2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin canımaminnnnnnnnn

casper kaçar hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy gec kalmışım kimsecikler yok tabi gec kalırım misafir geldi kalkmak bilmediler daraldım oturamadım böylede olmazkii stresten dogurtacaklar beni birde aksilik yagmur yagıyo diye kalkamadılar terslik işteeee laelaelaelaelae

kimsecikler yok ama ben yinede yazayım sabah 8 de allah nsip ederse sezeryan ile oğluma kavuşacağım evde misafirler var bir kaç gündür giremiyorum yarın gece hastanede kalıcaz bir aksilik olmazsa ertesi gün öğleden sonra çıkacağız sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum bende hepiniz için dua edicem darısı bekleyen herkesin başına inş oğlumla birlikte dönünceye kadar hoşçakalın

Ayy ne kadar güzel bir haber bu. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim İnşallah sağlıklı bi şekilde ikinizinde kurtulmasını nasip eder.

ayyyy canım benimmmm inanırmısın az önce yatakta dön dön uyuyamadım o anda aklıma gelmişti ayın 1 inde biri doğuracaktı ama kim dedim isim hatırlayamadım hatta demiştiki ilk haziran annesi ben olucam ama kim diye dönüp durdum bir geldim bakayım dedim sendin demekki. allah yardımcınız olsun canım ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz inşallahhh.

nasıl uyuyacam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

merhaba canım allahım kolaylıklar versin sana.. hakiki haziran annesi..:CüvCüv:
güzel haberlerle bir an önce dön aramıza :Saruboceq: dualarım seninle.
ama sen de habersiz bırakma. iyiyim yaz yeteropuyorumnanaktan

bu arada ablam evde temizlikle uğraşıyoruz giremedim buraya.
inşallah hepiniz iyisinizdir.fırst bulur bulmaz gelicem.
şimdi tekrar uyumaya çalışayım bakayım:))

canım dualarımız seninle :) bir an önce gelin bebişinizleeeee
bu arada ablam evde temizlikle uğraşıyoruz giremedim buraya.
inşallah hepiniz iyisinizdir.fırst bulur bulmaz gelicem.
şimdi tekrar uyumaya çalışayım bakayım:))
ne temizliği gı bu saatte

sağlıcakla almışsındır yavrunu kucağına inşallah, analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah, bizim satımız da aynıydı sanırım ben de yarın sabah 8 de yolcuyum allah yardımcımız olsun, sağlıcakla gider geliriz inşallah, azcık korkuyorum ben sezeryandan eyvahedigeldismile akannehir akannehir eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy canımm,ilk gerçek haziran annesiopuyorumnanaktan
oğlun kucağındadır,senden mutlusu yoktur şimdi
inşallah ikiniz de çok iyisinizdir..

canım sen de hiç korkma,hem hiç bişi hissetmiyorsun hem de yavrunu kucağına alınca dünyayı unutuyorsun:)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canım saglıcakla eve gelın inş hayırlı dogumlar...

slm kizlar nasilsiniz coooooooook sicak akannehirakannehirsicaktan ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…