kimsecikler yok ama ben yinede yazayım sabah 8 de allah nsip ederse sezeryan ile oğluma kavuşacağım evde misafirler var bir kaç gündür giremiyorum yarın gece hastanede kalıcaz bir aksilik olmazsa ertesi gün öğleden sonra çıkacağız sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum bende hepiniz için dua edicem darısı bekleyen herkesin başına inş oğlumla birlikte dönünceye kadar hoşçakalın
slm cnm nasılsın
iyim canım ne olsun dogum ıznım basladı evdeyım valla sıkıntı bastı
ufff ya ben kendimden gectim artik dogacak bebekler ne yapcak bu sicakta nasil bakcaz onlara hic bilmiyorum valla umarim sicaktan pisik filan olmazlar
sorma yaaa sancılar basladı sen ne alemdesın
bende simdi netten vantilator bakiyordum bu yaz baska turlu gecmez valla ustelik bu sene asiri derecede sicak gececekmisakannehir oldum olasi yazlari sevmem zaten:dilcikar:valla kapı pencere klıma da acamıcazzz offfff
ben şimdilik iyiyi ara sıra kasıklarıma ağrı gelio ama geçio kısmet olursa haftyaya cumartesi benim doğum erken gelmezse eğer
ayy burası okadar sıcak degıl kızlar
evet canım ya her an birimiz herhangibiryerde hatta şu anda net başında bile doğurabiliriz kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım
evet canım az kaldı valla heran dogurcakmışım gibiii
ben şimdilik iyiyi ara sıra kasıklarıma ağrı gelio ama geçio kısmet olursa haftyaya cumartesi benim doğum erken gelmezse eğer
canım sana bişey söylicem ama yanlış anlama bebegının ısmını ecrın koycaksın sanırım bı arkadasımda cocugunun ismini ecrin koycaklardı son anda iyice araştırmışlar vazgecmışler anlamından dolayyııı bılıyomusunnn
benimde canım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ya kızlar o ağrılar geldiği zaman bende bi heyecan bi panik soğuk terler akıtıyorum iki dakkada sırtımdan sizdede öle oluyormu sizde doğum başlıyormu acba diye panik yapıyormusnuz bilmiyorumkismile yoksa benim panik atak durumumu sadece annemde neden bu kadar heyecaqn yapıyorsın eninde sonunda olucak bişey bebeğini kucağına alacağın için sevinmen lazım diyor bilmiyorumkismile
bendeeeeee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile eskiden kasıklarımda baskı hissetmiyordum ama artık kasıklarım da bi baskı var ve sanki arada adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım değil ama hani olurduya hamile kalmadan önce adet olmadan bi gün öncesi kasıklarda rahatsız edici bi hal olurdu aynı öle oluyor bilmiyorumkismile
canım bende cok kararsız kalmıstım ama cok kısıye sordum ılce muftusune kadar sordum anlamı ne dıye ılk olarak mukafat anlamından soz ettı ben dıgerınıde soyledım olabılır gectıgı yer ve sızın nıyetınız onemlı dedı koymanızda sakınca yok dedıler babası da cok ıstedıgı ıcın degıstırmedım
sezeryan mı olucaksın
yok canım ben netten çok okuyorum doğum başlangıcını falan ondan panik yapmıyorum bence sende yapma hayırlısı olsun zaten ilk önce kiminde kanama oluyomuş kimindede suyu geliomuş zaten su gelse bile 12-24 saat arası ancak doğum oluyomuş onun için panik yapma kendinide bebişide huzursuz etme
yok normal olacam tabi bi aksilik çıkmazsa eğer beklenen tarih 12 haziran diye 12 si diyorum inş zamanında doğar erken gelmez
http://www.isimarsivi.com/isim/1706-Ecrin.html
ben bu anlamını duydum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?