2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işte canım dünkü olay bundan ibaret. bak sen biliyosun benim kontrolü ben bilmiyorum. muayenem haftaya kaldı :roflol:

canımcım gevrek iyidir. ben daha midesizim senden. ağzım boş kalınca midem bulanıyoooo sankii. hava güzel ama artık çıkmıycam ya. dün biraz dolaştım sabaha kadar duramadım ağrılardan

bugun dinlen artık,dün çok yormuşsun kendini klava:
ye iç yat günü olsun bugun :) canımızın istediğini limitsiz ve vicdan yapmadan yiyebileceğimiz günlerin sayısı azalıyor giderek,değerlendirmek lazım :))))))

yesicaaaaa canım nasılsın , sen doktora gidecektin perşembe günü gittinmi
, ne dedi

yesica bak senden başka herkes muayene gününü biliyor :roflol::roflol::roflol:

sinatra da bize haber verebilmek için laptop u yanında taşıyomuş. canım ya inşallah güzel haberlerle gelsin.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süprizzzzz süprizzzzz olumunekankayizsmile

işte canım dünkü olay bundan ibaret. bak sen biliyosun benim kontrolü ben bilmiyorum. muayenem haftaya kaldı :roflol:

aaa üzüldüm ya neyse canım sağlık olsun neyseki bebişinde bi proplem yokmuş , evt aklımda kalmıştı perşembe gideceğim demiştin bende kısmet olursa yarın gideceğim bir aydan fazla oldu gitmeyeli çok merak ediyorum bakalım nasıl durumu bebişimin

yarın demek ben de soracaktım sana. bu ne ya hepiniz birden gidin. her gün merak ediyorum valla. :roflol: hadi bakalım yarının güzel haberleri de minik prensesimizden gelsin inşallah.. :ecrin_bebek:

Slmm guzel hamislerrrrrropuyorumnanaktan

yesica için haftaya 24 saat önce başlayacağız hatırlatmalara :)))

sen de güzel haberlerle dön inşallah..bakalım nasılmış kuzucuk,kocamaan olmuştur 1 ayda :)

yarın demek ben de soracaktım sana. bu ne ya hepiniz birden gidin. her gün merak ediyorum valla. :roflol: hadi bakalım yarının güzel haberleri de minik prensesimizden gelsin inşallah.. :ecrin_bebek:
ay hakkaten doktor kontrol günleri diye bir tablo mu yapsak acep? böylece takip de kolaylaşır :))

Slmm guzel hamislerrrrrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan hoşgeldin sılaa :)
çok merak ettim,naaptın dün gece? kaçta uyudu oğlan?

Canim ya nasi olduda unuttun randevunu.Bizim burda randevuya gelmedinmi ariyolar randevunuz vardi gelmiyonuzmu diye eger mzsayitsen cagirdiklari zaman gidebiliyosun.
Neyse doktor anlayisliymis 10 dk da olsa almissin guzel haberlerini bebeginin.
Benimde carsamba gunu randevum bende cok merak ediyorum oglum nasil kac kilo olmus diyee :ecrin_bebek:

Gokkuluk canim yarina sende insallah guzel haberlerle gelirsin aramizaa opuyorumnanaktan

Canim gece 12 yi gecmisti beraber bizim yatakta yattik ve sonunda uyudu.Sabahta saat 9 da ayaktaydi sempatiksalakcinni
Yaww ayni saatte yattik benim acayip uykum var cocuk cin gibi sabahin 9 unda kimde cekmis bu cocuk bilmemki babasida bende uykuyu cok severiz halbuki bilmiyorumkismile

valla bi aydır yanlış günü bekliyomuşum. kısmet artık. senin güzel haberini alacaz inşallah.
esra aslında senin fikir güzel. bi tablo falan şu son zamanlarda birbirimizi takip açısından da süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…