2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle ise çatlaldırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yapma yaaa tüh o kadar da uğraştım çatlamasın diye... iki gündür yağımı unuttum hemen çatladı galiba benim göbek de
çok sinir oldum kendimi kaynar suyla boğacam öfff neyse.. olsun o kadar.... kociş belki zengin olur da lazerle kapattırırım çatlayan yerlerimi :1ninca:

sılam oğlun kaç yaşında hiç dışarda oynuyo mu
bilmiyorumkismile

3 yasini 4 ay oluyo canim geceli.Babasi calismadigi gunlerde hep cikarir disari.Ben pek cikaramiyorum pesinden kosamadigim icin.
Bugun babasi calisiyo cikamadi disari onsan yapiyo zatenn kaydirigubbakcemile
Simdide yanimda cizgi film kanali actim sesini kesti ona bakiyo ohaoldumsmile
Saat kac umrunda degil benim oglaninnn laelaelaelaelae

ben gidiyorum çok moralim bozuldu. göbeğimi saklayacamohaoldumsmile

neyse bebişlerim yarın evdeyim nasılsa. öpüyom hepinizi tekrar. montofonuma iyi bakın:asigim:

canlarımmm kociş bilg istiyooo. yarın gelin de hepiniz kaynatalım bol bol. bu arada adamı 4 saattir oyalıyorum sayenizde

kesinlikle çatlak kızlar kırmızı kırmızı çok tatlı kaşınıyo. gündüz engel oluyorum kendime ama gece kaşıdığımı farkediyorum.. off ya eyvahedigeldismile

kızlar kaşınınca nemlendiin,yağlayın kremleyin hatta suyla ıslatın ama nemlendirin,o zaman geçiyor kaşıntı..
gece uykuda bilmeden kaşıyor insan,o yüzden gece yatmadan da yağlanıyorum..

Benim annemde sari supurge elinde aksama kadar kovalardi bizi :roflol:Simdi daha iyi anliyorum annemi boshayallersmile

canımm nie sıkıyorsun canını aaaaaaa

neyse bebişlerim yarın evdeyim nasılsa. öpüyom hepinizi tekrar. montofonuma iyi bakın:asigim:

yarın kaybolma ama

iyi gecelerr

canlarımmm kociş bilg istiyooo. yarın gelin de hepiniz kaynatalım bol bol. bu arada adamı 4 saattir oyalıyorum sayenizde

kızlar kaşınınca nemlendiin,yağlayın kremleyin hatta suyla ıslatın ama nemlendirin,o zaman geçiyor kaşıntı..
gece uykuda bilmeden kaşıyor insan,o yüzden gece yatmadan da yağlanıyorum..

evet benimde kasındı 2 dk once hemen yagladım geldımmm

Kiz catlak var diye falan moralmi bozulur.O kadar geriliyo buyuyo karnin tabi olcak ufak tefek catlaklar sende boshayallersmile
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

uyku bastırdı,ben de gidiyorum fıstıklar..
hepinize iyi uykulaaaarrrr boshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende cikiyorum kizlar inat ettim uyutmam lazim su cocugu -tatlicadiarzu-
Hadi herkese iyi geceler yarin kahvalti sofrasinda görüsürüzz opuyorumnanaktan

uyku bastırdı,ben de gidiyorum fıstıklar..
hepinize iyi uykulaaaarrrr boshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende cikiyorum kizlar inat ettim uyumam lazim su cocugu -tatlicadiarzu-
Hadi herkese iyi geceler yarin kahvalti sofrasinda görüsürüzz opuyorumnanaktan

iyi geceler bayanlar bende gideyim bari yarına enerji toplayalım

gunaydınn...henuz sabahın 6 sı falan...ben bırazdan ıstanbula gıdıcem bebegımı gormeye...dua edın bıze...guzel haberlerle donelım dıye...buldugum ılk fırsatta aranızda olayım dıye bılgısayarımıda tasıycam.....opuyorum hepınızııı

sinatra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

günayyydınnn kızlar nasılsınızzz kahvaltımı yapıyorum kocişi ve kızımı yolladım ohhhh yumurtam peynirim çayım eee bide kadınlar kulübü değmeyin kayfimeee hava güzel güneşli ya mutlu oluyorum hiç sevemedim yağmurlu havayı
kızımda karnımda tepiyo heralde size günaydın diye teyzeleriiii:)))

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalkın beeeğğ uykucular saat kaç olmuş hala yatıyosunuz. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağustosta ekilen darıdaaaaaannn.... kocasından sonra kalkan karıdaaaaannnnnn hayır gelmeeeezmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…