öyle ise çatlaldırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sılam oğlun kaç yaşında hiç dışarda oynuyo mu
bilmiyorumkismile
öyle ise çatlaldırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kesinlikle çatlak kızlar kırmızı kırmızı çok tatlı kaşınıyo. gündüz engel oluyorum kendime ama gece kaşıdığımı farkediyorum.. off ya eyvahedigeldismile
yapma yaaatüh o kadar da uğraştım çatlamasın diye... iki gündür yağımı unuttum hemen çatladı galiba benim göbek de
çok sinir oldum kendimi kaynar suyla boğacam öfffneyse.. olsun o kadar.... kociş belki zengin olur da lazerle kapattırırım çatlayan yerlerimi :1ninca:
bunu ikinci çocuğunu doğurmak üzereyken mi farkettin :roflol::roflol:
Iste ben ikinciyi yaptim size diyom sakin ikinciyi dusunmeyin diye.Ben ettim siz etmeyin yaniilmaz:
valla annem terlikle isabetli atış şampiyonuydu ve ben gayet uslu bir çocuktum..bu bağlantının sağlamlığına kefilim:roflol::roflol:
hepinizi öperimm güzel kızlarımmmm boshayallersmile
ben gidiyorum çok moralim bozuldu. göbeğimi saklayacamohaoldumsmile
canımm nie sıkıyorsun canını aaaaaaa
neyse bebişlerim yarın evdeyim nasılsa. öpüyom hepinizi tekrar. montofonuma iyi bakın:asigim:
canlarımmm kociş bilg istiyooo. yarın gelin de hepiniz kaynatalım bol bol. bu arada adamı 4 saattir oyalıyorum sayenizde
kızlar kaşınınca nemlendiin,yağlayın kremleyin hatta suyla ıslatın ama nemlendirin,o zaman geçiyor kaşıntı..
gece uykuda bilmeden kaşıyor insan,o yüzden gece yatmadan da yağlanıyorum..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhepinizi öperimm güzel kızlarımmmm boshayallersmile
Benim annemde sari supurge elinde aksama kadar kovalardi bizi :roflol:Simdi daha iyi anliyorum annemi boshayallersmile
ben gidiyorum çok moralim bozuldu. göbeğimi saklayacamohaoldumsmile
neyse bebişlerim yarın evdeyim nasılsa. öpüyom hepinizi tekrar. montofonuma iyi bakın:asigim:
uyku bastırdı,ben de gidiyorum fıstıklar..
hepinize iyi uykulaaaarrrr boshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende cikiyorum kizlar inat ettim uyumam lazim su cocugu -tatlicadiarzu-
Hadi herkese iyi geceler yarin kahvalti sofrasinda görüsürüzz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?