:))
ayy canımm,ilk gerçek haziran annesiopuyorumnanaktankimsecikler yok ama ben yinede yazayım sabah 8 de allah nsip ederse sezeryan ile oğluma kavuşacağım evde misafirler var bir kaç gündür giremiyorum yarın gece hastanede kalıcaz bir aksilik olmazsa ertesi gün öğleden sonra çıkacağız sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum bende hepiniz için dua edicem darısı bekleyen herkesin başına inş oğlumla birlikte dönünceye kadar hoşçakalın
sağlıcakla almışsındır yavrunu kucağına inşallah, analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah, bizim satımız da aynıydı sanırım ben de yarın sabah 8 de yolcuyum allah yardımcımız olsun, sağlıcakla gider geliriz inşallah, azcık korkuyorum ben sezeryandan eyvahedigeldismile akannehir akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
slm kızlar
slm kizlar nasilsiniz coooooooook sicak akannehirakannehirsicaktan ne yapacagimi sasirdim
ufff ya ben kendimden gectim artik dogacak bebekler ne yapcak bu sicakta nasil bakcaz onlara hic bilmiyorum valla umarim sicaktan pisik filan olmazlarslm canım ben sıcaktan bayılmak uzereyım
ufff ya ben kendimden gectim artik dogacak bebekler ne yapcak bu sicakta nasil bakcaz onlara hic bilmiyorum valla umarim sicaktan pisik filan olmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?