canım forumda kaç kişi konuşuyo ki artık gruplaşma olsun. zaten 4 kişi 5 kişi oluyo gün içnde en fazla :S
hoşgeldinlere bu kadar takılmayın bence. bana da hoşgeldin diyen yok. ben gelip kendimle konuşup çıkıyom arada gören olursa bişey yazıyo kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel,havada güzel olunca insanin evde durasi gelmiyor.ama azcik daha sabir,tam yaza denk gelicez insaallah,bebeklerimizle gezeriz ne güsellllllllllkızlaaar napıyosunuz?
hava çok güzel yaa,balkona çıktım,herkes sokakta,acaip kıl oldum!!
hemen hazırlandım,kocamı bekliyorum,eğer dışarı çıkalım desem doktor yat dedi diyecek,en iyisi hazırlanıp beklemek,o zaman heveslendim diye kıyamıyor :)))
evimizin dibinde gölet var,azıcık oraya götürse yeter:)
canım forumda kaç kişi konuşuyo ki artık gruplaşma olsun. zaten 4 kişi 5 kişi oluyo gün içnde en fazla :S
hoşgeldinlere bu kadar takılmayın bence. bana da hoşgeldin diyen yok. ben gelip kendimle konuşup çıkıyom arada gören olursa bişey yazıyo kaydirigubbakcemile3
byyyyyyyyyy canim bende cikicam az sonraben kaçıyom kızlar hadi bayyyyyyyyyyyyy:a015:
esraaaa tablo ne alemde. ben baktımda bulamadım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
çok hoşuna gitti gaiba cimcime evet zaten bi ka kişi giriyır doğru dürüst kimse girmiyor ama o bi kaç kişide keyfi gelicektee yazıcakkk sedeften bahsediyorum başka kmse üstüne alınmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birazda ben güleyim barim kaydirigubbakcemile3
ay of göbeğime bi sancı girdi yine
ben bacaklarımı uzatıp iş işleyecem biraz.
kimsenin üstüne gitme amaçlı söylemedim canım. hamileyken alıngan oluyoruz ister istemez boşuna alıngan olmasın diye söyledim. gerçi kanarya da bana cevap yazmıyo hiç ama neyse :)
buralardayım ben
ayy allahım o günleri göstersin,düşündükçe mutlu oluyorum:))ayy ne güzel,havada güzel olunca insanin evde durasi gelmiyor.ama azcik daha sabir,tam yaza denk gelicez insaallah,bebeklerimizle gezeriz ne güsellllllllll
esraaaa tablo ne alemde. ben baktımda bulamadım
ne tabloso o ilk sayfada değil mibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?