2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

muayene günleri tablosu :roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: yaptın mıda kız sadece senin için yapılacak demidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
neyse bende kendi kendime hoşgeldim ve güle güle diyim bari:dilcikar::dilcikar:

gücenmece yok diyene bak nasılda yakaladım bikaç sayfa önceki yazdığın şeyi ama kaydirigubbakcemile3 ya hayatım neden hemen bizi alıngan ilan ediyorsunki ben sen orda olmasa ve topiği takip ettği bilmesem yani başkarına cevap yazıyosun o sıra bilmesen neden küsmüyüz neden yazmıyuosun diyim hem ben alınsam tammamı küsmüyüz filan de demem bir iki bakarım beni sallamayanı ben hiç sallamam bu işler böledir ben seninle bir muahbbetim varki merak ediyorum dimi ama bunun neresi alınganlık sen alınganlık görmemişsin ben hani belki yetişemiyordur bi kaç sayfa birden ilerliyorya bazen bekliuorum bişeyler yazıyorum belki geç ten geliyodır yada bebişi filan dıurmuyodur diye a sonra bi bakıyorum yine cevap yok bende merak ediyorum bu bu kadar basit bişeyde ama bizi alıngan ilan etmenize izin vermem bu bir savaş dememktit heyyttttv valsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :mymeka:

önce kendime diyom cadı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

tatlım senin ne dmek istediği anladım sen hiçç üzme kendini benim işim sedefle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 azcık haşlayım ben onu dur sen bu arada benimde arada karnıma sancı giriyor canım ya bilmiyorumkismile bazen korkuyorum bişey olucak diye hadi sen uzan dinlen azcık akşama rahat rahat konuşuruz bende koçişe yemek yapçam ama sedefe laf yyetiştirmekten giddemedim bir türlü zateb yemek yanarsa sedefin kulağında tutupp mutafaga götütrcem yemek yaptırmaya kaydirigubbakcemile

heee :icecream::roflol:

sen görürsün bebişim uyuyo koca magnum alıyımda şimdi almaya giderdim senide çatlatırdım ama bebiş uyuyo:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

hadi hadi kıvırma gel bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yemeğim altına yapışırsa sana yaptırcam kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile :mymeka:

bende gidicem gidemiyom cadılır gidinde yemek yapam salat yapacamcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

yürüüüüüüüüüüüüü pamikim seni kim tutar
hihoyyyt

hadi hadi kıvırma gel bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yemeğim altına yapışırsa sana yaptırcam kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile :mymeka:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni gelince kulağımdan tutcan dimiiiiilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

yürüüüüüüüüüüüüü pamikim seni kim tutar
hihoyyyt

sen bana bırak tatlım bi pamik bin topiğe bedel savulun ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kocalar bizi boşıycak kakılmış gibi yapacaklarkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…