2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ayy ne güzel,havada güzel olunca insanin evde durasi gelmiyor.ama azcik daha sabir,tam yaza denk gelicez insaallah,bebeklerimizle gezeriz ne güsellllllllll

yok bitanem kanarya var demiyor zaten olmas kötü bişey gruplaşma diyorki bu topiğin bi zmanlar kapatılmış olması bu gruplaşma olayından dolayı olmuş ben öle duydum o yüzden hiç hoş değil artık olmaz sanıyorsam zatende hoşğeldin beş gittin muhabbetine tabikide takılmamak lazım ama muhabbete başlamak hatrını sormak içinde önce hoşğeldin diyuoruz bişey yazmazsa bizde kendi çapımızda eğleniyorız kaydirigubbakcemile3 gitmeyin kanaryanın üstüne lütfen alınganlık değil hamişiz tabi bazen öle bişeyler paylaşmak istiyoruzki doluyoruz yani özellikle erkekler evde yokken kaydirigubbakcemile3 biri bişey yazmayınca orda olduğunuda biliyorsun insan bozuluyo nedcen bozulmasın ki sevdiğin insansa ama yanıtını alınca rahatlarsın ama sıormazsam nerden bilicem dimi ama

kıslar uni baby aldım ben de. esranınkinden. diğer konuyu da araştıramadım henüz.

çok hoşuna gitti gaiba cimcime evet zaten bi ka kişi giriyır doğru dürüst kimse girmiyor ama o bi kaç kişide keyfi gelicektee yazıcakkk sedeften bahsediyorum başka kmse üstüne alınmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birazda ben güleyim barim kaydirigubbakcemile3

kız benim keyfime ne olmuş sen hiç yazmıyon ya kız bazen atlıyoruz gücenmece yok amaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay of göbeğime bi sancı girdi yine
ben bacaklarımı uzatıp iş işleyecem biraz.

kimsenin üstüne gitme amaçlı söylemedim canım. hamileyken alıngan oluyoruz ister istemez boşuna alıngan olmasın diye söyledim. gerçi kanarya da bana cevap yazmıyo hiç ama neyse :)
buralardayım ben

kıııızlaaaaaaaaaar bol domates bol salata bol soğan ve maydonoz doğrayın üstüne limon ve zeytinyağı offfffffffffff yanın su bile yeter valla ağzım sulandı yaaabilmiyorumkismilecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

şimdi sil baştan mı yapıcanbilmiyorumkismile

ayy ne güzel,havada güzel olunca insanin evde durasi gelmiyor.ama azcik daha sabir,tam yaza denk gelicez insaallah,bebeklerimizle gezeriz ne güsellllllllll
ayy allahım o günleri göstersin,düşündükçe mutlu oluyorum:))

esraaaa tablo ne alemde. ben baktımda bulamadım

canım bakamadım,deneme tahtasına gidip bi iki deneme yapayım akşam..
şimdi çıkıyorum,kociş geldi,beni gezmeye götürcekk :dance:

öptüm hepinizi

canım bakamadım,deneme tahtasına gidip bi iki deneme yapayım akşam..
şimdi çıkıyorum,kociş geldi,beni gezmeye götürcekk :dance:

öptüm hepinizi
[/QUOTE]

iyi gezmeler. bebişimizi yorma bayanssulusmile

arkadaslar islak mendilden bahsetmissiniz,gecen arkadasimla karsilastim.drdan geliyormus.cocugu mantar olmus.dr demis sakin islak mendil kullanma,tuvaletini yaptitan sonra islak pamukla sil.islak mendilde kullanmadan nasil olacak.sebamedin iyi diyorlar hatta burada konu olarak acilmis

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-244481.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…