ben geliyom kimse yok ben gidiyom herkes geliyo... küstüm gelmicem bi daha haaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol:sorma canım banada öle denk geliyo hele ben yazarken bi bakıyorum yazmama fırsat kalmasdan çıkmış herkez bi abtest alıpmı girsek napsak :roflol:
:roflol:
hakikaten kız. vallla anlayamadım noluyo bu tpiğe
iyi peki gelmiyorum o zaman bi daha :umursamaz:küstüm işte
gel kız adalarda kalalım şunlara küseksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet ya,bende sakinlik anina denk geldim.nöbetcimisin o zaman kolay gelsin sana.hoşgeldin canım a.s.
birden herkes geliyor,muhabbet süper oluyor,sonra bir sakinlik çöküyor :))
misal bugun ben topik nöbetçisiyim :)))
sen nasılsın?
slm yesicaslmmm kanaryaaa a.s.
geldim bereket anem çıkmamış hastaneye gidicekti babamın yanına hemen asıverdik iki dakkada bana kalsa iki satte anca asardım kaydirigubbakcemile3
şanslı seni:kedi:
hosbulduk burdayim canim.iyiyim sen napiyosun,nasil gidiyor hamilelikaa kanaryada burdaaaa bak çoğalıyoruz yavaş yavaş :I)9 sende hoşğeldin kanaryaa napıypsunnnnnnnnn
hosbulduk burdayim canim.iyiyim sen napiyosun,nasil gidiyor hamilelik
hee kız küsek gidek adalara. bunları bırakıp arkamızdan salya sümük ağlasınlar:sm_cool:
adres veriyorum alatariell caddesi sedef sok no 2 veeeeeeeeeeee arkadaşlık adaları 3. senin kedin olsun dayanamazsın sonradelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cok sükür aman iyi olun.bende iyiyim canim ya ne olsun.bebek hazirliklarinda son aya kaldim biraz.onlarla ugrasiyorum.bu aralar bende öyleyim canim ya,birden aglama krizi geliyor,ufacik seyleri büyütüyorum,ama fazla uzun sürmüyor anlik yani.hormonlar alt üst oldu.baban icinde gecmis olsun.insaallah önemli birseyi yoktur.evet bende onu yazmistim,ayni güne denk gelmisiz.kaydirigubbakcemile3cinsiyetlerde ayni.hadi bakalim hayirlisi olsun.iyi diyelim iyi olsun kanaryacım ya bu aralar biraz mora bozukluğu var ağlamamyım diyorum ama tutamıyorum kendimi midemde bulanıyor bu aralar bi tuhafım yani ama bi ağrım bi sızım yok ALLAHA şükür bebiş hareketleride normal maşallahsen nasılsın senin nasıl gidiyor varmı bi değişliklik bi sorun bu arada seninle gebelik haftalarımız günümüz bile aynı aynı gün hamile kalmışızzzzzzz kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile bu kadar denk gelir yani benim son adet 6 eylül sneinde 6 eylül sanırım :))
cok sükür aman iyi olun.bende iyiyim canim ya ne olsun.bebek hazirliklarinda son aya kaldim biraz.onlarla ugrasiyorum.bu aralar bende öyleyim canim ya,birden aglama krizi geliyor,ufacik seyleri büyütüyorum,ama fazla uzun sürmüyor anlik yani.hormonlar alt üst oldu.baban icinde gecmis olsun.insaallah önemli birseyi yoktur.evet bende onu yazmistim,ayni güne denk gelmisiz.kaydirigubbakcemile3cinsiyetlerde ayni.hadi bakalim hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?