2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sılam eğer çocuğun gözetim altında çocuklarla oynarsa hem yorulmuş hemde çocuğun öyle bi büyüyoki çocuk çok gelişyo bende 3.5 yaşına kadar çok çektim ama şimdi dediğim gibi düzeldi kendi kendine uyuyo gece 3.5 kadar uyumadığımı biliyorum çünkü yorulmuyodubilmiyorumkismile:hulya:sempatiksalakcinniakannehiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu çocukların enerjisine hayranım zaten,maşallah oğluşuna :)))

tablo olayına bir el atalım o zaman,nasıl yapılıyor bilsem hemen yapayım..sen biliyor musun?

canımm mert bebe tıpkı benim gibiymiş ya. dün gece birde uyudum. sekizde ayaktaydım

canımm mert bebe tıpkı benim gibiymiş ya. dün gece birde uyudum. sekizde ayaktaydım

gece tuvalete kalkıyor musun canım?
benim fiks oldu 1 gibi yatıyorum,saat 3te ve 6 da saat kurmuş gibi kalkıp tuvalete gidiyorum..5dk şaşmıyor!!
sabah da en geç 9da tık açılıyor gözlerim:) eskiden öğlenlere kadar deliksiz uyurdum ahh ahh boshayallersmile

neyse bende kendi kendime hoşgeldim ve güle güle diyim bari:dilcikar::dilcikar:

bu çocukların enerjisine hayranım zaten,maşallah oğluşuna :)))

tablo olayına bir el atalım o zaman,nasıl yapılıyor bilsem hemen yapayım..sen biliyor musun?

canım ben tabloyu hiç yapmadım. ama zor bişey değildir. bi araştıralım. ama tabloyu benim haicimde biri yapsın. biliyosun ben kendi randevumu bile unutuyorum :roflol:

bende çıkıyorum sonra girmeye çalışırım patron gelio arkadaşalr hoşçakalın şimdilik kendinize ve bebişlere diakkat edin

sen de hoşgeldin annişşşşşş opuyorumnanaktan

evet bir ya da iki defa. günde içtiğim su 2 L yi geçmiyo ama tuvaletten çıkmıyorum. benim oğlan aza kanaat ediyo :roflol:

kızlar bu arada yüzü bize dönüktü bebişin. sırt üstü keyif yapıyodu. tembel daha dönmemişşş

canım ben tabloyu hiç yapmadım. ama zor bişey değildir. bi araştıralım. ama tabloyu benim haicimde biri yapsın. biliyosun ben kendi randevumu bile unutuyorum :roflol:
yok yok zaten sen yaparsan bildiğimiz randevuyu da unutturursun bize sırnaşık şeysırnaşık şey

bende çıkıyorum sonra girmeye çalışırım patron gelio arkadaşalr hoşçakalın şimdilik kendinize ve bebişlere diakkat edin
görüşürüz canım,kolay gelsin..

evet bir ya da iki defa. günde içtiğim su 2 L yi geçmiyo ama tuvaletten çıkmıyorum. benim oğlan aza kanaat ediyo :roflol:

kıyamam oğluşuna,neler ediyorsun daha doğmadan çocuğa,doğunca yapacakların hayalgücümü zorluyor :roflol::roflol:

sedeff sen neler yapıyorsun,bi varsın bi yoksun klava:

haziran annelerine noldu,nerde bu millet.buradakiler nasilsiniz arkadaslar.şakkıdı

hoşgeldin canım a.s.
birden herkes geliyor,muhabbet süper oluyor,sonra bir sakinlik çöküyor :))
misal bugun ben topik nöbetçisiyim :)))
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…