2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel ben bu yazıyı yazsdığımda sen oluşunu kucağına almış olacaksın inş rahat bir ameliyat geçirmişsindir, güzel haberlerini bekliyoruz bütün dualarmız seninle ve doğum yapan herkesle

Bu topiğin sesizliği dünyayaard arda gelen kızlardan olsa gerek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öle derlerya misafirlikte veya bi yerde bi anda bi sesizilik olduğunda bi kız çocuğu dünyaya geldi diye aklinialirimsmile

reblid inşallah güzel geçer doğumun ve bebeğini sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın ...şimdiden tebrik ederim seni ..darısı bizim başımıza :))

ben şimdilik iyiyi ara sıra kasıklarıma ağrı gelio ama geçio kısmet olursa haftyaya cumartesi benim doğum erken gelmezse eğer

benimde canım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ya kızlar o ağrılar geldiği zaman bende bi heyecan bi panik soğuk terler akıtıyorum iki dakkada sırtımdan sizdede öle oluyormu sizde doğum başlıyormu acba diye panik yapıyormusnuz bilmiyorumkismile yoksa benim panik atak durumumu sadece annemde neden bu kadar heyecaqn yapıyorsın eninde sonunda olucak bişey bebeğini kucağına alacağın için sevinmen lazım diyor bilmiyorumkismile

ayy burası okadar sıcak degıl kızlar

canım sana bişey söylicem ama yanlış anlama bebegının ısmını ecrın koycaksın sanırım bı arkadasımda cocugunun ismini ecrin koycaklardı son anda iyice araştırmışlar vazgecmışler anlamından dolayyııı bılıyomusunnn

evet canım ya her an birimiz herhangibiryerde hatta şu anda net başında bile doğurabiliriz kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canım

sağol canım iyiyim şimdilik ara ara kasıklarıma sancı girio ama geçio ağırlaştım tabii iyice benimde hftaya cumartesi doğum bakalım erken gelmezse 12 sinde beklişyoruz eğer uzun bi süre girmezsem buraya sanlarsınızki, doğurdum çünki ksayınvalideme gidecem hastanden direk ordada net yok giremem

evet canım az kaldı valla heran dogurcakmışım gibiii

bendeeeeee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile eskiden kasıklarımda baskı hissetmiyordum ama artık kasıklarım da bi baskı var ve sanki arada adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım değil ama hani olurduya hamile kalmadan önce adet olmadan bi gün öncesi kasıklarda rahatsız edici bi hal olurdu aynı öle oluyor bilmiyorumkismile

canım bende cok kararsız kalmıstım ama cok kısıye sordum ılce muftusune kadar sordum anlamı ne dıye ılk olarak mukafat anlamından soz ettı ben dıgerınıde soyledım olabılır gectıgı yer ve sızın nıyetınız onemlı dedı koymanızda sakınca yok dedıler babası da cok ıstedıgı ıcın degıstırmedım

yok canım ben netten çok okuyorum doğum başlangıcını falan ondan panik yapmıyorum bence sende yapma hayırlısı olsun zaten ilk önce kiminde kanama oluyomuş kimindede suyu geliomuş zaten su gelse bile 12-24 saat arası ancak doğum oluyomuş onun için panik yapma kendinide bebişide huzursuz etme

işte rahmin acılıııyoooo bende adet sancısı cok azzz... sancııım oldumu karnımda oluyoooo dgumleniyoooo gibi yarın kontrle gıtcemm

http://www.isimarsivi.com/isim/1706-Ecrin.html
ben bu anlamını duydum işte

elimde olan bişey olsa yapmam ama panik atak işte :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…