2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNNNNNNNN opuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar,sağlık haberlerinizi bekliyoruz canım,inşallah herşey yolundadır..ilk fırsatta iyi haberlerini alalım,akşama detay anlatırsın :)

ay keyfe bak,afiyet olsun..biraz gecikmeli olacak ama aynısını ben de yapcam şimdi:) demir ilacını içtim,mecbur bekliyorum kahvaltı için:) hava da süperrrzemuszemus

ay keyfe bak,afiyet olsun..biraz gecikmeli olacak ama aynısını ben de yapcam şimdi:) demir ilacını içtim,mecbur bekliyorum kahvaltı için:) hava da süperrrzemuszemus

B]

ayy bide ben içebilsem şu demir hapını hep unutuyom içemiyom ağır geliyo bana ya midem almıyo 1 kutu anca bitti hamileliğimin başından beriii

ayy bide ben içebilsem şu demir hapını hep unutuyom içemiyom ağır geliyo bana ya midem almıyo 1 kutu anca bitti hamileliğimin başından beriii

ilk başta ben de çok zorlanmıştım,midemi yakıyordu ama sonra alıştım,başucuma koydum ilacı,sabah uyanır uyanmaz içiyorum:)
peki en son kan tahlilini ne zaman yaptırdın? sonuçlar nasıldı?

Günaydınlar :)Ben hamileliğin başından beri içiyorum demir hapını.Arada 1 haftalık ara verip tekrar içiyorum.özellikle portakal suyu ile içmeye çalışıyorum.Çünkü c vitamini demir emilimini arttırıyormuş..bu sayede kan durumumda sorun olmadı...
Ancak hiç bir ilacı greyfurt suyu ile almamak lazım .

günaydın ayşeee a.s.

ben de demir ilacından sonra kahvaltıda portakal suyu içiyorum..allaha çok şükür benim de gayet iyi test sonuçlarım.. arada ara vermen konusunda doktorunun tavsiyesi mi yoksa kişisel tercihin mi?

Ailemdeki doktorların tavsiyesi,kendi tercihim ve araştırmalarım :1hug:

Ailemdeki doktorların tavsiyesi,kendi tercihim ve araştırmalarım :1hug:

:uhm: doktorlar arasındaki ekol farkından dolayı,hepsi başka şeyler söylüyor :))
tabi bize düşen de doktorumuza koşulsuz güvenmek..önemli olan sonuç..sağlıkla doğsun da kuzucuklarımız,ilaç-test vs herşeye katlanıyoruz
:)

of off benimde kan değerlerim çok düşmüşÇok üzgünüm çoook
Tekrar tahlil istedi doktor. Bide düzenli kullanabilsem ilaçları çok iyi olucakta.
Yaa kızlar doktora gittik sabah kan uyuşmazlığı iğnesi yazdı reçeteye.
Bu konuda bilgisi olan varmı? Acaba Ssk da ücretsiz yapılırmı bu iğne.

canım ,sıkma canını,bundan sonra daha düzenli içersin,beslenmene dikkat edrsin düzelir..
başucuna koy demir ilacını,bir şişe de su koy,sabah içip öyle kalk..kahvaltı için en az yarım saat beklemen gerekli ama.. bak iki gün yapsan anında alışkanlık oluyor

kan uyuşmazlığı iğnesini reçeten olunca ssk karşılar..

Aslında iyi fikir canım yarın denicem midem camdan sanki benim hemen etkileniyor herşeyden ama denemekten zarar çıkmaz.
Ssk aşının bir kısmını belki karşılar dedi bir arkadaş ama bir araştırayım bugün en iyisi.

benim de arızalıdır midem ama inan alışıyor insan..kansızlık, halsizlik,çarpıntı falan bir yığın olumsuz şeye neden oluyor,ilacını iç ki bebiş gelince enerjik ol :) çocuk da korkmasın ben annemi ne hale getirmişim diye kaydirigubbakcemile3

kan uyuşmazlığı için o iğneyi herhangi bir sağlık kurumuna arayıp sorabilirsin..netten numaralarını bulman mümkün nasılsa..

Ben hamile kalmadan önce başlamıştım demir haplarına..Kronik anemi olduğu için..Yani doktorumun kullan demesine gerek kalmadan..Devam et,çok güzel demişti kullandığımı duyunca..Hamilelikte en iyisi gnyo-ferrasanol ...

oo sedef de gelmiş zemuszemus
sabahtan beri nöbetçi gibiyim,uğrayan gidiyor kaydirigubbakcemile3

valla süper canımcım. netin karşısında abur cubur yiyorum bu saatte.hüsmen ağayı geçtim:roflol: en azından o faydalı şeyler yiyodu. sen nasılsın bakıyımmm

ya noolcak bu halimiz,valla şimdi mutfaktan geldim,kahvaltılık gevrek yiyorum,koca bir kase dolusu hem de :))) ay kahvaltı yapalı ne kadar oldu ama sürekli ne yesem diye diye düşünüyorum:)))

oburluğum dışında süperim,hava da acaip güzel olunca enerji basıyor.. balkona çıkarım en azından :))

canımcım gevrek iyidir. ben daha midesizim senden. ağzım boş kalınca midem bulanıyoooo sankii. hava güzel ama artık çıkmıycam ya. dün biraz dolaştım sabaha kadar duramadım ağrılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…