muayene günleri tablosu :roflol:
neyse bende kendi kendime hoşgeldim ve güle güle diyim bari:dilcikar::dilcikar:
arkadaslar islak mendilden bahsetmissiniz,gecen arkadasimla karsilastim.drdan geliyormus.cocugu mantar olmus.dr demis sakin islak mendil kullanma,tuvaletini yaptitan sonra islak pamukla sil.islak mendilde kullanmadan nasil olacak.sebamedin iyi diyorlar hatta burada konu olarak acilmis
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-244481.html
gücenmece yok diyene bak nasılda yakaladım bikaç sayfa önceki yazdığın şeyi ama kaydirigubbakcemile3 ya hayatım neden hemen bizi alıngan ilan ediyorsunki ben sen orda olmasa ve topiği takip ettği bilmesem yani başkarına cevap yazıyosun o sıra bilmesen neden küsmüyüz neden yazmıyuosun diyim hem ben alınsam tammamı küsmüyüz filan de demem bir iki bakarım beni sallamayanı ben hiç sallamam bu işler böledir ben seninle bir muahbbetim varki merak ediyorum dimi ama bunun neresi alınganlık sen alınganlık görmemişsin ben hani belki yetişemiyordur bi kaç sayfa birden ilerliyorya bazen bekliuorum bişeyler yazıyorum belki geç ten geliyodır yada bebişi filan dıurmuyodur diye a sonra bi bakıyorum yine cevap yok bende merak ediyorum bu bu kadar basit bişeyde ama bizi alıngan ilan etmenize izin vermem bu bir savaş dememktit heyyttttv valsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: yaptın mıda kız sadece enin için yapılacak demidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aminnnnnn insaallahayy allahım o günleri göstersin,düşündükçe mutlu oluyorum:))
canım bakamadım,deneme tahtasına gidip bi iki deneme yapayım akşam..
şimdi çıkıyorum,kociş geldi,beni gezmeye götürcekk :dance:
öptüm hepinizi
ay of göbeğime bi sancı girdi yine
ben bacaklarımı uzatıp iş işleyecem biraz.
kimsenin üstüne gitme amaçlı söylemedim canım. hamileyken alıngan oluyoruz ister istemez boşuna alıngan olmasın diye söyledim. gerçi kanarya da bana cevap yazmıyo hiç ama neyse :)
buralardayım ben
heee :icecream::roflol:
tatlım senin ne dmek istediği anladım sen hiçç üzme kendini benim işim sedefle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 azcık haşlayım ben onu dur sen bu arada benimde arada karnıma sancı giriyor canım ya bilmiyorumkismile bazen korkuyorum bişey olucak diye hadi sen uzan dinlen azcık akşama rahat rahat konuşuruz bende koçişe yemek yapçam ama sedefe laf yyetiştirmekten giddemedim bir türlü zateb yemek yanarsa sedefin kulağında tutupp mutafaga götütrcem yemek yaptırmaya kaydirigubbakcemile
önce kendime diyom cadı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
yürüüüüüüüüüüüüü pamikim seni kim tutargücenmece yok diyene bak nasılda yakaladım bikaç sayfa önceki yazdığın şeyi ama kaydirigubbakcemile3 ya hayatım neden hemen bizi alıngan ilan ediyorsunki ben sen orda olmasa ve topiği takip ettği bilmesem yani başkarına cevap yazıyosun o sıra bilmesen neden küsmüyüz neden yazmıyuosun diyim hem ben alınsam tammamı küsmüyüz filan de demem bir iki bakarım beni sallamayanı ben hiç sallamam bu işler böledir ben seninle bir muahbbetim varki merak ediyorum dimi ama bunun neresi alınganlık sen alınganlık görmemişsin ben hani belki yetişemiyordur bi kaç sayfa birden ilerliyorya bazen bekliuorum bişeyler yazıyorum belki geç ten geliyodır yada bebişi filan dıurmuyodur diye a sonra bi bakıyorum yine cevap yok bende merak ediyorum bu bu kadar basit bişeyde ama bizi alıngan ilan etmenize izin vermem bu bir savaş dememktit heyyttttv valsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
hadi hadi kıvırma gel bakim buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yemeğim altına yapışırsa sana yaptırcam kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile :mymeka:
kızlarrrr napıyosunuz?
he valla bende hadi bas bas kaciyom ben.ac kalacaz bu gidislebende gidicem gidemiyom cadılır gidinde yemek yapam salat yapacamcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yürüüüüüüüüüüüüü pamikim seni kim tutar
hihoyyyt[/QUO
vayyyyyyyyyyyyy destek görüyon demiiiiiiii pamik:mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava: klava: klava: klava:
yürüüüüüüüüüüüüü pamikim seni kim tutar
hihoyyyt
he valla bende hadi bas bas kaciyom ben.ac kalacaz bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?