2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende msj yazdim ama banada cevap vermedi bu iki oldu hic problem degil.simdi birlik olmamizin zamani,kinlik yada baska birsey degil.ama görmeyipde yazmadiysa,hak veririm.tabiki cevap vermek zorunda degil ama grup yapmasak daha iyi olur bence.

çok özür dilerim canım bazen görmüyorum birbirimizle ne alıp veremediğiz olduda grub yapmasak daha iyi diyon kız saygıdan dolayı cevap verilir ama inan ki o an aklıma gelmedi banada bazen denmiyo bende direk konuyo giriyom selam vermeden o yüzden yanlış anlama olmasın bazen açık bırakıp kalkmak zorunda oluyorum 8 aylık kızım var ona bakıyorum guclubacismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana daha var ama arkadaşımın başından geçenleri yazdım :))) sen de vardır asıl bol hikaye aklına geldikçe yaz. eğlenelim :roflol:

aklıma gelmiyo valla bazen göğsüm açık uyuyorum hazır yemek gibi kızımda aç aolduğu zaman hemen emiyo özellikle açmıyom yani:kedi::kedi::kedi::kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

bana daha var ama arkadaşımın başından geçenleri yazdım :))) sen de vardır asıl bol hikaye aklına geldikçe yaz. eğlenelim :roflol:

olsun şurda ne kaldı aklında tutamazsan yazarsındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenunutkansın yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yesica doktora giderken sorsana hangi ıslak mendiller iyi onu alalım:icecream:

kızlaaar napıyosunuz?
hava çok güzel yaa,balkona çıktım,herkes sokakta,acaip kıl oldum!!
hemen hazırlandım,kocamı bekliyorum,eğer dışarı çıkalım desem doktor yat dedi diyecek,en iyisi hazırlanıp beklemek,o zaman heveslendim diye kıyamıyor :)))
evimizin dibinde gölet var,azıcık oraya götürse yeter:)

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttt yesica uyuyofisfisfismirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sormak isterse ben bu unutkan hastamıza hatırlatırım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ilk ay unibaby yenidoğan mendili kullanırım,12 paket halinde aldım ilk ay yeterse tabi :))
doktora sormaya gerek yok ki,sonra da en ucuz hangisiyse o delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hakkaten sen ne kullanıyorsun sedef,parfümsüz olsa yetmez mi?

ben belli olmuyodu ya haggies kullanıyorum ya da bimdekilerden kullanıyodum paraya bakmıyorum hangisi iyi ise onu kullanmamaya çalışıyodum ama duydumki ıslak mendillerde e ile başlayan bi madde tertemiz yapıp mikrobuda kırıyomuş ama beyintümörü yapıyımoş o yüzden daha almıyorum bi haftadır hangisi sağlık yönünden iyi ise onu alıcam ama bilmiyorum:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yok tatlim özür dilemene gerek yok,ama ikidir olunca kasitli yapiyorsun sandim.slmla ilgili degil,ona aldirmiyorum bile ben.sen iste artik binde bir ugrarim falan demistin ya,bende senin gitmeni istemedigim bir msj yazdim,yine bu sabah da birsey yazdim.tabiki sende kizinla ilgilenmek zorundasin.her an bize cevap verecek durumun olmayabilir.neyse canim olur böyle yanlis anlamalar sende benim kusuruma bakma.düsünemedim onu.

sağlıklı olması en önemlisi tabi ama sağlıklı ve pahalı olmayanı yok mu bunun:)
unibaby 12li 50 liraydı,birkaç tane de niveanın ıslak mendilini aldım tanesi 6 lira mıydı neydi..
bir de çok çabuk bitiyormuş bilmiyorumkismile

aaaaaaaaaa nerde görmedim bi bakayımbilmiyorumkismile

bi link vermiştim okudunuz mu öncedenbilmiyorumkismile

bende msj yazdim ama banada cevap vermedi bu iki oldu hic problem degil.simdi birlik olmamizin zamani,kinlik yada baska birsey degil.ama görmeyipde yazmadiysa,hak veririm.tabiki cevap vermek zorunda degil ama grup yapmasak daha iyi olur bence.

canım forumda kaç kişi konuşuyo ki artık gruplaşma olsun. zaten 4 kişi 5 kişi oluyo gün içnde en fazla :S
hoşgeldinlere bu kadar takılmayın bence. bana da hoşgeldin diyen yok. ben gelip kendimle konuşup çıkıyom arada gören olursa bişey yazıyo kaydirigubbakcemile3

evet canım doğru sölüyosun gruplaşmak gerçekten kötü bişey helede toplum içinde yapıldığında hiç tasvip etmediğim bişey ben elimden geldiği kadarıyla herkeze cevap yazmaya çalışıyorum kızlar eşiöm geldi ben ona bişeyler hazırlayım akşama görüşürüz pcninde sarjı bitmiş açık kalmış hem onu sarja koyayım Şeniz sizi koca gobişler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…