gunaydınn...henuz sabahın 6 sı falan...ben bırazdan ıstanbula gıdıcem bebegımı gormeye...dua edın bıze...guzel haberlerle donelım dıye...buldugum ılk fırsatta aranızda olayım dıye bılgısayarımıda tasıycam.....opuyorum hepınızııı
sinatra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
günayyydınnn kızlar nasılsınızzz kahvaltımı yapıyorum kocişi ve kızımı yolladım ohhhh yumurtam peynirim çayım eee bide kadınlar kulübü değmeyin kayfimeee hava güzel güneşli ya mutlu oluyorum hiç sevemedim yağmurlu havayı
kızımda karnımda tepiyo heralde size günaydın diye teyzeleriiii:)))
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalkın beeeğğ uykucular saat kaç olmuş hala yatıyosunuz. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağustosta ekilen darıdaaaaaannn.... kocasından sonra kalkan karıdaaaaannnnnn hayır gelmeeeezmafoldumben[/QUOTE
günaydın fıstık,sınavlar iyi geçince enerjin tavanda :)) maşalllah darısı diğer sınavlardan sonraki günlere:))
günaydınnna.s.günaydın herkese
ay keyfe bak,afiyet olsun..biraz gecikmeli olacak ama aynısını ben de yapcam şimdi:) demir ilacını içtim,mecbur bekliyorum kahvaltı için:) hava da süperrrzemuszemus
B]
ayy bide ben içebilsem şu demir hapını hep unutuyom içemiyom ağır geliyo bana ya midem almıyo 1 kutu anca bitti hamileliğimin başından beriii
Günaydınlar :)Ben hamileliğin başından beri içiyorum demir hapını.Arada 1 haftalık ara verip tekrar içiyorum.özellikle portakal suyu ile içmeye çalışıyorum.Çünkü c vitamini demir emilimini arttırıyormuş..bu sayede kan durumumda sorun olmadı...
Ancak hiç bir ilacı greyfurt suyu ile almamak lazım .
günaydın ayşeee a.s.
ben de demir ilacından sonra kahvaltıda portakal suyu içiyorum..allaha çok şükür benim de gayet iyi test sonuçlarım.. arada ara vermen konusunda doktorunun tavsiyesi mi yoksa kişisel tercihin mi?
Ailemdeki doktorların tavsiyesi,kendi tercihim ve araştırmalarım :1hug:
of off benimde kan değerlerim çok düşmüşÇok üzgünüm çoook
Tekrar tahlil istedi doktor. Bide düzenli kullanabilsem ilaçları çok iyi olucakta.
Yaa kızlar doktora gittik sabah kan uyuşmazlığı iğnesi yazdı reçeteye.
Bu konuda bilgisi olan varmı? Acaba Ssk da ücretsiz yapılırmı bu iğne.
canım ,sıkma canını,bundan sonra daha düzenli içersin,beslenmene dikkat edrsin düzelir..
başucuna koy demir ilacını,bir şişe de su koy,sabah içip öyle kalk..kahvaltı için en az yarım saat beklemen gerekli ama.. bak iki gün yapsan anında alışkanlık oluyor
kan uyuşmazlığı iğnesini reçeten olunca ssk karşılar..
Aslında iyi fikir canım yarın denicem midem camdan sanki benim hemen etkileniyor herşeyden ama denemekten zarar çıkmaz.
Ssk aşının bir kısmını belki karşılar dedi bir arkadaş ama bir araştırayım bugün en iyisi.
selammmmmm kızlarrrr bayanssulusmile
hoşgeldin canımmmmmmm opuyorumnanaktan
nasılsın,nasıl keyifler?
valla süper canımcım. netin karşısında abur cubur yiyorum bu saatte.hüsmen ağayı geçtim:roflol: en azından o faydalı şeyler yiyodu. sen nasılsın bakıyımmm
ya noolcak bu halimiz,valla şimdi mutfaktan geldim,kahvaltılık gevrek yiyorum,koca bir kase dolusu hem de :))) ay kahvaltı yapalı ne kadar oldu ama sürekli ne yesem diye diye düşünüyorum:)))
oburluğum dışında süperim,hava da acaip güzel olunca enerji basıyor.. balkona çıkarım en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?