valla süper canımcım. netin karşısında abur cubur yiyorum bu saatte.hüsmen ağayı geçtim:roflol: en azından o faydalı şeyler yiyodu. sen nasılsın bakıyımmm
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
günaydın canım iyiyiz yani esrayla ben. sen nasılsın bakalımm
a.s. hoşgeldin canım..
iyilik valla,sabahtan beri hancı gibiyim,arada uğrayıp gidiyor herkes :) bugun nöbetçi benim anlaşılan :)) sen nasılsın?
ya var ya ben tam bir unutkan olmuşum. bilmiyorumkismile benim kontrol için randevum dünmüş. tabi bugün gidince doktorun sekreterinden öğrendik. tıkış tıkıştı zaten. ama doktora durumu izah edince bebeğe bakmadan göndermek istemedi. 2 dk içinde uzandım. suyu iyi bebeğin keyfi yerinde ve rahimde de sorun yok dedi o kadar. haftaya mutlaka gelin dedi. ben de perşembeye randevu aldım. bebişin kilosunu boyunu falan öğrenemedim. zaten görebilmeyi bile beklemiyordum. bir aydır bu anı bekliyordum. nasıl unuturum ya guclubacismile çok kızdım kendime. neyseki keyfi yerindeymiş kalp atışları normal dedi.. :Saruboceq: kızlarrr özledim sizi. inşallah yarın sinatradan :Saruboceq: güzel haberler gelir
canımcım gevrek iyidir. ben daha midesizim senden. ağzım boş kalınca midem bulanıyoooo sankii. hava güzel ama artık çıkmıycam ya. dün biraz dolaştım sabaha kadar duramadım ağrılardan
yesicaaaaa canım nasılsın , sen doktora gidecektin perşembe günü gittinmi
, ne dedi
bugun dinlen artık,dün çok yormuşsun kendiniklava:
ye iç yat günü olsun bugun :) canımızın istediğini limitsiz ve vicdan yapmadan yiyebileceğimiz günlerin sayısı azalıyor giderek,değerlendirmek lazım :))))))
zaten benim haftada bi günüm gez yorul. öbürleri hep yat dinlen. eskiden evi falan toparlıyodum. şimdi görşen puuuuu dersin
yesica bak senden başka herkes muayene gününü biliyor :roflol::roflol::roflol:
işte canım dünkü olay bundan ibaret. bak sen biliyosun benim kontrolü ben bilmiyorum. muayenem haftaya kaldı :roflol:
aaa üzüldüm ya neyse canım sağlık olsun neyseki bebişinde bi proplem yokmuş , evt aklımda kalmıştı perşembe gideceğim demiştin bende kısmet olursa yarın gideceğim bir aydan fazla oldu gitmeyeli çok merak ediyorum bakalım nasıl durumu bebişimin
aaa üzüldüm ya neyse canım sağlık olsun neyseki bebişinde bi proplem yokmuş , evt aklımda kalmıştı perşembe gideceğim demiştin bende kısmet olursa yarın gideceğim bir aydan fazla oldu gitmeyeli çok merak ediyorum bakalım nasıl durumu bebişimin
ay hakkaten doktor kontrol günleri diye bir tablo mu yapsak acep? böylece takip de kolaylaşır :))yarın demek ben de soracaktım sana. bu ne ya hepiniz birden gidin. her gün merak ediyorum valla. :roflol: hadi bakalım yarının güzel haberleri de minik prensesimizden gelsin inşallah.. :ecrin_bebek:
Slmm guzel hamislerrrrrropuyorumnanaktan
Slmm guzel hamislerrrrrropuyorumnanaktan
yarın demek ben de soracaktım sana. bu ne ya hepiniz birden gidin. her gün merak ediyorum valla. :roflol: hadi bakalım yarının güzel haberleri de minik prensesimizden gelsin inşallah.. :ecrin_bebek:
ay hakkaten doktor kontrol günleri diye bir tablo mu yapsak acep? böylece takip de kolaylaşır :))
Bence mutfaga falan notlari astiginiz biyer varsa oraya yazin hep gozunuzun onunde dursunn...
opuyorumnanaktan hoşgeldin sılaa :)
çok merak ettim,naaptın dün gece? kaçta uyudu oğlan?
Canim ya nasi olduda unuttun randevunu.Bizim burda randevuya gelmedinmi ariyolar randevunuz vardi gelmiyonuzmu diye eger mzsayitsen cagirdiklari zaman gidebiliyosun.
Neyse doktor anlayisliymis 10 dk da olsa almissin guzel haberlerini bebeginin.
Benimde carsamba gunu randevum bende cok merak ediyorum oglum nasil kac kilo olmus diyee :ecrin_bebek:
Gokkuluk canim yarina sende insallah guzel haberlerle gelirsin aramizaa opuyorumnanaktan
yarın demek ben de soracaktım sana. bu ne ya hepiniz birden gidin. her gün merak ediyorum valla. :roflol: hadi bakalım yarının güzel haberleri de minik prensesimizden gelsin inşallah.. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?