bu gün benim de hiç bişeye tahammülüm yok. babanem dışardaydı geldi şimdi inanın konuşma sesindeki yüksek ton kafamı mahvetti. patliycak gibiyim :S
ben yikama isini hallettim de,ütüsü kaldi iste,birde cantasi hazirlanacak.sorma canim ayni.büyük temizlik yapamadim bende,benim birde ev meselesi var emlakcidan haber bekliyorum ok.lenirse hani oraya baslanacak,badanasi temizligi falan.yani diyecegim bende su anda beklemedeyim.cocuk odasi bu ayin sonunda gelecek.ev olursa bebegin odasini kuramiyacagim.temmuzda tasinma isi var.biryere kipirdayamiyorum o yüzden.bende öyle sakin kafayla kendim yapmak istiyorum,insaallah normal dogum olurda bir kac günde ayaga kalkariz.tasinmakta zorlanmam o zaman.cok gecmisolsun,korkma pamikcim,stress yapma kendine.tansiyonunuda drlar kontrol altinda tutar.Rabbim acil sifalar versin.benimde kiz teyzesi.ay evet birde o var demi.insaallah zamaninda gelirler ya,kilolarini gelisimleri tamamlasinlarda öyle gelsinler:Saruboceq:benimde bebek hazırlıkları son ana kaldı canım ya hiç sorma bide ağırlaştım napıcam bilmem bebeğin eşyalarını yıkamadım doğum çantasındada çok eksik var ev desen darmaduman her yer heryerde hanımefendinşn odası boyanıyorda kaydirigubbakcemile3 daha boya yapılacak eşyaları yığdık salona her yer heryerde bide eşyaları kaldırınca evin pisliği çıktı ortaya e malum 9 aydır doğru dürüst temizlik yapmıyuoruz bide kışın insnaın canı hepten istemiyor nasıl yapıcam bilmem çağırmaya kalksam çok kişi var ama ben kendi kafamla sakin sakin yapmak istiyorum koçişimle her bir kafadan bi ses çıkmasını istemiyorum .
babamın durumuda ameliyat olycak bakalım canım hep dua ediyorum ona ne olur sizde dua edin çok ihtiyacım var bel fıtıgı var ondan oloucak ama tansiyonuda var inşallah iyi geçer ameliyatı
doğum konusuna gelince ben senden önce doğurcam gibime geliyor kaydirigubbakcemile3 kız çocukları erken doğar derler ama bilmiyorum çokta erken gelmesindelmaz:
aa pardon seninkimdi kızdıı kadfam karıştı ne güzel ozman belli olmaz aynı gün bile doğurabiliriz aklinialirimsmile
ben yikama isini hallettim de,ütüsü kaldi iste,birde cantasi hazirlanacak.sorma canim ayni.büyük temizlik yapamadim bende,benim birde ev meselesi var emlakcidan haber bekliyorum ok.lenirse hani oraya baslanacak,badanasi temizligi falan.yani diyecegim bende su anda beklemedeyim.cocuk odasi bu ayin sonunda gelecek.ev olursa bebegin odasini kuramiyacagim.temmuzda tasinma isi var.biryere kipirdayamiyorum o yüzden.bende öyle sakin kafayla kendim yapmak istiyorum,insaallah normal dogum olurda bir kac günde ayaga kalkariz.tasinmakta zorlanmam o zaman.cok gecmisolsun,korkma pamikcim,stress yapma kendine.tansiyonunuda drlar kontrol altinda tutar.Rabbim acil sifalar versin.benimde kiz teyzesi.ay evet birde o var demi.insaallah zamaninda gelirler ya,kilolarini gelisimleri tamamlasinlarda öyle gelsinler:Saruboceq:
offfffff canım çok sıkıldı yaaaa allah belanızı versin yaaa 2 günlük bebeği önce boğup sonrada betona gömmüşler allah belanızı versin 2 dünyada da sürünün:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
gunaydınn...henuz sabahın 6 sı falan...ben bırazdan ıstanbula gıdıcem bebegımı gormeye...dua edın bıze...guzel haberlerle donelım dıye...buldugum ılk fırsatta aranızda olayım dıye bılgısayarımıda tasıycam.....opuyorum hepınızııı
ayy kim yapmış ki onu neden ypmışnası kıymışlarrrr
benimde normal karnim agrisa ödüm patliyor.yok canim korkma normalde bu haftalarda dönmesi lazim zaten.benimkide asagida.dönmesi daha iyi.benim dr güzel basta asagiya dönmüs dedi.bencede iyi olmus gitmedigin.bu aylarda cok sakin olmamiz lazim.sen bol bol dua et.duanla babanin yanindasin zaten.bilirim ssk hastahanelerini.ben yurt disindayim ama trden geldim.her senede annemle gideriz.annemin yada babamin kontrollerine.eskisine göre daha iyi gibi sanirim,ayyy bu arada ben vatanimi cok özledim ya,hele memleketimi.inan burnumda tütüyor herseyiyle.evet ya sen demistin demi bunu bebegimin kalp atisi cok hizliydi yattim sürekli demistin.nstye baglandiginda kalp atisi kacti bebeginİnşallahh canımyaa inşallah bazen sancım oluor ödüm kopuyor erkenden gelicek diye bide kafası aşşağıda galina benimkinin dönmüş yani dahada çok kokuyorum erken gelicek diye babamın ameliyata girerken yanında olmak çok istiyordum ama eşim izin vermedi ki haklı ordacıkta doğurmakmı istiyuorsn dedi bana mafoldumben :kedi: zaten çok hasaasım bu aralar çok üzülürsem bide sancılarım tutar en iyisi telefonla haberleşmek ya o hastanelerin havası bile beni kötü yapıyor atık kızlar özellikle ssk hastanelerinin geçen gitttim t3 t4 baktırmak için orda ameliyat olmuştum yılar önce orda yaptırayım testi dedim bayılacaktım az kalsın bi bai ağrısı bi bulantı aç karnına yaptırmam gereken testi tok karnına yaptırdım geldim sağlık pcağına bi uğradımki meleğimin kalp atışaları normalden hızlanmış çok korktum o korkuyla 2 gün çıkmadım yataktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi inş.. güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz..
bU arada herkese merhaba bayanlar..
Ben bugun çokkkkkkk yoruldum sporda üşüdümde sanki biraz yeni geldim eve yarım saat uyuyayım dısarda işim var aksama görüşürüz artıkkk
evlilik dışıymış öüzler yaaaaa:mymeka:mymeka::gitme::gitme:
hay allahım. ne olacak evlilik dışı diye kıymışlaruçkurlarını tutamıyolar sinir oluyorum. evlen öyle yap çocuğunu. evlenene kadar madem yapıyosun korun be adam be kadın yaaaa
bikaç sayfa önce hoşğeldin yazdım sana neden cevap yazmadın bana küsmüyüz sedef bilmiyorumkismile
bende msj yazdim ama banada cevap vermedi bu iki oldu hic problem degil.simdi birlik olmamizin zamani,kinlik yada baska birsey degil.ama görmeyipde yazmadiysa,hak veririm.tabiki cevap vermek zorunda degil ama grup yapmasak daha iyi olur bence.bikaç sayfa önce hoşğeldin yazdım sana neden cevap yazmadın bana küsmüyüz sedef bilmiyorumkismile
yesica güzelmiş kıız sende anlat emi olduğu zaman:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?